
Νέα πιάτα στον χειμερινό κατάλογο του ΙΤ restaurant με την υπογραφή του νέου Corporate Chef, Χρύσανθου Μανωλόπουλου. Με πλούσια εμπειρία από την Ελλάδα και το Εξωτερικό (Head Chef Vezene, Head Chef City bistro, Head Chef Grand Resort Lagonissi κ.ά.), ο Χρύσανθος Μανωλόπουλος είναι ο νέος Corporate Chef του ομίλου ΙΤ (ΙΤ Restaurant, IT catering, IT On The Go, Canal Cafe @SNFCC).
O Χρύσανθος Μανωλόπουλος, πιστός στη φιλοσοφία, την αισθητική και τη γευστική φινέτσα ΙΤ, επιμένει στις καθαρές γεύσεις, στις ποιοτικές και εποχικές πρώτες ύλες και προτείνει νέα πιάτα.


Στα ορεκτικά ξεχωρίζουν δύο νέες τραγανές μπρουσκέτες από χειροποίητο ψωμί: ολικής με ταρτάρ σολομού και σως αβοκάντο και σικάλεως με σπεκ, κατσικίσιο τυρί, chutney κολοκύθας, και πετιμέζι. Το δροσερό ταρτάρ τόνου με παντζάρι, αχλάδι και σως lime, συνδυάζει τους γλυκούς τόνους του αχλαδιού με τη δροσιά του τόνου και την οξύτητα του lime. Στις σαλάτες προτείνει την αποδομημένη σπανακόπιτα που κρύβει τραγανά φύλλα κρούστας με Κρητική στάκα, ανθότυρο και χιόνι φέτας.



Για τους λάτρεις των θαλασσινών επιλογών, ο Χρύσανθος Μανωλόπουλος δημιούργησε δυο απλά και εντυπωσιακά πιάτα: ταλιατέλλες με φρέσκο τόνο και κάπαρη και μυλοκόπι με πολέντα, μαριναρισμένο φοινόκιο, σπανάκι και φιστίκι Αιγίνης. Για τους meat lovers, προτείνει χειροποίητα ζυμαρικά με μοσχαρίσιο ραγού και μυρωδικά και ένα ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι με μανιτάρια και κρέμα σελονόριζας.


Στο μενού παραμένουν τα all-time-classic πιάτα του ΙΤ, όπως το μαριναρισμένο κοτόπουλο σε σως γιαουρτιού, το κοτόπουλο μπιφτέκι, το ζουμερό burger, οι πατάτες Κύπρου αλλά και οι ολόφρεσκες σαλάτες που αγαπάμε.
Τη γευστική εμπειρία ΙΤ έρχονται να ολοκληρώσουν τα cocktails με την υπογραφή του Νίκου Νικολάκου, καθώς και η εξαιρετικά ενημερωμένη wine list.
IT, Σκουφά 29, Κολωνάκι, 2103635773 / www.itrestaurant.gr / FB: Itkolonaki / IG: it_restaurant
