Όταν η Brooklinn Khoury επισκεπτόταν την ξαδέρφη της στην Αριζόνα για να περάσουν καλά και να χαλαρώσουν, ποτέ δεν περίμενε ότι η ζωή της θα άλλαζε δραματικά για τα επόμενα χρόνια. Το νεαρό μοντέλο και αθλήτρια του skateboard, απολάμβανε στο έπακρον τις "γυναικείες στιγμές" με την ξαδέρφη της, μέχρι τη στιγμή που συνάντησε τον σκύλο της οικογένειας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ο Ντίζελ, το 8χρονο και άκρως παιχνιδιάρικο πιτ μπουλ είχε συναντήσει αρκετές ακόμα φορές την Brooklinn με την οποία τα πήγαινε περίφημα. Για άγνωστο ωστόσο λόγο, το σκυλί ταράχτηκε και επιτέθηκε στην κοπέλα, γραπώνοντάς την από το πρόσωπο. "Σηκώθηκα πανικόβλητη προσπαθώντας να ελευθερωθώ. Ο σκύλος κυριολεκτικά κρεμόταν από το πρόσωπό μου. Όταν επιτέλους κατάφεραν να τον απομακρύνουν η Brooklinn συνειδξητοποίησε ότι ήταν γεμάτη αίματα. 

"Σηκώθηκα πανικόβλητη προσπαθώντας να ελευθερωθώ. Ο σκύλος κυριολεκτικά κρεμόταν από το πρόσωπό μου. Όταν επιτέλους κατάφεραν να τον απομακρύνουν η Brooklinn συνειδξητοποίησε ότι ήταν γεμάτη αίματα

"Ένιωσα τη γεύση του αίματος. Μετά κοίταξα τη μπλούζα μου. Ήταν κι αυτή γεμάτη αίματα. Και στη συνέχεια διέκρινα κάιτι ροζ στο πάτωμα. Έσκυψα να δώ και συνειδητοποίησα ότι ήταν το χείλος μου", θυμάται με τρόμο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έσπευσε στο νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, συνειδητοποιώντας ότι από εκείνη τη στιγμή, ξεκινούσε μία πολύ δύσκολη περίοδος για εκείνη. "Αποφάσισα να καταγράψω το ταξίδι της ανάρρωσής μου όπως ακριβώς κάνω και με το skateboard. Η ζωή δεν είναι μόνο χαρές. Αυτό προσπαθώ να περάσω στον κόσμο".

Έκτοτε, η Brooklinn συνεχίζει τη ζωή της ενώ δηλώνει φουλ ερωτευμένη με την κοπέλα της Chloé Lukasiak. "Βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού λίγες μέρες πριν την επίθεση. Ανησυχούσα πολύ αν θα συνέχιζε να με βλέπει όμορφη" παραδέχεται. Ωστόσο δεν χρειάστηκε να αγχωθεί στιγμή μιας και η σύντροφός της στάθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή.

Ανησυχούσα πολύ αν θα συνέχιζε να με βλέπει όμορφη" παραδέχεται. Ωστόσο δεν χρειάστηκε να αγχωθεί στιγμή μιας και η σύντροφός της στάθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Πρόσφατα, η νεαρή αθλήτρια έκανε την πρώτη της πλαστική επέμβαση προκειμένου σιγά σιγά να αποκτήσει άνω χείλος. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα ενώ το μόσχευμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν από το μπράτσο της. "Αυτή είμαι πια. Πρέπει να μάθω να αγαπώ τον εαυτό μου όπως ακριβώς είμαι" δηλώνει, στέλνοντας το δικό της μήνυμα. 

Κεντρική φωτογραφία: @brookhoury

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS