Έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, να γίνει ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Πράγμα δύσκολο μιας και είναι γνωστό, ότι το κοινό είναι αυστηρό και αδυσώπητο. Κι όμως, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο καταξιωμένος σεφ και κριτής του ΜasterChef, αποδεικνύει ότι με την αυθεντικότητα, την αμεσότητα, το χιούμορ και τον… Πανιώνιο, δεν έχασε ποτέ κανείς! Η προσωπικότητά του πολυσχιδής, μιας και εκτός από τη μαγειρική και την τηλεόραση, ασχολείται ως γνωστόν και με τη μουσική. Μάλιστα είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του διαδικτυακού Samano Radiο, στο οποίο παίζει τη μουσική που αγαπάει και φιλοξενεί αξιόλογους ανθρώπους από του χώρου.

Μάλιστα είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του διαδικτυακού Samano Radiο, στο οποίο παίζει τη μουσική που αγαπάει και φιλοξενεί αξιόλογους ανθρώπους από του χώρου.

Μοιράζοντας τον χρόνο του ανάμεσα σε μαγειρική, γυρίσματα και ραδιοφωνικές «συνεδρίες» με τους θαυμαστές του, αποφάσισε να συνδυάσει τις μεγάλες του αγάπες, δημιουργώντας ακόμη ένα Samano Restaurant, αυτή τη φορά στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην Πλάκα. Όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος μέσω Instagram, η πρεμιέρα του εστιατορίου έγινε τη Δευτέρα, ενώ ήδη παρακολουθήσαμε τους παίκτες του MasterChef να βρίσκονται στην άκρως πλεονεκτική θέση δοκιμάζοντας πρώτοι τα πιάτα του εστιατορίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πρόκειται για το μικρό αδερφάκι του Samano Restaurant το οποίο γεννήθηκε έναν περίπου χρόνο πριν, στο υπέροχο νησί της Αντιπάρου λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές. Υπάρχει ωστόσο μία μεγάλη διαφορά στον νέο χώρο της Πλάκας και έχει να κάνει με τον ραδιοφωνικό σταθμό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Πιο συγκεκριμένα, στο κάτω μέρος του εστιατορίου, το οποίο ήταν παλιά κελάρι, υπάρχει ραδιοφωνικός σταθμός, ο οποίος εκπέμπει λάιβ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σε περίπτωση λοιπόν που αγαπάς τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, το καλό φαγητό και το κέντρο της Αθήνας, ήδη γνωρίζεις πού θα είναι η επόμενη κράτησή σου. 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: ΝDP

TAGS