ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποιος περιμένει να στεγνώσουν τα ρούχα τον χειμώνα; Σίγουρα όχι εγώ!

Το πλύσιμο των ρούχων και η πρόβλεψη του καιρού είναι δύο πράγματα που δεν με απασχολούν πια.

Ποιος περιμένει να στεγνώσουν τα ρούχα τον χειμώνα; Σίγουρα όχι εγώ!

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου, που τα πρωτοβρόχια κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους, η υγρασία δοκιμάζει τις αντοχές μας και το ενδεχόμενο της μπουγάδας φαντάζει τουλάχιστον ολέθριο. «Αν βάλω Τετάρτη τα ρούχα για πλύσιμο, την Πέμπτη θα βγάλει για 2 ώρες ήλιο οπότε μπορεί κάπως να στεγνώσουν. Αν δεν προλάβω την Τετάρτη, το πλυντήριο πηγαίνει για τη νέα εβδομάδα γιατί η πρόβλεψη δίνει βροχές». Και κάπως έτσι, οι μέρες περνούν, οι βροχούλες συνεχίζονται κι εσύ στο τέλος δεν έχεις καθαρή κάλτσα ούτε για δείγμα. Δεν είναι ζωή αυτή…

Και κάπως έτσι, οι μέρες περνούν, οι βροχούλες συνεχίζονται κι εσύ στο τέλος δεν έχεις καθαρή κάλτσα ούτε για δείγμα. Δεν είναι ζωή αυτή…

Ένα από τα πολλά καλά του καλοκαιριού, είναι ότι χαίρεσαι να βάζεις πλυντήρια και να έχεις τα καθαρά σου ρουχαλάκια έτοιμα σε μία ώρα. Δυστυχώς, η αξίωση αυτή - εκτός καλοκαιριού πάντα - είναι τουλάχιστον απαγορευτική, μιας και το πλυντήριο οφείλει να συμβαδίζει με τις επιταγές του καιρού. Και έρχεται η στιγμή, που την επόμενη μέρα φεύγεις ταξίδι. Θέλεις οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου τη γκρι σου τη ζακέτα και το μαύρο σου το παντελόνι που πηγαίνει με όλα. Δυστυχώς, τα δύο αυτά σημαντικά κομμάτια είναι στα άπλυτα, η ώρα είναι περασμένη και η βροχή λυσσομανάει. Μήπως τελικά υπάρχει λύση στο πρόβλημα;

Ποιος περιμένει να στεγνώσουν τα ρούχα τον χειμώνα; Σίγουρα όχι εγώ!

Έπειτα από πολλή σκέψη, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το στεγνωτήριο ρούχων είναι από τις πλέον απαραίτητες συσκευές σε ένα νοικοκυριό. Και κάπως έτσι, το νέο στεγνωτήριο LG έγινε δικό μου. Έκτοτε… η ζωή μου άλλαξε σημαντικά προς το καλύτερο! Έχω κυριολεκτικά ξεχάσει τι σημαίνει άπλωμα ρούχων, ενώ οι καιρικές συνθήκες με αφήνουν παγερά αδιάφορη όταν θέλω να βάλω πλυντήριο. Ακόμα και συγκεκριμένο ρούχο να χρειάζομαι, ξέρω ότι μέσα σε λίγες ώρες θα το έχω έτοιμο, αφράτο και μυρωδάτο. Όσο για τον προβληματισμό μου, για το αν θα χωρέσει στο μικρούτσικό διαμέρισμά μου;

Κανένα πρόβλημα μιας και το τοποθέτησα πάνω στο πλυντήριο. Μάλιστα με την έξυπνη σύνδεση πλυντηρίου – στεγνωτηρίου, βάζω τα ρούχα λερωμένα και τα παίρνω στεγνά και καθαρά. Οι δύο συσκευές επικοινωνούν μεταξύ τους και το στεγνωτήριο επιλέγει αυτόματα το κατάλληλο πρόγραμμα με βάση το πρόγραμμα της πλύσης. Κάτι ακόμα που με ενδιέφερε αρκετά, ήταν η ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας του στεγνωτηρίου LG μιας και διαθέτει εξαιρετική ενεργειακή κλάση και αντλία θερμότητας DUAL Inverter Heat Pump που λειτουργεί σε χαμηλή θερμοκρασία εξοικονομώντας ενέργεια. Μάλιστα με την τεχνολογία Eco Hybrid™ έχεις την επιλογή εξοικονόμησης ενέργειας ή χρόνου: Με το energy mode εξοικονομείς ενέργεια έως 15% ή με το time Mode εξοικονομείς χρόνο έως 18%.*

Κάτι ακόμα που με ενδιέφερε αρκετά, ήταν η ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας του στεγνωτηρίου LG μιας και διαθέτει εξαιρετική ενεργειακή κλάση και αντλία θερμότητας DUAL Inverter Heat Pump που λειτουργεί σε χαμηλή θερμοκρασία εξοικονομώντας ενέργεια.

Και αφού αφήσαμε το τεχνικό κομμάτι, στο σημείο αυτό να πω ότι τα ευαίσθητα υφάσματά μου δεν τα έχω δει ποτέ τόσο λαμπερά και περιποιημένα, ενώ χάρη στο πρόγραμμα Allergy Care βακτήρια και ακάρεα απομακρύνονται κατά 99,9%**. Μάλιστα το πρόγραμμα Allergy Care είναι πιστοποιημένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών).

Τα πλεονεκτήματα του στεγνωτηρίου LG δεν σταματούν εδώ μιας και διαθέτει αυτοκαθαριζόμενο συμπυκνωτή. Και αν αυτές οι λέξεις δεν σου λένε και πολλά, να σου διευκρινίσω ότι τα περισσότερα στεγνωτήρια από ένα διάστημα και μετά γεμίζουν χνούδια και σκόνη, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία του αέρα να είναι πιο δύσκολη και άρα να καταναλώνει περισσότερη ενέργεια. Το στεγνωτήριο LG διαθέτει αυτοκαθαριζόμενο συμπυκνωτή, γεγονός που μου λύνει τα χέρια, καθώς τα χνούδια και η σκόνη απομακρύνονται αυτόματα.

Το στεγνωτήριο LG διαθέτει αυτοκαθαριζόμενο συμπυκνωτή, γεγονός που μου λύνει τα χέρια, καθώς τα χνούδια και η σκόνη απομακρύνονται αυτόματα.

Για το τέλος, κράτησα το καλύτερο, το οποίο πιθανότατα να περίμενες. Η τεχνολογία ThinQ™ επιτρέπει τον απομακρυσμένο χειρισμό πλύσης αλλά και τη λήψη πρόσθετων προγραμμάτων πλύσης. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε εύκολα με τη συσκευή και να έχουμε πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες με σύνδεση Wi-Fi. Ακόμη η λειτουργία Smart Diagnosis βοηθά στο να λύνουμε προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά με το smartphone μας.

*Συγκριτική δοκιμή Intertek τον Απρίλιο του 2018, με φορτίο 9 κιλών στο πρόγραμμα για βαμβακερά με το πρότυπο IEC, ανάμεσα στις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και χρόνου. (RC90U2AV3W)

**Κατόπιν δοκιμής υπό την επίβλεψη της TUV SUD, βρέθηκε ότι το στεγνωτήριο ρούχων της LG μειώνει σε ποσοστό 99,9% τα βακτήρια (S. aureus, P. aeruginosa, and K. pneumoniae) στο πρόγραμμα Allergy Care.

Read Next

12 Αυγ 2022

Θέατρο με πανσέληνο σε τρία ατμοσφαιρικά ανοιχτά θέατρα

Είναι εμπειρία να παρακολουθείς παράσταση κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι στην Επίδαυρο, το Λαύριο ή τη Σαλαμίνα. Η περίσταση είναι ιδανική για εκδρομή, οργανωθείτε….

11 Αυγ 2022

Pandora, ένα τραγούδι βγαλμένο μέσα από τη ζωή

Ένας Χιλιανός και δύο Ελληνίδες υπογράφουν τo τόσο επίκαιρο -δυστυχώς- Pandora που αξίζει να ακούγεται παντού και πάντα.

Περισσότερα από

Life

10 Αυγ 2022

Το W Costa Navarino υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες

Το νέο ξενοδοχείο δίνει βήμα στη δημιουργικότητα, τη διαφορετικότητα και την ελευθερία της έκφρασης.

09 Αυγ 2022

Βενετία Κυρίου: "Τελικά, το να είσαι γυναίκα είναι μια καθημερινή πρόκληση"

Η Βενετία Κυρίου είναι μια σύγχρονη δυναμική γυναίκα, CEO της εταιρείας Happy People και ξέρει από αληθινές προκλήσεις.

08 Αυγ 2022

Γράφουν ιστορία οι μικρές της Εθνικής πόλο νεανίδων: Νίκησαν την Ουγγαρία στον ημιτελικό και διεκδικούν χρυσό στον τελικό [Βίντεο]

Οι αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας πόλο των νεανίδων προκρίθηκαν στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο Βελιγράδι και θα διεκδικήσουν το χρυσό στον τελικό.

06 Αυγ 2022

Γίνε pescetarian για μία μέρα: Αυτό είναι το πλάνο διατροφής

Δοκίμασε τη διατροφή που βασίζεται στο ψάρι με αυτό το ενδεικτικό ημερήσιο διατροφικό πλάνο της ειδικού

04 Αυγ 2022

Κουμπάρος ο Παύλος Μαρινάκης μαζί με τη σύζυγό του

Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης πάντρεψε έναν καλό του φίλο!

03 Αυγ 2022

Friends: Οι 12 διάσημοι guest stars που πέρασαν από την πιο αγαπημένη σειρά της τηλεόρασης

Και μας έκαναν να πέσουμε κάτω από τα γέλια. Τους θυμάστε;

03 Αυγ 2022

Εντυπώσεις από την πρώτη βραδιά λειτουργίας του Cine Πολεμικό Μουσείο

Παρακολουθήσαμε από κοντά εν δράσει το νέο θερινό σινεμά της Αθήνας και μοιραζόμαστε καρέ και τις σκέψεις μας.

02 Αυγ 2022

Θαλάσσια σπορ: Τι μπορείς να κάνεις στη θάλασσα και πόσες θερμίδες θα κάψεις

Υπάρχουν πολλοί και καλοκαιρινοί τρόποι για να κάψεις θερμίδες και να παραμείνεις fit αυτό το καλοκαίρι.

01 Αυγ 2022

Kraken Beach Bar. Ο νέος σου καλοκαιρινός προορισμός για μουσικές, cocktails, surf και φαγητό

Το Kraken Beach Bar φέρνει το νησί σε σένα πριν καν αναχωρήσεις γι΄αυτό.

01 Αυγ 2022

Ποια τραγούδια ακούει και ποια βιβλία θα διαβάσει ο Ομπάμα το καλοκαίρι;

Κάθε χρόνο ο Ομπάμα ανακοινώνει την καλοκαιρινή του λίστα. Τώρα μπορείτε να γίνεται music και book buddies.