ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

ΟΝ WAFER: Η νέα γκοφρέτα της ΙΟΝ -Η εξέλιξη της γεύσης

Η νέα σειρά είναι ειδικά φτιαγμένη για τους οπαδούς της αυθεντικής ανάλαφρης γκοφρέτας.

ΟΝ WAFER: Η νέα γκοφρέτα της ΙΟΝ -Η εξέλιξη της γεύσης

Η καινοτομία και η εξέλιξη της ΙΟΝ στα προϊόντα κακάο και σοκολάτας συνεχίζεται με τη νέα σειρά γκοφρέτας, ΙΟΝ WAFER. Η νέα σειρά είναι ειδικά φτιαγμένη για τους οπαδούς της αυθεντικής ανάλαφρης γκοφρέτας, χωρίς γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες (non GMOs), χρωστικές, συντηρητικά, όπως και όλα τα προϊόντα μας.

Η γκάμα αποτελείται από τις:

ION WAFER Cocoa: Είναι η κλασική γκοφρέτα χωρίς επικάλυψη σοκολάτας με γέμιση κακάο, που διατίθεται σε ατομική συσκευασία 50γρ. και συσκευασία 100γρ. για μεγαλύτερη απόλαυση.

ΟΝ WAFER: Η νέα γκοφρέτα της ΙΟΝ -Η εξέλιξη της γεύσης

ΙΟΝ WAFER Cocoa με βάφλα ολικής άλεσης: Πρόκειται για γκοφρέτα με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, κατάλληλη για τους λάτρεις της ισορροπημένης διατροφής. Διατίθεται σε συσκευασία 50γρ.

ΙΟΝ WAFER Cocoa με Stevia: Πρόκειται για τη γκοφρέτα με κακάο χωρίς ζάχαρη, με Stevia, μια απολαυστική πρόταση που θα αγαπηθεί από τους οπαδούς της διατροφής χωρίς ζάχαρη και όχι μόνο! Διατίθεται σε συσκευασία 50γρ.

Η νέα σειρά, φέρει την ποιότητα και την εγγύηση της ΙΟΝ και έρχεται να καλύψει την ανάγκη για ένα ελαφρύ και ποιοτικό snack on-the-go, με υψηλές διατροφικές αξίες, για κάθε στιγμή της ημέρας.

Το σύνολο των εισαγωγών σπόρων κακάο στην Ελλάδα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της. Η ΙΟΝ είναι μια 100% Ελληνική εταιρεία και όλη η παραγωγή των προϊόντων της γίνεται στην Ελλάδα.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Ιαν 2026

"Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ" ξανά στον Σταυρό του Νότου

Η Stand-Up παράσταση "ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ" επιστρέφει γεμάτη χιούμορ, αυτοσχεδιασμούς και καυστικό πολιτικό σχολιασμό. Παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη με διαφορετικούς καλεσμένους.

19 Ιαν 2026

Ο Γιάννης Οικονομίδης και το βιβλίο-ορόσημο της ζωής του

Καλεσμένος της Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), ο δημοφιλής σκηνοθέτης συζητά την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου το εμβληματικό βιβλίο του Ernesto Sabato, "Περί ηρώων και τάφων".

Περισσότερα από

Life

19 Ιαν 2026

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου μάς φέρνει και φέτος στην Κλαυθμώνος

Η διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών έχει ελεύθερη είσοδο και πληθώρα βιβλίων με προσφορές από 1 ευρώ.

19 Ιαν 2026

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

19 Ιαν 2026

Τα νέα εστιατόρια που πολύ σύντομα έρχονται στην Αθήνα

Καινούρια χρονιά με ολόφρεσκες αφίξεις: Τα μέρη που καταφθάνουν πολύ σύντομα στην πόλη.

19 Ιαν 2026

Βασίλης Μπισμπίκης και "Άνθρωποι και ποντίκια" συνεχίζουν: Νέες ημερομηνίες λόγω sold out

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, ξεκινάει σήμερα η προπώληση για τις παραστάσεις του έργου "Άνθρωποι και ποντίκια" στο Cartel.

19 Ιαν 2026

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

19 Ιαν 2026

Νέα γραμμή δημοτικής συγκοινωνίας που ενώνει το Ελληνικό με την Αργυρούπολη

Τα δρομολόγια συνδέονται άμεσα με τους σταθμούς του μετρό, ενώ εξυπηρετούν την μετακίνηση με 5 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.

19 Ιαν 2026

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα

Βραβευμένη Τζέσι Μπάκλεϊ και αγαπημένος Πολ Μέσκαλ, ένα θρίλερ με τον Κρις Πρατ και την Ρεμπέκα Φέργκιουσον και όλες οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες.

19 Ιαν 2026

Oatzempic: Το viral ρόφημα βρόμης που υπόσχεται απώλεια βάρους – Τι λένε οι ειδικοί

Το TikTok το αποθεώνει ως "φυσικό Ozempic", όμως η επιστήμη λέει κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον.

19 Ιαν 2026

"Η Μεγάλη Χίμαιρα" συνεχίζει να σαρώνει στο Ertflix

Ακάθεκτη συνεχίζει τα ρεκόρ τηλεθεάσεων η διεθνής συμπαραγωγή της ΕΡΤ, η οποία ξεπέρασε τις 2.100.000 θεάσεις στην ψηφιακή πλατφόρμα.