ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πήγαμε στο Bango στο Χαλάνδρι για καφέ και χειροποίητες πίτες

Το μοναδικό BANGO προσφέρει 100% φυσικούς χυμούς, καφέδες, σαλάτες, σαντουϊτσάκια και πρωϊνά.

Πήγαμε στο Bango στο Χαλάνδρι για καφέ και χειροποίητες πίτες

Λέγεται BANGO και εδώ και κάποιους μήνες, από τον Ιούνιο το 2020, έχει φέρει κάτι το διαφορετικό. Ο ιδιοκτήτης του πήρε μία καλά δοκιμασμένη όσο και πλέον κλασσική ιδέα και τη μετέτρεψε σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Το μοναδικό BANGO προσφέρει 100% φυσικούς χυμούς, καφέδες,σαλατες, σαντουϊτσάκια και πρωϊνά. Και οποιαδήποτε μα οποιαδήποτε ομοιότητα με αντίστοιχα "Bruncεράδικα" σταματά εδώ.

Πήγαμε στο Bango στο Χαλάνδρι για καφέ και χειροποίητες πίτες

Όποιος θέλει να δει πως μοιάζει πραγματικά ένα εργαστήριο χυμών, δεν έχει παρά να έρθει στην οδό Αγίας Παρασκευής, σε μία από τις πιο ζωντανές περιοχές της Αθήνας. Γιατί μόνο στο κέντρο - απόκεντρο του Χαλανδρίου θα μπορούσε να υπάρξει μαγαζί όπως το BANGO, που να συνδυάζει την υγιεινή διατροφή και τον μοντέρνο υγιή τρόπο ζωής με μία πινελιά γευστικής... αμαρτίας.

Άλλωστε η ιδέα αυτή ήταν. Να δημιουργηθεί ένα στέκι που θα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και θα προσφέρει αγνά και φυσικά προϊόντα χωρίς όμως να γίνεται ένας "αποστειρωμένος" χώρος αποκλειστικά και μόνο για βίγκαν ή πολέμιους των θερμίδων. Γι' αυτό και οι πελάτες του είναι οι πάντες. Έχει ήδη κερδίσει το κοινό του Χαλανδρίου, το έχει αγαπήσει πολύ η νεολαία αλλά και οι μεγαλύτεροι.

Το Bango θα μπορούσε να πει κάποιος είναι το στέκι για όλους. Ας ξεκινήσουμε από εμάς, τους λάτρεις του καφέ. Που είμαστε και απαιτητικοί. Το τσεκάραμε ως οφείλαμε. Ο καφές του, χωρίς υπερβολές, είναι εξαιρετικός. Το μαρτυρά και η μάρκα του. Le Piantagioni εξ Ιταλίας με πολύ υψηλές προδιαγραφές και εξαιρετικό χαρμάνι. Οι χυμοί; Ανατρεπτική πανδαισία! Ξεχάστε τους δήθεν φυσικούς χυμούς και τις διάφορες προσμίξεις. Μιλάμε για 100% φυσικούς όσο και περίεργους, ήτοι πρωτότυπους χυμούς. Κάποιοι έχουν και λίγο αλκοόλ μέσα, ενώ πέρα από τα κλασσικά υλικά θα βρείτε μέχρι και λωτό, φρούτα του δάσους, αβοκάντο, πατζάρι,κουρκουμά και διάφορα άλλα.Εκτός από τις προτάσεις του μαγαζιού , ο πελάτης μπορεί να επιλέξει να παίξει με τα υλικά και να φτίαξει τον δικό του χυμό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του και τις γευστικές του προτιμήσεις.

Σεβόμενο την αρχική του ιδέα για έμφαση στην υγιεινή διατροφή το BANGO πρσφέρει και energy ball, γιαούρτι με φρούτα αλλά και 100% φυσικές γρανίτες, ενώ φιλοξενεί και γεύσεις που ξεφεύγουν από το αυστηρά και απόλυτα υγιεινό. Ομελέτες για όσους θέλουν να στηλωθούν το πρωί ή να τσιμπήσουν κάτι πιο ελαφρύ το μεσημέρι.

Σαντουϊτσάκια για όλα τα γούστα. Από κλασσικό κλαμπ με κοτόπουλο ή γαλοπούλα και γκούντα που συνοδεύονται από τσιπς ή σαλάτα μέχρι με καπνιστό σολομό ή Bagel με καπνιστή μπριζόλα.

Κι όσο για τη σαλάτα αν και έχει τουλάχιστον 3, εμείς θα αναφέρουμε μόνο μία. Αυτή με τον τόνο και το κινόα και τη σοσ βινεγκρέ από εσπεριδοειδή. Αξεπέραστη.

Τώρα όμως κατέφτασε και κάτι νέο. Σπιτικές πίτες. Κι όταν λέμε σπιτικές το εννούμε. Όχι έτοιμο φύλλο και μόνο δύο είδη. Σπανακοτυρόπιτα και κοτόπιτα. Και όπως μάθαμε, ήδη έχουν αποκτήσει φανατικούς φίλους.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το BANGO πηγαίνει σε νέα επίπεδα το τόπικ χυμός, καφές, πρωϊνό και ελαφρύ γεύμα, ενώ ανεβαίνει λέβελ χάρη στο σέρβις του. Ευγενέστατοι οι υπάλληλοι, γρήγορη εξυπηρέτηση σε ένα καθαρό και προσεγμένο μαγαζί, εύκολα προσβάσιμο,με κάδο ανακύκλωσης και πάρκινγκ για σκύλο. Α, ναι και τραπεζάκια έξω.

Το Bango βρίσκεται στην οδό Αγίας Παρασκευής 49 στο Χαλάνδρι, λίγα λεπτά περπάτημα από το κέντρο της πόλης. Κυριολεκτικά αυτό που λέμε κέντρο - απόκεντρο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Μείωσε τα συμπτώματα της αφρικανικής σκόνης, χωρίς αντισταμινικά!

Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευτείς από την επίδραση της αφρικανκής σκόνης με 4 φυσικούς τρόπους.

24 Απρ 2024

Φύση, ηρεμία και γεύσεις που ταξιδεύουν: Μία "όαση" στα βόρεια προάστια έχει γίνει το αγαπημένο spot των Αθηναίων

Ακόμη και ένας απλός καφές, προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση όταν είσαι "μακριά" από την πόλη.

Περισσότερα από

Life

24 Απρ 2024

Δίαιτα της νηστείας: Χάστε έως 5 κιλά σε 40 ημέρες

Η νηστεία είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε το βάρος μας, αλλά και να κάνουμε μια σωστή αποτοξίνωση

24 Απρ 2024

7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"

Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.