ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποια διάσημη πρωταγωνίστρια του Hollywood ζει σε ένα συνηθισμένο διαμέρισμα 119 τετραγωνικών;

Μινιμαλισμός και απλά έπιπλα στο σπίτι ενός εκ των μεγαλύτερων ονομάτων της showbiz.

Ποια διάσημη πρωταγωνίστρια του Hollywood ζει σε ένα συνηθισμένο διαμέρισμα 119 τετραγωνικών;

Είναι πασίγνωστη, πανέμορφη και έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Hollywood. Η ταλαντούχα σταρ ωστόσο είναι ολιγαρκής και μένει σε ένα σπίτι μόλις 119 τ.μ.

Ο λόγος για την Jessica Chastain η οποία διαθέτει ένα πολύ φυσιολογικό διαμέρισμα 119 τ.μ. στη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός αποφάσισε να πουλήσει πρόσφατα το διαμέρισμά της στην τιμή των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ. To διαμέρισμα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, πολύ ψηλά ταβάνια, μια ανοιχτή κουζίνα, μια τραπεζαρία και ένα τζάκι. Μια στριφογυριστή σκάλα οδηγεί στο εντυπωσιακό κυρίως υπνοδωμάτιο που έχει μια εκπληκτική θέα στην πόλη και μια ονειρεμένη walk-in ντουλάπα όπου εκεί η Jessica φυλάει όλες τις εντυπωσιακές τουαλέτες που έχει φορέσει στο κόκκινο χαλί.

Ποια διάσημη πρωταγωνίστρια του Hollywood ζει σε ένα συνηθισμένο διαμέρισμα 119 τετραγωνικών;

Το κυρίως μπάνιο είναι ένα μικρό σπα με θερμαινόμενα πατώματα, ξεχωριστή μπανιέρα και ντουζιέρα.

Η ηθοποιός είχε αγοράσει το διαμέρισμα το 2012 στην τιμή του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Στην τραπεζαρία εντύπωση μας προκαλεί η όμορφη ταπετσαρία που έχει τοποθετηθεί σε ένα κομμάτι του τοίχου και το σπασμένο λευκό που έχει επιλέξει η ηθοποιός για τους τοίχους της που είναι ελαφρώς ενισχυμένο με μια απαλή ροζ απόχρωση. Τα ξύλινα έπιπλα τραπεζαρίας και σαλονιού είναι φτιαγμένα από ανοιχτόχρωμο ξύλο και η διακόσμηση σε γενικές γραμμές είναι μίνιμαλ αλλά εντυπωσιακή.

Κουζίνα Όλη η κουζίνα είναι φτιαγμένη από ανοιχτόχρωμο ξύλο που δημιουργεί ωραία αντίθεση με τις ανοξείδωτες οικιακές συσκευές. Το μεγάλο παράθυρο βλέπει Νέα Υόρκη, ενώ για τους τοίχους η Jessica έχει επιλέξει την ίδια λευκή-μοβ απόχρωση που έχει και στο σαλόνι της. H σχέση της ηθοποιού με την κουζίνα είναι πάρα πολύ στενή και είναι γενικώς γνωστό στο Hollywood πως η Jessica Chastain είναι μια εκπληκτική μαγείρισσα. Η Anne Hathaway έχει παραδεχτεί δημόσια πως έμαθε από την Jessica να φτιάχνει αβγά ποσέ. Η ηθοποιός υπήρξε vegeterian για 16 χρόνια και vegan τα τελευταία 7 χρόνια.

Σε όλο το σπίτι αλλά και στο υπνοδωμάτιο η ηθοποιός έχει επιλέξει μίνιμαλ διακόσμηση με λεπτομέρειες που του δίνουν πολυτελή όψη. Τα τρία παράθυρα έχουν θέα στην πόλη και η vintage ντουλάπα προσθέτει μοναδικό στιλ στο χώρο.

Η Jessica λατρεύει τη μουσική και μάλιστα παίζει πολύ καλό γιουκαλίλι (μικρή κιθάρα). Η ίδια είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της: «Δεν μπορούσα να ταξιδεύω μαζί με την κιθάρα μου και έτσι άρχισα να παίζω γιουκαλίλι».

Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται το χρώμα των μαλλιών της Jessica είναι 100% αληθινό. Πρόκειται, λοιπόν, για την πιο γνήσια κοκκινομάλλα του Hollywood.

Το μπάνιο έχει βαφτεί σε δύο αποχρώσεις. Το απαλό θαλασσί σε συνδυασμό με το λευκό, τους μεγάλους καθρέφτες, την εντυπωσιακή μπανιέρα και τον πολυέλαιο προσθέτουν πολυτέλεια στο χώρο. Η μπανιέρα και τα πατώματα είναι φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας μάρμαρο.

Η ηθοποιός έχει παραδεχτεί δημόσια πως είναι τρομερά προληπτική και ειδικά με τα αεροπλάνα.

«Είμαι πολύ προληπτική. Βάζω τα χέρια μου έξω από το αεροπλάνο ενώ τα πόδια μου είναι εντός. Νιώθω πως πρέπει να κάνω αυτή την κίνηση κάθε φορά πριν ταξιδέψω».

Κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουμε ξαναδεί πιο απλό και λιτό σαλόνι επωνύμου από αυτό. Στο σαλόνι υπάρχουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Ένας καναπές και μια πολυθρόνα σε διαφορετικές αποχρώσεις του μοβ, ένα εντυπωσιακό ξύλινο τραπεζάκι και ένα τζάκι. Ακόμα και για το χαλί της η ηθοποιός έχει επιλέξει μια απόχρωση ολόιδια με το πάτωμα για να φαίνεται σαν να είναι ένα με αυτό. Τα εντυπωσιακά φωτιστικά στον τοίχο προσθέτουν μια λάμψη στο χώρο που του χρειάζεται.

Πηγή:spirossoulis.com

Read Next

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.

Περισσότερα από

Life

25 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

25 Απρ 2024

Μείωσε τα συμπτώματα της αφρικανικής σκόνης, χωρίς αντισταμινικά!

Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευτείς από την επίδραση της αφρικανκής σκόνης με 4 φυσικούς τρόπους.

24 Απρ 2024

Φύση, ηρεμία και γεύσεις που ταξιδεύουν: Μία "όαση" στα βόρεια προάστια έχει γίνει το αγαπημένο spot των Αθηναίων

Ακόμη και ένας απλός καφές, προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση όταν είσαι "μακριά" από την πόλη.

24 Απρ 2024

Δίαιτα της νηστείας: Χάστε έως 5 κιλά σε 40 ημέρες

Η νηστεία είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε το βάρος μας, αλλά και να κάνουμε μια σωστή αποτοξίνωση

24 Απρ 2024

7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"

Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

Βράβευση για τα προϊόντα blu της Imperial Brands Hellas από τον θεσμό "Προϊόν της Χρονιάς 2024"

Το βραβείο "Προϊόν της Χρονιάς" είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.