ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Roche Bobois: '8 Exceptional days' με εξαιρετικές τιμές που θα μεταμορφώσουν το σπίτι

Μία φορά τον χρόνο μας δίνεται η ευκαιρία να απογειώσουμε το σπίτι με μοναδικά κομμάτια που δημιουργούν ξεχωριστή ατμόσφαιρα

Roche Bobois: '8 Exceptional days' με εξαιρετικές τιμές που θα μεταμορφώσουν το σπίτι

Πρωτότυπη σκέψη, δεξιοτεχνία, καινοτομία: οι βασικές αξίες που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός lifestyle, όπου οι αισθήσεις κορυφώνονται, τα χρώματα κυριαρχούν και η καθημερινότητα γίνεται πιο ενδιαφέρουσα.

Η συλλογή συλλογή Φθινόπωρο – Χειμώνας 17/18 φέρνει νέες μορφές, νέες αποχρώσεις χρωμάτων και νέους συνδυασμούς υλικών, όπως η συλλογή του διάσημου σχεδιαστή Kenzo Takada εμπνευσμένη από τη γραφιστική και τη κουλτούρα της χώρας προέλευσης του σχεδιαστή, την Ιαπωνία, αλλά και η συλλογή του Bruno Moinard με επιρροές του ’50 που αναμειγνύει καθαρές γραμμές με πολυτελή υλικά, όπως το ξύλο συκομουριάς, γυαλισμένο ορείχαλκο και vintage δέρματα και αποτελείται από διαχρονικά κομμάτια που συνδυάζουν το κλασσικό με το σύγχρονο.

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα Roche Bobois, φανταστείτε ένα lifestyle που δημιουργήθηκε ειδικά για εσάς και επωφεληθείτε από τις "8 Exceptional Days" και τις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές σε όλες τις συλλογές.

Ωράριο καταστημάτων:

  • Δευτέρα – Τετάρτη: 10.00 – 16.00
  • Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10.00 – 21.00
  • Σάββατο: 10.00 – 17.00
  • Κυριακή 8 & 15/10: 10.00 – 17.00

Καταστήματα Roche Bobois

  • Λεωφ. Κηφισίας 248, Χαλάνδρι τηλ. 210 6711700
  • Λεωφ. Ποσειδώνος 55, ‘Άλιμος τηλ. 210 9859040

www.roche-bobois.com, facebook: Roche Bobois Grѐce

Read Next

19 Ιαν 2026

Τα Thessaloniki Walking Tours κατεβαίνουν στην Αθήνα

Ένα τετραήμερο πρόγραμμα με περιπάτους και επισκέψεις σε μνημεία και χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος θα λάβει χώρα από τις 12 έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

19 Ιαν 2026

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Η τελευταία σεζόν του Queer Eye, μία πολυσυζητημένη πρεμιέρα και άλλα.

Περισσότερα από

Life

19 Ιαν 2026

"Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ" ξανά στον Σταυρό του Νότου

Η Stand-Up παράσταση "ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ" επιστρέφει γεμάτη χιούμορ, αυτοσχεδιασμούς και καυστικό πολιτικό σχολιασμό. Παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη με διαφορετικούς καλεσμένους.

19 Ιαν 2026

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" για τη Eurovision 2026;

Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

19 Ιαν 2026

Ο Γιάννης Οικονομίδης και το βιβλίο-ορόσημο της ζωής του

Καλεσμένος της Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), ο δημοφιλής σκηνοθέτης συζητά την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου το εμβληματικό βιβλίο του Ernesto Sabato, "Περί ηρώων και τάφων".

19 Ιαν 2026

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου μάς φέρνει και φέτος στην Κλαυθμώνος

Η διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών έχει ελεύθερη είσοδο και πληθώρα βιβλίων με προσφορές από 1 ευρώ.

19 Ιαν 2026

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

19 Ιαν 2026

Τα νέα εστιατόρια που πολύ σύντομα έρχονται στην Αθήνα

Καινούρια χρονιά με ολόφρεσκες αφίξεις: Τα μέρη που καταφθάνουν πολύ σύντομα στην πόλη.

19 Ιαν 2026

Βασίλης Μπισμπίκης και "Άνθρωποι και ποντίκια" συνεχίζουν: Νέες ημερομηνίες λόγω sold out

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, ξεκινάει σήμερα η προπώληση για τις παραστάσεις του έργου "Άνθρωποι και ποντίκια" στο Cartel.

19 Ιαν 2026

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

19 Ιαν 2026

Νέα γραμμή δημοτικής συγκοινωνίας που ενώνει το Ελληνικό με την Αργυρούπολη

Τα δρομολόγια συνδέονται άμεσα με τους σταθμούς του μετρό, ενώ εξυπηρετούν την μετακίνηση με 5 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.