ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οδηγός: Πώς θα βρείτε το smartphone που ταιριάζει στο δικό σας στυλ

Ένα smartphone για κάθε στυλ γυναίκας

Οδηγός: Πώς θα βρείτε το smartphone που ταιριάζει στο δικό σας στυλ

Όλες γνωρίζουμε ότι το smartphone, δεν αποτελεί πλέον μόνο ένα tech gadget για να περνάμε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μας, αλλά έναν "αληθινό βοηθό" γι΄αυτήν τη γρήγορη digital εποχή. H HUAWEI γνωρίζοντας το πόσο μεγάλη σημασία συνηθίζουμε να δίνουμε στη συσκευή μας, κατάφερε για μια ακόμη φορά να δημιουργήσει ένα δυναμικό line-up συσκευών, το οποίο βασίζεται στην υψηλή αισθητική, τα εξελιγμένα τεχνολογικά features, τις φανταστικές κάμερες και φυσικά την ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζει το εμβληματικό brand τεχνολογίας. Και οι τρεις νέες συσκευές της HUAWEI καλύπτουν κάθε μας ανάγκη ανάλογα με τον τρόπο ζωής μας και ανάλογα με τις προτεραιότητές μας μπορούμε να επιλέξουμε κάποια από αυτές.

Καλύπτοντας διαφορετικές κατηγορίες τιμής, στιλ και δυνατοτήτων, τα νέα HUAWEI P50 Pro, HUAWEI P50 Pocket και HUAWEI nova 9 SE, οι συσκευές αυτές υπόσχονται να γίνουν τα νέα αντικείμενα του πόθου μας. Εσείς αρκεί να ανακαλύψετε ποια σας ταιριάζει, ανάλογα με το δικό σας lifestyle.

P50 Pro: Μια δυνατή κάμερα για τις δυναμικές επαγγελματίες influencers

Οδηγός: Πώς θα βρείτε το smartphone που ταιριάζει στο δικό σας στυλ

Για εσάς που το "ποστάρισμα" δεν περιορίζεται σε μικρά ενσταντανέ και επιθυμείτε επαγγελματικά ποσταρίσματα στα social media και λήψεις υψηλών απαιτήσεων, το P50 Pro θα σας καλύψει πλήρως. Η τετραπλή κάμερα του HUAWEI P50 Pro ανταποκρίνεται πλήρως στο "Pro" μέρος της ονομασίας της συσκευής και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά το μοναδικό ταλέντο της εταιρείας να μας ξαφνιάζει κάθε χρόνο με τις τεχνολογικές της καινοτομίες στην κατηγορία της φωτογραφίας.

Το 3.5x οπτικό zoom και το έως 7x lossless ψηφιακό zoom του periscope τηλεφακού του P50 Pro θα σας λύσει τα χέρια αρκετές φορές, ειδικά σε περιπτώσεις που το θέμα είναι σε απόσταση… απρόσιτη από τις κοινές κάμερες κινητών. Εκτός από τον periscope τηλεφακό με 64MP αισθητήρα, στη διάθεσή σας υπάρχει ένας αισθητήρας 50MP με ευρυγώνιο φακό διαφράγματος f/1.8 και δυνατότητες PDAF, Laser AutoFocus και οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS). Επιπρόσθετα, η B&W μονόχρωμη κάμερα των 40MP με δυνατότητα AutoFocus ενισχύει την ευκρίνεια της εικόνας ακόμα και κάτω από τις πλέον ακατάλληλες συνθήκες φωτογράφισης. Τον υπερευρυγώνιο φακό 13mm, διαφράγματος f/2.2 με AutoFocus αναλαμβάνει ένας 13MP αισθητήρας. Η συγκεκριμένη κάμερα μπορεί να λειτουργήσει και ως ultra-macro φακός όταν το θέμα βρίσκεται σε απόσταση 2,5 εκ. Η μετάβαση από το ένα επίπεδο zoom στο επόμενο και από τον ένα φακό στον άλλο γίνεται σε πραγματικό χρόνο με ομαλό τρόπο. Η Huawei XD Fusion Pro image engine και τα Huawei XD Optics ικανοποιούν και τους πιο… δύστροπους φωτογράφους!

Τις selfies σας αλλά και ό,τι άλλο θέλετε να χωρέσετε σε ένα οπτικό πεδίο 100 μοιρών αναλαμβάνει ο υπερευρυγώνιος φακός της πρόσοψης, συνεπικουρούμενος από έναν αισθητήρα 13MP. Η συγκεκριμένη κάμερα υποστηρίζει αυτόματη εστίαση και HDR και μπορεί να καταγράψει 4Κ βίντεο στα 30fps ή Full-HD βίντεο σε 30, 60 ή και 240fps. Μιλώντας για βίντεο, η κύρια κάμερα μπορεί να αιχμαλωτίσει τη δράση σε 4K ανάλυση με 60fps, ενώ διαπρέπει και στην αργή κίνηση με 960 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε Full HD ανάλυση.

HUAWEI P50 Pocket: Για τις λάτρεις του εκλεπτυσμένου και διακριτικού στυλ

Είστε λάτρεις του εκλεκτικού στυλ και της διακριτικής κομψότητας; Θεωρείτε πώς τα αξεσουά σας (ακόμη και τα τεχνολογικά) θα πρέπει να είναι κομψά και διαχρονικά; Τότε, αναμφίβολα, το HUAWEI P50 Pocket έχει κατασκευαστεί για εσάς! Δεν θα χορταίνετε να βλέπετε τα κεφάλια να στρίβουν με έκπληξη όποτε διπλώνετε την οθόνη της foldable συσκευής του κινεζικού κολοσσού. Το design του P50 Pocket σας προσφέρει μια μοναδική υφή και μια… glam όψη! Χάρη στην τεχνολογία Multi-Dimensional Hinge, ο μηχανισμός αναδίπλωσης υψηλής αντοχής θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση να… flexάρετε αδιάκοπα για το νέο σας απόκτημα, ανοιγοκλείνοντάς το με κάθε αφορμή!

Nova 9 SE : Για τις λάτρεις της οικονομίας!

Σε περίπτωση βέβαια που αναζητάτε μια πιο προσιτή οικονομικά λύση και ψάχνετε για ένα value for money smartphone που όμως να είναι σε θέση να "σηκώσει" ακόμη και τα πιο απαιτητικά tasks, τότε το Nova 9 SE αποτελεί μια ιδανική επιλογή. Το Nova 9 SE επανακαθορίζει την αντίληψη που έχουμε για την χρηστικότητα και τη δυνατότητα δημιουργίας από τις πιο προσιτές συσκευές. Για αυτό και αποτελεί μια συσκευή "όνειρο" για τους νεαρούς λάτρεις του Vlogging και του content creation, βοηθώντας τους να τραβήξουν και να επεξεργαστούν τα πιο cool videos και τις πιο τεχνικά άρτιες φωτογραφίες, μέσω των ειδικών modes που επιτρέπουν να δώσετε πνοή ακόμη και στα πιο τρελά δημιουργικά σας όνειρα με μερικά… swipes στην οθόνη του smartphone σας.

H ύπαρξη του main sensor των 108MP δίνει βάρος στη λεπτομέρεια, ενώ παράλληλα οι βοηθητικοί σένσορες των 8MP (Ultrawide), των 2MP (macro) και 2MP (depth) μπορούν να καλύψουν κάθε σενάριο, βγάζοντας προς τα έξω το δημιουργικό σας ταλέντο. Και επειδή οι φωτογραφικές δυνατότητες του Nova 9 SE είναι παντός καιρού και λειτουργούν κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη, ακόμη κι εκεί που το φως είναι ελάχιστο, δεν χρειάζεται παρά να αφεθείτε στη βελτιωμένη τεχνολογία Super Night Shot, η οποία πολύ απλά θα κάνει τη νύχτα… μέρα! Τα παραπάνω πλαισιώνονται από ένα εντυπωσιακό display 6.78 ιντσών, η οποία έρχεται με refresh rate στα 90Hz και sampling rate στα 270Hz, πράγμα που σημαίνει ιδανική απόκριση και στον τομέα του mobile gaming. Και επειδή η HUAWEI γνωρίζει ότι οι πιο νεαροί χρήστες, συνηθίζουν να "λιώνουν" τη συσκευή τους, το Nova 9 SE, υποστηρίζει την τεχνολογία HUAWEI SuperCharge 66W, η οποία επιτρέπει τη φόρτιση του κινητού σε ποσοστό 60% μέσα σε μόλις 15 λεπτά και στο 100% σε 36 λεπτά!

Εσείς βρήκατε το smartphone σας;

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community

Read Next

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

Περισσότερα από

Life

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.