ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποιο ζώο βλέπεις πρώτο & τι σημαίνει για τις κρυφές πτυχές της προσωπικότητας σου

Ενώ θα ήταν υπέροχο να μπορούσαμε απλώς να ψάξουμε στο μυαλό μας και να βρούμε όλα αυτά που θέλουμε να μάθουμε για τον εαυτό μας, δεν μπορούμε.

Ποιο ζώο βλέπεις πρώτο & τι σημαίνει για τις κρυφές πτυχές της προσωπικότητας σου

Ο τρόπος που βλέπουμε ορισμένες εικόνες μπορεί να πει πολλά για τον εαυτό μας και για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να μάθουμε για τον εαυτό μας και για τα διάφορα μυστικά που είναι κλειδωμένα στο υποσυνείδητο μας.

Ενώ θα ήταν υπέροχο να μπορούσαμε απλώς να ψάξουμε στο μυαλό μας και να βρούμε όλα αυτά που θέλουμε να μάθουμε για τον εαυτό μας, δεν μπορούμε. Γι αυτόν τον λόγο υπάρχουν κάποια ψυχολογικά τεστ όπως το συγκεκριμένο, για να μας βοηθήσουν να μάθουμε όλα αυτά τα μικρά πράγματα που θέλουμε να ξέρουμε. Οι εικόνες συνδέονται άμεσα με την συνειδητή συμπεριφορά μας.

Ποιο είναι το πρώτο ζώο που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα;

Ποιο ζώο βλέπεις πρώτο & τι σημαίνει για τις κρυφές πτυχές της προσωπικότητας σου

#Η ζέβρα

Αν είδατε πρώτα την ζέβρα, θα μπορούσε να σημαίνει ότι είστε ενεργητικοί και αυθόρμητοι. Λέξεις όπως αστείοι και χαρισματικοί σας χαρακτηρίζουν άμεσα επειδή έχετε μια προσωπικότητα που επηρεάζει τους άλλους. Είστε θαυμάσια συντροφιά επειδή πραγματικά ξέρετε πώς να περάσετε καλά. Είστε σίγουρα η ψυχή του πάρτι! Ωστόσο, επειδή έχετε μια τέτοια αυθόρμητη προσωπικότητα, χρειάζεστε συνεχώς καινούργια ερεθίσματα αλλιώς θα βαρεθείτε.

#Η γάτα

Όπως και οι κανονικές γάτες, είστε πραγματικά εσωστρεφείς. Σας αρέσει η προσοχή μόνο όταν την θέλετε και οποιαδήποτε ανεπιθύμητη προσοχή αποφεύγεται. Σας αρέσει να βλέπετε τα πράγματα από απόσταση και δεν σας αρέσει να μιλάτε σε πολλούς ανθρώπους. Εξαιτίας αυτού, φαίνεστε ντροπαλοί προς τον έξω κόσμο αλλά στην πραγματικότητα δεν είστε καθόλου! Απλώς θέλετε κάποια πράγματα να τα κρατάτε για τον εαυτός σας. Δεν πρέπει να ντρέπεστε γι αυτό απλώς είστε αυτάρκεις και ανεξάρτητοι.

#Η πάπια

Αν είδατε πρώτα την πάπια είστε πραγματικά αισιόδοξοι! Ποτέ δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να υποβαθμιστεί ή να νιώσει άσχημα. Για σας, το ποτήρι πάντα ξεχειλίζει, δεν είναι ούτε μισό ούτε άδειο. Ζείτε πάντα το τώρα και σας αρέσει να δοκιμάζετε όσα σας φέρνει η ζωή. Είστε τόσο περιπετειώδεις.

#Το κοάλα

Αν είδατε πρώτα το κοάλα, είστε πολύ ήρεμοι και συγκρατημένοι. Σας αρέσει να έχετε τον δικό σας ρυθμό στην ζωή ανεξάρτητα από τις καταστάσεις, αλλά αυτό δεν σας κάνει εγωιστές! Είστε στοργικοί, ευγενικοί και ευαίσθητοι και οι άλλοι μπορούν να βασίζονται σε εσάς. Προτιμάτε να μένετε μακριά από την άγρια πλευρά με μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι παρά ένα ξέφρενο πάρτι.

#Ο ελέφαντας

Αν είδατε πρώτα τον ελέφαντα σημαίνει ότι ενδιαφέρεστε πολύ για τους ανθρώπους και τα πράγματα γύρω σας. Είστε υπεύθυνοι, πιστοί και ευγενικοί. Οι άνθρωποι μπορούν να βασίζονται πάνω σας όταν χρειάζονται βοήθεια επειδή είστε το άτομο που μπορεί πάντα να βρει μια λύση.

#Η αρκούδα

Αν είδατε πρώτα την αρκούδα, είστε συντηρητικοί από την φύση σας και σοφοί παρά την ηλικία σας. Αγαπάτε να τηρείτε την παράδοση και είστε πολύ πειθαρχημένοι. Έχετε υψηλή αίσθηση της ηθικής αξίας και ζείτε την ζωή σας σύμφωνα με έναν ισχυρό ηθικό κώδικα. Δεν σας αρέσει ο πολύς θόρυβος, προτιμάτε να κάθεστε στο παρασκήνιο και να παρατηρείτε τους ανθρώπους. Ενώ δεν είστε το πιο αυθόρμητο ή πιο διασκεδαστικό άτομο στο δωμάτιο είστε πολύ αξιόπιστοι , εργατικοί και αφοσιωμένοι στους ανθρώπους της ζωής σας.

#Η καμηλοπάρδαλη

Είστε από την γέννηση σας κοινωνικοί! Λατρεύετε τους ανθρώπους και προσαρμόζεστε εύκολα σε κάθε ομάδα. Σας αρέσει να μιλάτε και είστε άριστοι ομιλητές. Στον εξωτερικό κόσμο μπορεί να φαίνεται ότι είστε πάντα χαρούμενοι αλλά στην πραγματικότητα είστε πολύ ευαίσθητοι. Είστε πιστοί φίλοι και περιμένετε από τους άλλους να είναι και αυτοί πιστοί. Μισείτε την σκέψη της καθημερινότητας και της ρουτίνας. Επιθυμείτε συνεχείς αλλαγές σε όλα.

#Το γουρούνι

Είστε ανεξάρτητοι και προτιμάτε να είστε μόνοι. Έχετε ένα αναλυτικό και κοφτερό μυαλό που διασφαλίζει πως πολύ λίγα πράγματα σας επηρεάζουν. Το μυαλό σας συνεχώς δουλεύει και απλώς δεν μπορείτε να το εξηγήσετε στους άλλους. Δίνετε προσοχή σε όλες τις μικρές λεπτομέρειες και έχετε πολύ καλή μνήμη. Λόγω αυτών των δεξιοτήτων, η ερευνητική εργασία έχει φτιαχτεί για σας! Και αν και θεωρείτε τον εαυτό σας εξωστρεφή, δεν τα πάτε και πολύ καλά με τους άλλους.

#Το κουνέλι

Αν είδατε πρώτα το κουνέλι, είστε εκ φύσεως δημιουργικοί! Είστε πολύ ενεργητικοί και πάντα χαρούμενοι. Ξέρετε πώς να φέρνετε το γέλιο στους άλλους και όπου και αν πάτε ο καθένας θέλει να γίνει φίλος σας. Έχετε επίσης ενσυναίσθηση και συντονίζεστε με τα συναισθήματα των άλλων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μερικές φορές χρειάζεστε ένα διάλειμμα.

#Το λιοντάρι

Όπως και το αληθινό λιοντάρι, είστε γεννημένοι ηγέτες. Μπορείτε εύκολα να πείσετε τους άλλους να σας ακολουθήσουν. Ωστόσο, τείνετε να κυριαρχείτε κατά καιρούς και η παρουσία σας πραγματικά μπορεί να καταπιέσει τους άλλους. Δεν υπάρχει πρόκληση που να είναι πολύ δύσκολη για εσάς επειδή αγαπάτε να δείχνετε τις ικανότητες και την νίκη σας.

#Η κουκουβάγια

Αν είδατε πρώτα την κουκουβάγια, έχετε ένα αναλυτικό μυαλό που αγαπά να βυθίζεται στις σκέψεις. Προτιμάτε να δουλεύετε μόνοι επειδή αισθάνεστε άβολα σε κοινωνικές καταστάσεις. Είστε πολύ οργανωτικοί και μισείτε το χάος. Είστε επίσης τελειομανείς σε ό, τι κάνετε και περιμένετε το ίδιο από τους άλλους. Πρέπει να θυμάστε όμως ότι οι ατέλειες σας κάνουν άνθρωπο. Κανείς δεν είναι τέλειος και πρέπει να προσπαθήσετε να μην έχετε τόσο μεγάλες προσδοκίες από τους άλλους. Ενώ πραγματικά δεν αγαπάτε τις κοινωνικές δραστηριότητες, οι άλλοι απολαμβάνουν την συντροφιά σας λόγω του χιούμορ και της προσωπικότητας σας.

Πηγή: awakengr.com

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Νοε 2022

"Αλλάζουμε μυαλά. Όχι ρούχα"

Η έρευνα "Ντύσιμο και βία κατά των γυναικών" ανοίγει θέματα που δυστυχώς δεν συζητάμε αρκετά και αποτελεί μια πρωτοβουλία της ΔΕΗ στο πλαίσιο του πυλώνα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΔΕΗ ενεργώ.

Περισσότερα από

Life

28 Νοε 2022

Το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης είναι ένα ζωντανό, υπαίθριο Μουσείο, γεμάτο έργα Τέχνης!

Αγάλματα, γλυπτά, συνθέσεις και ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας προσφέρει η παραλία της Θεσσαλονίκης στους περιπατητές.

27 Νοε 2022

Θέλεις να ζήσεις για πάντα; Στο Metaverse μπορείς!

Πώς το Metaverse εξασφαλίζει την αθανασία μέσα από άβαταρ, ψηφιακές ταριχεύσεις και μνήματα με QR Code.

27 Νοε 2022

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ζωντανεύει την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου στις 19.00

Μουσική, Θέατρο, Εργαστήρια, Φωτιστικές Εγκαταστάσεις, Χορογραφημένα Σιντριβάνια, Παγοδρόμιο

26 Νοε 2022

7 διαφορετικά μουσεία που θα αγαπήσετε στην Αθήνα

Από το μοναδικό στην Ελλάδα, Μουσείο Αφής, σε μουσεία αφιερωμένα στα παιχνίδια, κοσμήματα, μετεωρίτες και στην αρχαία ελληνική τεχνολογία, η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα των ξεχωριστών μουσείων

26 Νοε 2022

Η τέχνη των The Callas είναι πάρα πολύ προσωπικά πράγματα

Το καλλιτεχνικό δίδυμο Λάκης και Άρης Ιωνάς γιορτάζει 20 χρόνια από την ίδρυση της κολεκτίβας και μας μιλά για το πόσο έχει αλλάξει η εγχώρια σκηνή, τη μέθοδο που ακολουθούν στις διάφορες συνεργασίες τους και την ιδέα πίσω από την ψυχεδελική έκθεση "Love Solidarity Death (L.S.D.)" στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.

25 Νοε 2022

Μίνως Μάτσας: "Από κοντά" στην κεντρική σκηνή του Gazarte

O Μίνως Μάτσας έρχεται στο Gazarte για τρεις εμφανίσεις.

25 Νοε 2022

Οι αλήθειες στο "Fabelmans" του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Η 34η ταινία του εμβληματικού σκηνοθέτη συστήνεται ως η πιο προσωπική και αυτοβιογραφική της πλούσιας καριέρας του. Ποια γεγονότα της ταινίας, όμως, είναι τα πραγματικά;

25 Νοε 2022

"Βία είναι να μην κοιμάσαι ήσυχη τα βράδια"

25 Νοεμβρίου: Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών. Γράφει η Άντζελα Ζιούτη

25 Νοε 2022

Η Hellas Direct ρίχνει χρώμα στην Black Friday και γιορτάζει τη #safefriday

30 νύχτες - 100 διαβάσεις - 20.000 ασφαλείς μαθητές και μαθήτριες: Η Hellas Direct κάνει τη διαφορά και αντί της Black Friday γιορτάζει τη #safefriday εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των παιδιών μας.

24 Νοε 2022

Βρετανή μητέρα σκότωσε τον παιδόφιλο που είχε κακοποιήσει τους 3 γιους της- Μίλησε στο BBC μόλις αποφυλακίστηκε

Για πρώτη φορά, η μητέρα από το ανατολικό Λονδίνο που σκότωσε τον παιδόφιλο που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τα παιδιά της, δίνει τηλεοπτική συνέντευξη.