Μετά την πολύ καλλιτεχνική επιτυχία που σημείωσε η «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου, μία ταινία συγκέντρωσε 9 υποψηφιότητες για Όσκαρ με την Ολίβια Κόλμαν να κερδίζει τελικά το Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου) ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης ετοιμάζει το επόμενο κινηματογραφικό του βήμα, μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη ένα από τα πιο γνωστά Βρετανικά μυθιστορήμα, το θρυλικό Φρανκεστάιν της Μαίρη Σέλλεϋ. 

Έχοντας μαζί του για άλλη μία φορά μία ηθοποιό που αγαπάει ιδιαίτερα, τη σαγηνευτική Έμμα Στόουν, ο Λάνθιμος στήνει ένα φανταστικό σεναριακό κόνσεπτ γύρω από μία «μια ζωηρή, υπερσεξουαλική, χειραφετημένη γυναίκα, (που θα είναι) ο θηλυκός Φρανκεστάιν».

Η Μπέλα Μπάξτερ, την οποία έχει ήδη δεχθεί να υποδυθεί η Στόουν, πνίγεται σε έναν γάμο με τον χειριστικό σύζυγό της και αντικαθιστά τον εγκέφαλο της με αυτόν του αγέννητου παιδιού της .

Τα γυρίσματα του φιλμ δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα καθώς η παραγωγή βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας, και η ταινία υπολογίζεται ότι θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες κάποια στιγμή μέσα στο 2022. 

Δείτε ένα σχετικό tweet:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS