ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Στο THAMA της Τήνου θα βιώσεις ένα γαστριμαργικό θαύμα

Την Τήνο επέλεξε ως το ιδανικότερο σκηνικό, και από αυτήν εμπνεύστηκε για το «THAMA» του ο Δημήτρης Κατριβέσης.

Στο THAMA της Τήνου θα βιώσεις ένα γαστριμαργικό θαύμα

Την Τήνο επέλεξε ως το ιδανικότερο σκηνικό, και από αυτήν εμπνεύστηκε για το «THAMA» του ο Δημήτρης Κατριβέσης. Πρόκειται για το νέο του εστιατόριο που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις αρχές Ιουλίου.

Η επιλογή του νησιού δεν είναι τυχαία: Η εκλεπτυσμένη ομορφιά από την μία και η αγριάδα των τοπίων από την άλλη, ο μυστικισμός και η απλότητα, η ηρεμία, η σεμνότητα της φρεσκάδας, η ποιότητα και γεύση των τοπικών προϊόντων, είναι λίγοι μόνο από τους λόγους που οδήγησαν τον σεφ το φετινό καλοκαίρι στην Τήνο.

Στο THAMA της Τήνου θα βιώσεις ένα γαστριμαργικό θαύμα
Την Τήνο επέλεξε ως το ιδανικότερο σκηνικό, και από αυτήν εμπνεύστηκε για το «THAMA» του ο Δημήτρης Κατριβέσης

Local by heart, international by style

Το ΤΗΑΜΑ είναι ένα εστιατόριο στο οποίο οι καλεσμένοι θα χαλαρώσουν και θα ζήσουν στιγμές ευτυχίας. Θα απολαύσουν ένα μενού με μοναδικά αρώματα και θα προετοιμαστούν για ένα γευστικό ταξίδι κατά το οποίο οι μαγειρικές παραδόσεις προσεγγίζονται με μια μοντέρνα ματιά, χωρίς σύνορα.

Στο επίκεντρο του μενού βρίσκονται τα φρέσκα ψάρια που φέρνουν καθημερινά οι ντόπιοι ψαράδες και τα τοπικά προϊόντα που παράγονται με σεβασμό στη γη, κάθε εποχή.

Το ΤΗΑΜΑ βρίσκεται πάνω στην θάλασσα, σε μια εντυπωσιακή τοποθεσία σε μικρή απόσταση από το λιμάνι, στην λεωφόρο Σταύρου Κιονίων, και θα λειτουργεί από το μεσημέρι. Η θέση και η ατμόσφαιρα, προετοιμάζουν τους καλεσμένους για το γευστικό ταξίδι και την συνολική εμπειρία φιλοξενίας που πρόκειται να προσφέρει.

Στο επίκεντρο του μενού βρίσκονται τα φρέσκα ψάρια που φέρνουν καθημερινά οι ντόπιοι ψαράδες και τα τοπικά προϊόντα που παράγονται με σεβασμό στη γη, κάθε εποχή.
Στο THAMA βασικός σκοπός είναι να διατηρηθεί η αγνότητα και η αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας, με ένα αυθεντικό μενού μέσα από μια σύγχρονη οπτική γωνία.

Tradinnovation (Tradition+Innovation)

Η χρήση της ανοικτής φωτιάς κυριαρχεί στο μενού, που αποτελείται από διαφορετικά πιάτα για να μοιράζονται στους καλεσμένους, ένας τρόπος φαγητού που είναι συνυφασμένος με την Ελληνική κουλτούρα.

Στο THAMA βασικός σκοπός είναι να διατηρηθεί η αγνότητα και η αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας, με ένα αυθεντικό μενού μέσα από μια σύγχρονη οπτική γωνία. Το THAMA αγαπά την Μεσογειακή διατροφή, όχι μόνο ως κουζίνα αλλά επίσης και ως τρόπο ζωής. Πρόκειται για μια νέα προσέγγιση στο πως τα τόσο εκλεπτυσμένα προϊόντα της Τήνου, συνδυάζονται με την σύγχρονη μαγειρική τέχνη, σε έναν αέναο καμβά μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας. Οι γεύσεις, τα αρώματα και η φρεσκάδα αποτελούν τα βασικά στοιχεία όλων των πιάτων.

Σταθερές αξίες του Δημήτρη Κατριβέση παραμένουν η αειφορία και η οικολογική συνείδηση στην κουζίνα. Παράλληλα, οι γευστικές εμπειρίες, τα ταξίδια, οι μαγειρικές γνώσεις και κυρίως η δημιουργικότητά του θα συμπρωταγωνιστούν στα πιάτα του, πάντα σε ισορροπία.

Instagram :Thama_tinos

www.thamarestaurant.com

Το THAMA αγαπά την Μεσογειακή διατροφή, όχι μόνο ως κουζίνα αλλά επίσης και ως τρόπο ζωής.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

21 Οκτ 2025
21 Οκτ 2025

Τι πρέπει να προσέχεις αν χρησιμοποιείς έλαια στο skincare σου

Τα έλαια στο πρόσωπο δεν είναι μόδα, είναι εργαλείο. Και όπως κάθε εργαλείο, δουλεύουν άψογα όταν ξέρεις πότε, πόσο και ποιο.

Περισσότερα από

Life

21 Οκτ 2025

Ορθοπεδικός αποκαλύπτει: Οι 3 απλές ασκήσεις που μειώνουν τον πόνο στη μέση στο σπίτι

Μάθε πώς να ανακουφίσεις τη μέση σου με απλές κινήσεις, ενδυνάμωση κορμού και χαλαρωτικό περπάτημα, σύμφωνα με ειδικούς.

21 Οκτ 2025

Πόση πρωτεΐνη κρύβεται σε ένα αυγό; Τι λένε οι διατροφολόγοι

Μάθε πόση πρωτεΐνη περιέχει κάθε μέγεθος αυγού και πώς να την εκμεταλλευτείς καθημερινά.

21 Οκτ 2025

Στη 'Λέσβο' των Εξαρχείων ζει ακόμα το αυθεντικό ουζερί

Αγαπημένο στέκι δικηγόρων και φοιτητών, το μυτιληνιό ουζερί της Εμμανουήλ Μπενάκη μετράει πάνω από μισό αιώνα ζωής χωρίς να χάσει την ουσία, την εικόνα και τον παλμό του, σε πείσμα των καιρών.

21 Οκτ 2025

Στο Σταυρού του Νότου με την Ιουλία Καραπατάκη

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, η δημοφιλής ερμηνεύτρια επιστρέφει, τον Νοέμβριο, στην Κεντρική Σκηνή.

21 Οκτ 2025

Τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στο "Euphoria"

Η δημοφιλής εφηβική σειρά του Σαμ Λέβινσον ενηλικώνεται για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων της.

21 Οκτ 2025

Lorenzo Antinori, τι σημαίνει να 'τρέχεις' το κορυφαίο μπαρ του πλανήτη;

Μία κουβέντα με τον Ιταλό γευσιπλάστη, με αφορμή τον θρίαμβο του Bar Leone στα The World's 50 Best Bars 2025.

20 Οκτ 2025

"Δεν το ’χω σήμερα": Η μικρή επανάσταση της παρουσίας απέναντι στο άγχος και το "πρέπει"

Μάθε πώς να μένεις παρούσα με τα συναισθήματά σου και να απελευθερώνεσαι από την πίεση του "πρέπει".

20 Οκτ 2025

Φθινοπωρινό restart: Το fitness πρόγραμμα που κρατά την Άννα Βίσση πάντα σε φόρμα

Η Άννα Βίσση δείχνει πώς ξαναμπαίνεις σε φόρμα με ενέργεια και πειθαρχία

20 Οκτ 2025

Ο Juergen Teller ισχυρίζεται ότι είναι "φυσιολογικός άνθρωπος" αλλά οι φωτογραφίες του σίγουρα δεν είναι

Το Ίδρυμα Ωνάση μετέτρεψε ένα παλιό εργοστάσιο στο Ρέντη σε μια εντυπωσιακή κοιτίδα πολιτισμού και το επισκεφτήκαμε για να δούμε τη νέα έκθεση του εμβληματικού Γερμανού φωτογράφου.