ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Θα λάβω μέρος στο battle σιδερώματος της Philips και θα νικήσω την Κατερίνα Ζαρίφη

Στόχος μου να νικήσω στο #Philips_Ironing_Battles και να κερδίσω το πιο ισχυρό, «έξυπνο» και γρήγορο σύστημα σιδερώματος στον κόσμο.

Θα λάβω μέρος στο battle σιδερώματος της Philips και θα νικήσω την Κατερίνα Ζαρίφη

Αν κάτι με «φτιάχνει» πραγματικά είναι να βλέπω τα ρούχα καλοσιδερωμένα και σαν καινούργια τόσο στη ντουλάπα μου όσο και πάνω μου. Για αυτό και επιλέγω να επενδύω σε ισχυρά συστήματα σιδερώματος -γιατί απλά μου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.

Μία είδηση που έφτασε στα αυτιά μου για τα batlle σιδερώματος της Philips με έβαλε αυτομάτως στη διαδικασία να ονειρεύομαι το έπαθλο. Το Philips PerfectCare Elite Plus, ήρθε για να μας καταπλήξει με ένα μοναδικό συνδυασμό καινοτόμων χαρακτηριστικών κορυφαίας τεχνολογίας, προσφέροντας ένα αψεγάδιαστο, αποτελεσματικό αλλά και ξεκούραστο σιδέρωμα σε πολύ λιγότερο χρόνο. Πρόκειται για τον απόλυτο τρόπο σιδερώματος. Το πιο ισχυρό, «έξυπνο» και γρήγορο σύστημα σιδερώματος στον κόσμο.

Χάρη στον εξελιγμένο αισθητήρα κίνησης DynamiQ, το σιδέρωμα περνάει πλέον σε άλλο επίπεδο. Ο αισθητήρας DynamiQ του νέου Philips PerfectCare Elite Plus, είναι σχεδιασμένος με την τεχνολογία που συναντάται στα smartphones (έξυπνα τηλέφωνα) και έχει την ικανότητα να ανιχνεύει με μεγάλη ακρίβεια την κάθε μας κίνηση. Έτσι παρέχει αυτόματα την ιδανική ένταση και ποσότητα ατμού που χρειάζεστε, για να απομακρύνετε ακόμα και τις πιο δύσκολες τσακίσεις, πανεύκολα και πιο γρήγορα από ποτέ.

Με στόχο, λοιπόν, να «σηκώσω την κούπα», προγραμματίζω τη συμμετοχή μου στα #Philips_Ironing_Battles, στα οποία συμμετέχουν 4 influncers. Eγώ διαλέγω την Κατερίνα Ζαρίφη γιατί έχει πλάκα και θα περάσω και ωραία μαζί της. Με τη σειρά της η Κατερίνα Ζαρίφη θα ανεβάσει ένα cta post στο κανάλι της προτρέποντας τους followers της (κι εμένα μέσα σε αυτούς), να ανεβάσουμε ένα story σιδερώνοντας με το Philips σίδερό μας, κάνοντάς την tag (την ίδια) με hashtag #Philips_Ironing_Battles. Στη συνέχεια η Κατερίνα θα επιλέξει έναν τυχερό, με τον οποίο θα αναμετρηθεί μαζί του, δύο μέρες αργότερα, σε ένα IG TV live video. Εδώ ποντάρω στην τύχη μου, να διαλέξει εμένα. Τα ρούχα που θα πρέπει να σιδερώσουμε στο battle είναι 2 πουκάμισα, 2 τζιν, 2 προστατευτικές μάσκες και ένα λινό ή βαμβακερό. Ο τυχερός συμμετέχων (ελπίζω να είμαι εγώ) θα κερδίσει ένα σύστημα σιδερώματος Philips ανεξαρτήτως αποτελέσματος του battle.

Κατά τη διάρκεια του battle θα γίνει αναφορά στα μοναδικά χαρακτηριστικά των συστημάτων σιδερώματος Philips, αλλά και στο #menoumeasfaleis και στο πόσο σημαντικό είναι να σιδερώνουμε καλά τα ρούχα και τις μάσκες μας πλέον.

Στο τέλος του battle η Κατερίνα Ζαρίφη θα κάνει μία ερώτηση, σε όσους παρακολουθούν live, σχετικά με τα χαρακτηριστικά των συστημάτων σιδερώματος της Philips και ο πιο γρήγορος που θα απαντήσει στο τσακ-μπαμ θα κερδίσει και αυτός ένα σύστημα σιδερώματος.

To live θα έχει διάρκεια 15 λεπτά και ο διαγωνισμός θα γίνει στις 19/6.

Ανακεφαλαιώνω τα βήματα και ετοιμάζομαι για τη μεγάλη νίκη:

1. Post από την Κατερίνα Ζαρίφη για να μας καλέσει στον διαγωνισμό. Η Κατερίνα επιλέγει έναν από τους συμμετέχοντες.

2. IG Live Battle 2 μέρες μετά το post.

3. Ένα φανταστικό σύστημα σιδερώματος-δώρο σε αυτόν συμμετείχε και διαγωνίστηκε με την Κατερίνα Ζαρίφη στο live.

4. Ένα ακόμα φανταστικό σύστημα σιδερώματος-δώρο σε όποιον απαντήσει πιο γρήγορα σε μία ερώτηση που θα κάνει η Καρίνα Ζαρίφη.

Ποιος είναι ο λόγος που θέλω να κερδίσω το νέο Philips PerfectCare Elite Plus; Πολύ απλά γιατί βάζει τέλος στους «φόβους» και τις «ανησυχίες» μου μια για πάντα, καθώς είναι το μοναδικό σύστημα σιδερώματος που εγγυάται σιδέρωμα χωρίς καψίματα και γυαλάδες. Χάρη στην τεχνολογία OptimalTEMP, σιδερώνω εύκολα όλα τα ρούχα, από τζιν μέχρι μεταξωτά, χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίζω τη θερμοκρασία και να περιμένω να προσαρμοστεί, ούτε να κατηγοριοποιήσω τα ρούχα σε ευαίσθητα και βαμβακερά, πριν το σιδέρωμα. Έτσι έχω το τέλειο αποτέλεσμα, εξοικονομώντας πολύ περισσότερο χρόνο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σίδερο.

Θα λάβω μέρος στο battle σιδερώματος της Philips και θα νικήσω την Κατερίνα Ζαρίφη
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Μυρτώ Κάζη είναι δύο από τους 4 influencers που μαζί με τον Δημήτρη Ολλανδέζο και την Κατερίνα Ζαρίφη συνθέτουν την 4άδα των battles. Εγώ, είπαμε, δαγκωτό Ζαρίφη.

Μιλάμε για μία μοναδική εμπειρία σιδερώματος, όχι μόνο χάρη στις νέες τεχνολογίες της Philips, αλλά και στη μεγάλη ευκολία που μου παρέχει όταν το χρησιμοποιώ. Αν και πανίσχυρο, είναι το πιο ελαφρύ και άνετο σίδερο (το μόνο που ζυγίζει 0,8γρ.), μειώνοντας την καταπόνηση του καρπού μου, ενώ χάρη στο ελάχιστο βάρος του, κάνει ακόμη ευκολότερο το κάθετο σιδέρωμα στις κρεμασμένες σας κουρτίνες αλλά και στα πιο ευαίσθητα ρούχα. Επιπλέον, το νέο Philips PerfectCare Elite Plus διαθέτει πλάκα T-Ionic Glide (την καλύτερη πλάκα της Philips) που προσφέρει άριστη ολίσθηση και μέγιστη αντοχή στις γρατζουνιές. Με ειδικά φίλτρα τα οποία απορροφούν το θόρυβο από τον ατμό, το σιδέρωμα γίνεται σχεδόν αθόρυβο, ενώ το σύστημα καθαρισμού των αλάτων Easy De-Calc Plus, εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση της γεννήτριας ατμού για τα επόμενα χρόνια.

Τι άλλο να ζητήσω από ένα σίδερο για να έχω το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που ονειρεύομαι; Οπότε θα λάβω μέρος στο #Philips_Ironing_Battles στος 19/6 με την Κατερίνα Ζαρίφη και ελπίζω να έχω την τύχη με το μέρος μου.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Ιαν 2026

"Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ" ξανά στον Σταυρό του Νότου

Η Stand-Up παράσταση "ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ" επιστρέφει γεμάτη χιούμορ, αυτοσχεδιασμούς και καυστικό πολιτικό σχολιασμό. Παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη με διαφορετικούς καλεσμένους.

19 Ιαν 2026

Ο Γιάννης Οικονομίδης και το βιβλίο-ορόσημο της ζωής του

Καλεσμένος της Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), ο δημοφιλής σκηνοθέτης συζητά την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου το εμβληματικό βιβλίο του Ernesto Sabato, "Περί ηρώων και τάφων".

Περισσότερα από

Life

19 Ιαν 2026

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου μάς φέρνει και φέτος στην Κλαυθμώνος

Η διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών έχει ελεύθερη είσοδο και πληθώρα βιβλίων με προσφορές από 1 ευρώ.

19 Ιαν 2026

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

19 Ιαν 2026

Τα νέα εστιατόρια που πολύ σύντομα έρχονται στην Αθήνα

Καινούρια χρονιά με ολόφρεσκες αφίξεις: Τα μέρη που καταφθάνουν πολύ σύντομα στην πόλη.

19 Ιαν 2026

Βασίλης Μπισμπίκης και "Άνθρωποι και ποντίκια" συνεχίζουν: Νέες ημερομηνίες λόγω sold out

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, ξεκινάει σήμερα η προπώληση για τις παραστάσεις του έργου "Άνθρωποι και ποντίκια" στο Cartel.

19 Ιαν 2026

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

19 Ιαν 2026

Νέα γραμμή δημοτικής συγκοινωνίας που ενώνει το Ελληνικό με την Αργυρούπολη

Τα δρομολόγια συνδέονται άμεσα με τους σταθμούς του μετρό, ενώ εξυπηρετούν την μετακίνηση με 5 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.

19 Ιαν 2026

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα

Βραβευμένη Τζέσι Μπάκλεϊ και αγαπημένος Πολ Μέσκαλ, ένα θρίλερ με τον Κρις Πρατ και την Ρεμπέκα Φέργκιουσον και όλες οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες.

19 Ιαν 2026

Oatzempic: Το viral ρόφημα βρόμης που υπόσχεται απώλεια βάρους – Τι λένε οι ειδικοί

Το TikTok το αποθεώνει ως "φυσικό Ozempic", όμως η επιστήμη λέει κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον.

19 Ιαν 2026

"Η Μεγάλη Χίμαιρα" συνεχίζει να σαρώνει στο Ertflix

Ακάθεκτη συνεχίζει τα ρεκόρ τηλεθεάσεων η διεθνής συμπαραγωγή της ΕΡΤ, η οποία ξεπέρασε τις 2.100.000 θεάσεις στην ψηφιακή πλατφόρμα.