Πίσω στις δεκαετίες του ΄60 και του ’70 όταν μερικά από τα μεγαλύτερα μουσικά συγκροτήματα όλων των εποχών έκαναν την εμφάνισή τους αφήνοντας ανεξίτηλο σημάδι στην ιστορία της μουσικής και όχι μόνο, υπήρχε μία κατηγορία γυναικών η οποία θεωρούνταν «ευλογημένη» και τυχερή, μιας και είχε τη δυνατότητα να βρίσκεται κοντά στους επίγειους αυτούς θεούς, να κάνει μαζί τους ναρκωτικά και να είναι το προσωπικό τους… σκεύος ηδονής, όποτε αυτοί το επιθυμούσαν.

Η κατηγορία αυτή των γυναικών, ήταν οι γνωστές γκρούπις, οι οποίες ήταν συνήθως όμορφα, νεαρά κορίτσια, τα οποία μαγεμένα από την ξέφρενη ζωή των ινδαλμάτων τους, προσέφεραν τον εαυτό τους με αντάλλαγμα τη σωματική επαφή με τους ροκ σταρς. Μιλάμε για τον απόλυτο ευτελισμό της γυναικείας αξιοπρέπειας και αυτοδιάθεσης, αλλά κάποιος θα πει, ότι «άλλες εποχές μωρέ τότε». Συνεχίζουμε…

Μιλάμε για τον απόλυτο ευτελισμό της γυναικείας αξιοπρέπειας και αυτοδιάθεσης, αλλά κάποιος θα πει, ότι «άλλες εποχές μωρέ τότε». Συνεχίζουμε…

Κάθε τόσο, ιστορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, είτε μέσω βιογραφιών είτε ανθρώπων που ανοίγουν το στόμα τους και κάνουν ανατριχιαστικές αποκαλύψεις. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του διάσημου συγκροτήματος Led Zeppelin, να προκαλέσει παγκόσμιο σοκ (και αηδία θα λέγαμε). Μέσα από τη βιογραφία «Led Zeppelin: The Biography» του Μπομπ Σπιτζ, μεταφερόμαστε στο 1969 κατά τη διάρκεια της περιοδείας της μπάντας και πιο συγκεκριμένα στον τελευταίο της σταθμό, το Σιάτλ. Οι Zeppelin συνοδεύονταν από τους επίσης διάσημους Vanilla Fudge, οι οποίοι ουσιαστικά άνοιγαν τις συναυλίες τους, με τα μέλη των δύο συγκροτημάτων να διατηρούν άριστες σχέσεις. Μάλιστα όπως σημειώνεται πήγαιναν συχνά για ψάρεμα, επιστρέφοντας, συνήθως, με αρκετά καλή ψαριά.

Οι Zeppelin συνοδεύονταν από τους επίσης διάσημους Vanilla Fudge, οι οποίοι ουσιαστικά άνοιγαν τις συναυλίες τους, με τα μέλη των δύο συγκροτημάτων να διατηρούν άριστες σχέσεις. Μάλιστα όπως σημειώνεται πήγαιναν συχνά για ψάρεμα, επιστρέφοντας, συνήθως, με αρκετά καλή ψαριά.

Τα αθώα, κατά τ’ άλλα ψάρια, έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο αηδιαστικό σκηνικό το οποίο περιγράφεται παρακάτω. Ο μπασίστας των Zeppelin, Πολ Τζόουν, βρισκόταν στο δωμάτιό του και κάπνιζε μαριχουάνα μαζί με τον ντάμερ των Vanilla Fudge, Carmine Appice και μία 17χρονη γκρούπι την Τζάκι. Όπως ήταν φυσικό οι άμυνες της μικρής έπεσαν με αποτέλεσμα να γίνει υποχείριο στα χέρια των ροκ σταρς. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δυο τους άρχισαν να χτυπάνε τη γυμνή Τζάκι με τα ψάρια που είχαν πιάσει νωρίτερα, κάνοντάς της αμέτρητα σημάδια στο σώμα. Μάλιστα κάλεσαν και τα υπόλοιπα μέλη αλλά και τις συζύγους τους να παρακολουθούν.

Το θέαμα άρχισε να γίνεται πραγματικά ενοχλητικό, όταν άλειψαν βούτυρο στο αιδοίο της και τη βίασαν με το πρόσωπο του ψαριού! Αφού τελείωσαν τη δουλειά τους, ούρησαν και αφόδευσαν πάνω στη σχεδόν αναίσθητη έφηβη. Και αυτή δεν είναι η μοναδική ανάλογη ιστορία με τα μέλη της ιστορικής μπάντας. Το κακό σε όλο αυτό, είναι ότι οι γυναίκες αυτές δεν βρήκαν ποτέ το κουράγιο ή ίσως και τον λόγο να μιλήσουν κάπου, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι αυτοί, να συνεχίζουν να εξευτελίζουν και να τραυματίζουν (σωματικά και ψυχικά) ανυποψίαστες θαυμάστριές τους, υπό τον μανδύα της τεράστιας φήμης τους. 

Κεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

 

TAGS