ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Στα Public τα σχολικά βιβλία είναι ήδη ντυμένα!

Ανακαλύπτω χαμηλές τιμές, ποικιλία σε βιβλία, βοηθήματα, τσάντες, γραφική ύλη και τεχνολογία, ψωνίζω από το κατάστημα ή online και όλα είναι σπίτι μου σε 46 ώρες

Στα Public τα σχολικά βιβλία είναι ήδη ντυμένα!

Έχοντας γυρίσει από την παραλία και το νησί με το τέλειο μαύρισμα, ο αγώνας για την αγορά των σχολικών είναι ίσως το τελευταίο που έχω στο μυαλό μου. Ο καιρός ζυγώνει όμως και εγώ ψάχνω λύσεις για να απλοποιήσω τη φετινή διαδικασία.

Ευτυχώς τα Public με καταλαβαίνουν και μου προσφέρουν τη δυνατότητα να αγοράσω ότι χρειάζομαι από το κατάστημα αλλά και Online από το www.Public.gr και το http://www.public.gr/cat/sxolika/ για να βρω όλα όσα χρειάζομαι για όλες τις τάξεις, σε απίστευτες τιμές, εύκολα και γρήγορα.

Στα Public τα σχολικά βιβλία είναι ήδη ντυμένα!

Βλέπω ότι προσφέρουν τα σχολικά βιβλία κάθε τάξης έτοιμα σε πακέτο και ήδη ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα και τρελαίνομαι!

Εχουν και τα σχολικά βοηθήματα για όλες τις τάξεις, τη μεγαλύτερη γκάμα σε βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών αλλά και εξειδικευμένα βιβλία για business schools (GMAT, GRE, SAT κ.λπ.) και για το πρόγραμμα I.B.

Στην τεχνολογία τα Public είναι ούτως ή άλλως διάσημα και τώρα που η αλλαγή του αρχαίου laptop είναι στο πρόγραμμα η ποικιλία σε laptops, desktops, tablets, σκληρούς δίσκους, εκτυπωτές, αναλώσιμα και αξεσουάρ με βοηθά να επιλέξω.

Κοιτάω παρακάτω στα είδη γραφικής ύλης και ανακαλύπτω απίστευτη ποικιλία από ποιοτικά σχολικά σακίδια με διάσημους ήρωες όπως Cars, Dory, Frozen, Barbie, Minions από €4,99, αλλά και σχολικές τσάντες για εφήβους με τα νέα σχέδια της Eastpak καθώς και τα μοναδικά σακίδια της Lego!

Αναθαρώ γιατί ανακαλύπτω ότι στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα Public μου δίνουν τη δυνατότητα να στηρίξω μαζί τους το Σωματείο Ελίζα με την αγορά της ανθολογίας παραμυθιών με τίτλο “Διώξε τον φόβο σου με ένα παραμύθι”.

Ολα τα παραπάνω τα ανακάλυψα από την καρέκλα του υπολογιστή μου στο http://www.public.gr/cat/sxolika/ και ήρθαν σπίτι μου σε 48 ώρες.

Οσοι όμως θέλουν να ζήσουν και την εμπειρία της επίσκεψης ενός καταστήματος Public μαζί με τα παιδιά τους, πρέπει να γνωρίζουν ότι έχει οργανωθεί και ένα εντυπωσιακό Πρόγραμμα Παιδικών Εκδηλώσεων στα Public με τη συμμετοχή διασήμων, με διαγωνισμούς και με πολλές δραστηριότητες. Περισσότερα εδώ: http://blog.public.gr.

Read Next

30 Απρ 2024

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

30 Απρ 2024

"Fashion Innovation Award" για τα HUAWEI FreeClip στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Η Huawei στηρίζει την δημιουργικότητα των νέων σχεδιαστών στα New Designers Awards στο 34ο Athens Fashion Week

Περισσότερα από

Life

30 Απρ 2024

Πασχαλινές αγορές και διασκέδαση. O ιδανικός προορισμός για όλες τις νονές - και τους μικρούς μας φίλους

Ένα μέρος που η νονά απολαμβάνει τα ψώνια της και τα βαφτιστήρια ατελείωτο παιχνίδι.

29 Απρ 2024

Δίψα για Πάσχα με τους αγαπημένους; Δίψα για Βίκος Cola 1+1

Η καλύτερη συντροφιά στο γιορτινό τραπέζείναι η Bίκος Cola που έρχεται κι αυτό το Πάσχα με την προσφορά 1 + 1.

28 Απρ 2024

Ημερομηνία γέννησης και αστρολογία: Τι αποκαλύπτει η μέρα που γεννηθήκαμε για την τύχη μας;

Ποια είναι η επίδραση της ημερομηνίας γέννησης στη ζωή και την τύχη μας;

28 Απρ 2024

Πάσχα στην Ελλάδα: Προορισμοί, έθιμα, ξενοδοχεία και εστιατόρια για να σχεδιάσετε τα καλύτερα ταξίδια

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού. Φτιάξαμε τον μόνο οδηγό που θα χρειαστείτε για να σχεδιάσετε τα Πασχαλινά ταξίδια σας στην Ελλάδα.

26 Απρ 2024

Το λαχανικό που δεν τρως και μειώνει την αρτηριακή πίεση

Αυτό το ιδιαίτερο λαχανικό είναι της εποχής, μειώνει τα συμπτώματα την αρτηριακή πίεση και είναι πεντανόστιμο.

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.