Συστατικά
500 γρ φύλλα κρούστας
500 ml γιαούρτι Δωδώνη κλασικό
3 αυγά
200 γρ Φέτα
100+50 ml γάλα
50 ml ελαιόλαδο
Σουσάμι
Οδηγίες
- Κόβουμε στην μέση τα φύλλα κρούστας.
- Τα διπλώνουμε 2 φορές, τα κόβουμε σε λωρίδες και τα ανοίγουμε.
- Αναμειγνύουμε το γιαούρτι Δωδώνη κλασικό με τα αυγά.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τα 50 ml γάλα και ανακατεύουμε.
- Λαδώνουμε ταψί 38×32 εκατοστά και απλώνουμε τα μισά φύλλα κρούστας.
- Βάζουμε τα 2/3 από το μείγμα με το γιαούρτι και τοποθετούμε την σπασμένη Φέτα.
- Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα.
- Στο μείγμα με το γιαούρτι βάζουμε τα 100 ml γάλα και ανακατεύουμε και το απλώνουμε πάνω από την πίτα.
- Προαιρετικά πασπαλίζουμε σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Δείτε το αναλυτικό βίντεο:
Πηγή: Foodaholics