ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Poulette: Μια pastry chef άνοιξε ζαχαροπλαστείο με high-end γλυκά στην Αγία Παρασκευή 

Μια ξενάγηση στον παραμυθένιο κόσμο της Κατερίνας Λίβα.

Poulette: Μια pastry chef άνοιξε ζαχαροπλαστείο με high-end γλυκά στην Αγία Παρασκευή 

Μία πόρτα στον παραμυθένιο κόσμο της Κατερίνας Λίβα ανοίγεται σε όποιον περάσει την πόρτα του μικρού της εργαστηρίου στην Αγία Παρασκευή. Η Poulette Pastry άνοιξε το 2016, όμως στο μυαλό της δημιουργού της η αγάπη για τη ζαχαροπλαστική μετράει πολλά χρόνια. Παρά τον υπέροχο και γλυκό της χαρακτήρα, η πορεία της Κατερίνας δεν ήταν πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη, καθώς χρειάστηκε πολλή και σκληρή δουλειά για να αναδειχθεί σε μία pastry chef αξιώσεων και να σταθεί σε μία ανδροκρατούμενη αγορά.

Μετά τις σπουδές της στα οικονομικά και μια επιτυχημένη δεκαετή πορεία σε διάφορες εταιρίες αλλά και τη δίκη της εμπορική επιχείρηση, η Κατερίνα αποφάσισε να κάνει επάγγελμα τη μεγάλη της αγάπη, τη ζαχαροπλαστική. Ήταν μια απόλυτα συνειδητή απόφαση καθώς το μοναδικό της όραμα ήταν να φτιάχνει λαχταριστά, άρτια γλυκά με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Μετά τη σχολή ζαχαροπλαστικής, σειρά είχε η Ιταλία για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εμπειρία της, πριν βρεθεί τελικά στη δική της κουζίνα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.harpersbazaar.gr

Read Next

21 Οκτ 2025

Στη 'Λέσβο' των Εξαρχείων ζει ακόμα το αυθεντικό ουζερί

Αγαπημένο στέκι δικηγόρων και φοιτητών, το μυτιληνιό ουζερί της Εμμανουήλ Μπενάκη μετράει πάνω από μισό αιώνα ζωής χωρίς να χάσει την ουσία, την εικόνα και τον παλμό του, σε πείσμα των καιρών.

21 Οκτ 2025

Στο Σταυρού του Νότου με την Ιουλία Καραπατάκη

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, η δημοφιλής ερμηνεύτρια επιστρέφει, τον Νοέμβριο, στην Κεντρική Σκηνή.

Περισσότερα από

Life

21 Οκτ 2025

Τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στο "Euphoria"

Η δημοφιλής εφηβική σειρά του Σαμ Λέβινσον ενηλικώνεται για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων της.

21 Οκτ 2025

Lorenzo Antinori, τι σημαίνει να 'τρέχεις' το κορυφαίο μπαρ του πλανήτη;

Μία κουβέντα με τον Ιταλό γευσιπλάστη, με αφορμή τον θρίαμβο του Bar Leone στα The World's 50 Best Bars 2025.

20 Οκτ 2025

"Δεν το ’χω σήμερα": Η μικρή επανάσταση της παρουσίας απέναντι στο άγχος και το "πρέπει"

Μάθε πώς να μένεις παρούσα με τα συναισθήματά σου και να απελευθερώνεσαι από την πίεση του "πρέπει".

20 Οκτ 2025

Φθινοπωρινό restart: Το fitness πρόγραμμα που κρατά την Άννα Βίσση πάντα σε φόρμα

Η Άννα Βίσση δείχνει πώς ξαναμπαίνεις σε φόρμα με ενέργεια και πειθαρχία

20 Οκτ 2025

Ο Juergen Teller ισχυρίζεται ότι είναι "φυσιολογικός άνθρωπος" αλλά οι φωτογραφίες του σίγουρα δεν είναι

Το Ίδρυμα Ωνάση μετέτρεψε ένα παλιό εργοστάσιο στο Ρέντη σε μια εντυπωσιακή κοιτίδα πολιτισμού και το επισκεφτήκαμε για να δούμε τη νέα έκθεση του εμβληματικού Γερμανού φωτογράφου.

20 Οκτ 2025

Τι νέο θα δούμε στους κινηματογράφους από αυτή την Πέμπτη

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν, το ντεμπούτο του Χάρις Ντίκινσον και ένα αινιγματικό horror προσεχώς (από 23/10) στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

20 Οκτ 2025

LDL χοληστερόλη: Το "αρχαίο" ρόφημα που μπορεί να την καταπολεμήσει

Ένα αρχαίο ρόφημα μπορεί να γίνει σύμμαχός σου ενάντια στην υψηλή χοληστερίνη.

20 Οκτ 2025

Οι πιο ασυνήθιστοι θησαυροί του Λούβρου - εκτός από αυτούς που έκλεψαν

Μεταξύ των 30.000 έργων που εκτίθενται μέσα στο Λούβρο, κρύβονται πολλές θαυμαστές δημιουργίες που διαθέτουν τεράστια καλλιτεχνική, ιστορική και πολιτισμική αξία. Αλλά όχι μόνο.

20 Οκτ 2025

Ένα εστιατόριο-έκπληξη στο Γαλάτσι: Ο Μιχάλης Μερζένης υπογράφει το μενού στο 'Elea'

Ο "Άσωτος" σεφ επιμελείται μια πρόταση γεύσης με πιάτα όπου τίποτα δεν είναι περιττό αλλά ούτε και τυχαίο, σε ένα σχετικά φρέσκο και ενδιαφέρον μέρος της πόλης.