ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα έβγαινε πάντα άψογη στις λήψεις- Ο βασιλικός φωτογράφος αποκαλύπτει

Ο βασιλικός φωτογράφος, Tim Rooke αποκάλυψε ότι η αείμνηστη Νταϊάνα είχε τη δική της πόζα που εγγυόταν πάντα μια υπέροχη βασιλική φωτογραφία.

Πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα έβγαινε πάντα άψογη στις λήψεις- Ο βασιλικός φωτογράφος αποκαλύπτει

Ο βασιλικός φωτογράφος, Tim Rooke έδωσε συνέντευξή στο Us Weekly, και αποκάλυψε ότι η αείμνηστη Νταϊάνα είχε τη δική της πόζα που εγγυόταν πάντα μια υπέροχη βασιλική φωτογραφία.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν, προφανώς, πολύ αγαπητή στον κόσμο. Όχι μόνο την λάτρευε το κοινό, κερδίζοντας το ψευδώνυμο «The People’s Princess», αλλά και ο φακός αφού σε φωτογραφία έβγαινε πάντα υπέροχη.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με το Us Weekly, ο βασιλικός φωτογράφος Tim Rooke εξήγησε ακριβώς ποια ήταν η τακτική της Νταϊάνα για να φαίνεται πάντα άψογη στις βασιλικές φωτογραφίσεις: «Συχνά, αυτό που κάνουν τα βασιλικά μέλη μπορεί να είναι πολύ βαρετά. Μπορεί να είναι κάποιος που περπατά προς το αυτοκίνητο και να ανοίγει μια πόρτα. Αυτό που έκανε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν ήταν σίγουρα βαρετό και καθόλου σύνηθες γι’ αυτό παρήγαγε πάντα υπέροχες φωτογραφίες. Νομίζω ότι τράβηξα μια φωτογραφία της, στα 36α γενέθλιά της, που δυστυχώς ήταν τα τελευταία της γενέθλια, στο Tate Gallery και εκεί είχε διοργανωθεί μια δεξίωση. Μόλις έφτασε εκεί, λίγο πριν μπει μέσα, έκανε μια απολύτως υπέροχη πόζα, που συνδυαζόταν με ένα ελαφρύ χαιρετισμό. Ενώ τώρα, οι νεότεροι βασιλείς την κάνουν ελαφρώς διαφορετικά. Τείνουν να μιλούν με το άτομο που τους χαιρετά – μια αρκετά ευγενική κίνηση – που όμως γίνεται χωρίς να σκέφτονται ότι φωτογραφίζονται. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πάντα το πρόσεχε αυτό και φυσικά, με τη Νταϊάνα πάντα ήξερες ότι θα έβγαζες μια καλή φωτογραφία.»

Ο Rooke επίσης πρόσθεσε τι θυμάται από την αδικοχαμένη πριγκίπισσα στην μεταξύ τους συνεργασία. «Ήταν ένα πολύ ζεστό και φιλικό άτομο. Ήταν υπέροχο να την φωτογραφίζεις.»

Μετά τον τραγικό θάνατο της Diana το 1997, ο Rooke συνέχισε να φωτογραφίζει τη βασιλική οικογένεια, ιδιαίτερα τον πρίγκιπα Τσαρλς, ο οποίος προφανώς ήξερε επίσης να ποζάρει στην κάμερα – αλλά, σαφώς, με πολύ διαφορετικό τρόπο από την Νταϊάνα.

«Πέρασα χρόνια φωτογραφίζοντας τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, ιδιαίτερα μετά το θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Είναι πραγματικά υπέροχος για τη λήψη φωτογραφιών. Θα φορέσει καπέλα και θα κάνει κάθε είδους διαφορετικά πράγματα», είπε ο Rooke για το διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

01 Μαϊ 2024

Γιάννης Ρίτσος: "Γιέ μου, σπλάχνο των σπλάχνων μου, καρδούλα της καρδιάς μου"

Η τραγική ιστορία πίσω από τον Επιτάφιο του Γιάννη Ρίτσου. Ένα από τα πιο γνωστά έργα του ποιητή που γεννήθηκε σαν σήμερα.

Περισσότερα από

Stories

29 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

29 Απρ 2024

"Μόνο γιατί μ' αγάπησες": Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτικά ποιήματα της Μαρίας Πολυδούρη

H ποιήτρια που πέθανε σαν σήμερα απο φυματίωση ήταν πολύ νέα, αλλά πρόλαβε να αφήσει ένα αξιόλογο ποιητικό έργο και ύμνησε τον εξαγνισμό μέσω του έρωτα.

29 Απρ 2024

Τάκης Μόσχος, ο "Αργύρης της "Γλυκιάς Συμμορίας": Σύμβολο του ασυμβίβαστου κινηματογραφικού ήρωα

Μια ματιά στη διαδρομή του "Αργύρη" της "Γλυκιάς Συμμορίας" που δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με τις ουσίες.

28 Απρ 2024

Πενέλοπε Κρουζ- Χαβιέ Μπαρδέμ: υπάρχει λόγος που κράτησαν τον δεσμό τους κρυφό

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ που γεννήθηκε σαν σήμερα γνωρίστηκαν πολύ πριν κάνουν δεσμό.

28 Απρ 2024

Νοσοκόμα αποκαλύπτει τι συνέβη στο πρόσωπο της όταν σταμάτησε μετά από 20 χρόνια να κάνει μπότοξ

Κατάφερε να "παγώσει" τον χρόνο, ώσπου ήρθε η στιγμή να κάνει αποχή.

28 Απρ 2024

Ναταλία Γερμανού-19 χρόνια πριν: H αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision το 2005

Η Ναταλία Γερμανού με την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Δάντη.

28 Απρ 2024

Άλφρεντ Χίτσκοκ: Τι φοβόταν πολύ, ο μετρ του φόβου;

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας

28 Απρ 2024

Όσκαρ Σίντλερ: Η αληθινή ιστορία του Γερμανού επιχειρηματία, που έσωσε τις ζωές 1.200 Εβραίων

Η ιστορία έγινε γνωστή από την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ "Η λίστα του Σίντλερ".

27 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Στις 27 Απριλίου 1941 η Πηνελόπη Δέλτα.πήρε δηλητήριο, που κρατούσε πάντα κοντά της και πέντε μέρες αργότερα, στις 2 Μαΐου, άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 67 ετών.