Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη θρυλική σειρά Beverly Hills 90120 αλλά και διάφορους άλλους χαρακτηριστικούς ρόλους σε τηλεόραση και κινηματογράφο. Η ζωή της ταλαντούχας Σάνεν Ντόχερτι μπορεί να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά στην πορεία τα πράγματα πήραν άλλη τροπή, σίγουρα πιο δραματική.

Το 2015 διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος, γεγονός που δεν έκρυψε σε μία προσπάθεια να δώσει κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που μάχονται την ίδια ασθένεια. Έπειτα από σκληρή προσπάθεια, το 2018 ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος είχε νικηθεί, για να επιστρέψει το 2020 με την Ντόχερτι να είναι απαρηγόρητη.

Έπειτα από σκληρή προσπάθεια, το 2018 ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος είχε νικηθεί, για να επιστρέψει το 2020 με την Ντόχερτι να είναι απαρηγόρητη.

Αυτή τη στιγμή μάχεται καθημερινά τον καρκίνο στο τέταρτο στάδιο, και όπως λέει, είναι κάτι σαν καθημερινότητα για εκείνη: «Νιώθω υποχρέωσή μου να έχω κοινωνική ζωή και να ενημερώνω τον κόσμο σχετικά με τον καρκίνο στο τέταρτο στάδιο. Οι ασθενείς μπορούν να συνεχίσουν να έχουν μία κανονική ζωή», λέει.

«Ο άντρας μου, μου λέει ότι αν δεν ήξερε, δεν θα πίστευε ποτέ ότι έχω καρκίνο. Δεν παραπονιέμαι η αλήθεια είναι. Είναι μέρος της ζωής μου αυτή τη στιγμή». Ενώ για το μέλλον είπε: «Δεν θα έλεγα ότι έχω μία λίστα με όσα έχω να κάνω πριν πεθάνω. Νομίζω ότι θα είμαι ο πρώτος ασθενής με καρκίνο που έζησε τόσο πολύ. Για την ώρα, το μόνο που θέλω να κάνω, είναι να ζήσω».

Kεντρική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS