Μία πόρτα στον παραμυθένιο κόσμο της Κατερίνας Λίβα ανοίγεται σε όποιον περάσει την πόρτα του μικρού της εργαστηρίου στην Αγία Παρασκευή. Η Poulette Pastry άνοιξε το 2016, όμως στο μυαλό της δημιουργού της η αγάπη για τη ζαχαροπλαστική μετράει πολλά χρόνια. Παρά τον υπέροχο και γλυκό της χαρακτήρα, η πορεία της Κατερίνας δεν ήταν πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη, καθώς χρειάστηκε πολλή και σκληρή δουλειά για να αναδειχθεί σε μία pastry chef αξιώσεων και να σταθεί σε μία ανδροκρατούμενη αγορά.
Μετά τις σπουδές της στα οικονομικά και μια επιτυχημένη δεκαετή πορεία σε διάφορες εταιρίες αλλά και τη δίκη της εμπορική επιχείρηση, η Κατερίνα αποφάσισε να κάνει επάγγελμα τη μεγάλη της αγάπη, τη ζαχαροπλαστική. Ήταν μια απόλυτα συνειδητή απόφαση καθώς το μοναδικό της όραμα ήταν να φτιάχνει λαχταριστά, άρτια γλυκά με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Μετά τη σχολή ζαχαροπλαστικής, σειρά είχε η Ιταλία για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εμπειρία της, πριν βρεθεί τελικά στη δική της κουζίνα.