Υπήρξε το πιο διάσημο πρόσωπο του πλανήτη. Επηρέασε γενιές και γενιές, όχι μόνο με το στιλ της αλλά και με τις πράξεις της. Υπήρξε πρωτοπόρος σε πολλά θέματα που αφορούσαν στο βασιλικό πρωτόκολλο μιας και της άρεσε ιδιαίτερα να το αγνοεί. Γεγονός που έκανε τη Νταϊάνα, αγαπητή στο κοινό, αλλά όχι και στην πεθερά της, βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο προβληματικός από την αρχή, μέχρι και τον θάνατό της το 1997. Απιστίες, καυγάδες και απόπειρες αυτοκτονίας της Νταϊάνα ήταν η τρανή απόδειξη, ότι οι δυο τους δεν υπήρξαν ποτέ ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, ή και αν υπήρξαν, η ευτυχία τους κράτησε ελάχιστα.

Απιστίες, καυγάδες και απόπειρες αυτοκτονίας της Νταϊάνα ήταν η τρανή απόδειξη, ότι οι δυο τους δεν υπήρξαν ποτέ ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, ή και αν υπήρξαν, η ευτυχία τους κράτησε ελάχιστα.

Κι όμως, μία τέτοια σπάνια στιγμή ευτυχίας θυμηθήκαμε σήμερα, όταν η πριγκίπισσα έκανε έκπληξη στον σύζυγό της, χορεύοντας στην Royal Opera House, κατά τη διάρκεια μάλιστα παράστασης. Ο Γουέιν Σλιπ, διάσημος χορευτής, είναι ο άνθρωπος με τον οποίο τότε είχε συνεννοηθεί η Νταϊάνα. Μάλιστα όπως ο ίδιος δήλωσε πολλά χρόνια αργότερα, το «Uptown Girl», το τραγούδι που χόρεψαν δηλαδή, ήταν επιλογή της ίδιας της πριγκίπισσας.

«2.500 άτομα έμειναν άφωνα όταν είδαν στη μέση της παράστασης την πριγκίπισσα να ανεβαίνει στη σκηνή και να χορεύει μαζί μου», παραδέχεται χαμογελώντας ο Σλιπ, ο οποίος θυμάται με νοσταλγία το περιστατικό.

Kεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS