Οι φανς (και είναι πάρα πολλοί) το έχουν περιγράψει ως ένα κράμα φτιαγμένο από την κορεάτικη ταινία του 2000 «Battle Royal» και την πολύ δημοφιλή σειρά ταινιών του Χόλιγουντ «Hunger Games». Και πράγματι το Squid Game του Κορεάτη σκηνοθέτη Hwang Dong-hyuk είναι ξεκάθαρα επηρεασμένο και από τις δύο παραπάνω παραγωγές, τόσο από πλευράς φιλοσοφίας, όσο και από πλευράς εκτέλεσης. 

To σύμπαν του Squid Game, της πιο πετυχημένης σειράς που παίχτηκε ποτέ στο Netflix, είναι σίγουρα ένα από τα πιο δουλεμένα και ταυτόχρονα τα πιο ενδιαφέροντα σύμπαντα που έχουμε δει στη μικρή οθόνη τα τελευταία χρόνια. 

Το βάθος των χαρακτήρων, οι προσεγμένοι διάλογοι που δεν είναι σε κανένα σημείο τυχαίοι, τα σκηνικά, αλλά και τα κρυμμένα «στοιχεία» που βρίσκονται διάσπαρτα σε πολλά σημεία των εννέα επεισοδίων που αποτελούν την πρώτη σεζόν της σειράς, αποδεικνύουν πως ο  Dong-hyuk είχε σκεφτεί πάρα πολύ καλά αυτή την ιστορία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Φανατικοί οπαδοί της σειράς μπήκαν στη διαδικασία να ξεψαχνίσουν μέχρι τέλους όλα τα επεισόδια και, ξέροντας πια την αλήθεια πίσω από το στόρι, κατάφεραν να εντοπίσουν όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που φανέρωναν από την αρχή τι ακριβώς κρύβεται από αυτό το φρικτό παιχνίδι μυστηρίου και δολοφονιών. 

Σε ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο YouTube μπορεί να δει κανείς αναλυτικά που ακριβώς κρύβονται τα προσεγμένα μυστικά του Squid Game, εκείνα που αποκαλύπτουν τον περήφημο διοργανωτή των παιχνιδιών ήδη από την αρχή της σειράς.

Αν δεν έχεις προλάβει να μπεις ακόμα στον κόσμο του Squid Game συστήνουμε να μην δεις το παρακάτω βίντεο γιατί θα σου χαλάσει ολόκληρο το σασπένς. Για τους υπόλοιπους να μία πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη στην ιστορία που θα σας εξιτάρει ακόμα περισσότερο.

Δείτε το σχετικό βίντεο με όλες τις αποκαλύψεις σχετικά με το Squid Game:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS