ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Προσποίηση οργασμού: Οι γυναίκες ποιας χώρας έχουν την πρωτιά;

Σε ποιες χώρες οι γυναίκες απολαμβάνουν πιο πολύ το σεξ; Οι Γαλλίδες φτάνουν δύσκολα σε οργασμό και συχνά προσποιούνται, ενώ οι Ολλανδέζες τα πηγαίνουν καλύτερα.

Προσποίηση οργασμού: Οι γυναίκες ποιας χώρας έχουν την πρωτιά;

Παρά τη διεθνή φήμη της περί... ρομαντισμού, η Γαλλία είναι η χώρα στην οποία οι γυναίκες προσποιούνται συχνότερα οργασμό.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα γυναικών της συγκεκριμένης χώρας, αλλά των ΗΠΑ, της Ισπανίας, της Βρετανίας, της Ιταλίας, του Καναδά, της Ολλανδίας και της Γερμανίας, δείχνει ότι οι Γαλλίδες δυσκολεύονται περισσότερο από όλες να φτάσουν σε σεξουαλική κορύφωση με το σύντροφό τους. Σύμφωνα με ειδικούς, αυτό ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι συνήθως προτιμούν τον «κλασικό» τρόπο επαφής, δηλαδή την κολπική διείσδυση, η οποία συνήθως δεν τις οδηγεί σε οργασμό.

Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού, έδειξε ότι το 49% των Γαλλίδων ερωτώμενων δυσκολεύεται «αρκετά συχνά» να φτάσει σε κορύφωση κατά τη διάρκεια του σεξ.

Από την άλλη πλευρά, οι Βρετανίδες δείχνουν να απολαμβάνουν λίγο περισσότερο την ερωτική συνεύρεση, εφόσον το 41% έδωσε την ίδια απάντηση.

Ωστόσο, παρόλο που μόνο το ένα τέταρτο των Βρετανίδων δήλωσαν ότι σε αυτή την περίπτωση θα προσποιούνταν οργασμό, το 31% των Γαλλίδων παραδέχτηκε ότι το κάνει – σημειώνοντας, μάλιστα, στη συγκεκριμένη ερώτηση το υψηλότερο ποσοστό θετικών απαντήσεων από τις γυναίκες όλων των χωρών που συμμετείχαν στην έρευνα.

Η αδυναμία σεξουαλικής κορύφωσης μπορεί να οφείλεται στα λίγα προκαταρκτικά ή και στα υψηλά επίπεδα στρες και κούρασης, συμπληρώνουν οι ειδικοί. Αυτοί οι παράγοντες, τονίζουν, εμποδίζουν τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για σεξ.

Η έρευνα δείχνει, επίσης, τους τρόπους με τους οποίους οι γυναίκες φτάνουν ευκολότερα σε οργασμό. Και ποιοι είναι αυτοί; Ο ... αυνανισμός είναι η πιο δημοφιλής απάντηση με ποσοστό 80%, ενώ η λιγότερο δημοφιλής είναι η πρωκτική διείσδυση με ποσοστό μόλις 36%.

Οι Ολλανδέζες, από την άλλη πλευρά, φαίνεται να απολαμβάνουν περισσότερο από όλες τη σεξουαλική συνεύρεση, με το 58% αυτών να δηλώνει ότι φτάνει σε οργασμό μια φορά την εβδομάδα.

Η συγκεκριμένη έρευνα πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2015 σε δείγμα 1.003 γυναικών.

Read Next

Περισσότερα από

Life

29 Απρ 2024

Δίψα για Πάσχα με τους αγαπημένους; Δίψα για Βίκος Cola 1+1

Η καλύτερη συντροφιά στο γιορτινό τραπέζείναι η Bίκος Cola που έρχεται κι αυτό το Πάσχα με την προσφορά 1 + 1.

28 Απρ 2024

Ημερομηνία γέννησης και αστρολογία: Τι αποκαλύπτει η μέρα που γεννηθήκαμε για την τύχη μας;

Ποια είναι η επίδραση της ημερομηνίας γέννησης στη ζωή και την τύχη μας;

28 Απρ 2024

Πάσχα στην Ελλάδα: Προορισμοί, έθιμα, ξενοδοχεία και εστιατόρια για να σχεδιάσετε τα καλύτερα ταξίδια

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού. Φτιάξαμε τον μόνο οδηγό που θα χρειαστείτε για να σχεδιάσετε τα Πασχαλινά ταξίδια σας στην Ελλάδα.

26 Απρ 2024

Το λαχανικό που δεν τρως και μειώνει την αρτηριακή πίεση

Αυτό το ιδιαίτερο λαχανικό είναι της εποχής, μειώνει τα συμπτώματα την αρτηριακή πίεση και είναι πεντανόστιμο.

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.

25 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

25 Απρ 2024

Μείωσε τα συμπτώματα της αφρικανικής σκόνης, χωρίς αντισταμινικά!

Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευτείς από την επίδραση της αφρικανκής σκόνης με 4 φυσικούς τρόπους.