ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο βραβευμένος Γάλλος ζαχαροπλάστης Cyril Lignac προσφέρει γλυκά σε γιατρούς και νοσοκόμους

Ο βραβευμένος Γάλλος ζαχαροπλάστης Cyril Lignac προσφέρει γλυκά στο ιατρικό προσωπικό που εργάζεται καθημερινά για να βοηθήσει τους ασθενείς στα νοσοκομεία.

Ο βραβευμένος Γάλλος ζαχαροπλάστης Cyril Lignac προσφέρει γλυκά σε γιατρούς και νοσοκόμους

Ο διάσημος pâtissier Cyril Lignac δείχνει την υποστήριξή του για τις ομάδες υγειονομικής περίθαλψης που αγωνίζονται κόντρα στην επιδημία, παρέχοντας τσάντες γεμάτες με τις signature γλυκές δημιουργίες του.

Εν μέσω κορονοϊού, ο σεφ Cyril Lignac αποφάσισε με τον τρόπο του να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό και τους νοσοκόμους που εργάζονται καθημερινά για να βοηθήσουν τους ασθενείς στα νοσοκομεία.

Ο παραγωγός και κριτής του show «Καλύτερος Chef Ζαχαροπλαστικής» στο κανάλι M6 δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία δύο ανθρώπων που εργάζονται σε δημόσιο νοσοκομείο στο Παρίσι με μια τσάντα στο χέρι γεμάτη με τα γλυκά του. Κάτω από την φωτογραφία, ο Cyril Lignac έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα. «Ευχαριστώ όλες τις γυναίκες και τους άνδρες που εργάζονται καθημερινά για να προστατεύσουν την υγεία μας. Λίγα "τραγανό γλυκά" για να σας συνοδεύσουν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Με πληροφορίες από την Le Figaro

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Ιαν 2026

Τα Thessaloniki Walking Tours κατεβαίνουν στην Αθήνα

Ένα τετραήμερο πρόγραμμα με περιπάτους και επισκέψεις σε μνημεία και χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος θα λάβει χώρα από τις 12 έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

19 Ιαν 2026

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Η τελευταία σεζόν του Queer Eye, μία πολυσυζητημένη πρεμιέρα και άλλα.

Περισσότερα από

Life

19 Ιαν 2026

"Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ" ξανά στον Σταυρό του Νότου

Η Stand-Up παράσταση "ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ" επιστρέφει γεμάτη χιούμορ, αυτοσχεδιασμούς και καυστικό πολιτικό σχολιασμό. Παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη με διαφορετικούς καλεσμένους.

19 Ιαν 2026

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" για τη Eurovision 2026;

Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

19 Ιαν 2026

Ο Γιάννης Οικονομίδης και το βιβλίο-ορόσημο της ζωής του

Καλεσμένος της Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), ο δημοφιλής σκηνοθέτης συζητά την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου το εμβληματικό βιβλίο του Ernesto Sabato, "Περί ηρώων και τάφων".

19 Ιαν 2026

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου μάς φέρνει και φέτος στην Κλαυθμώνος

Η διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών έχει ελεύθερη είσοδο και πληθώρα βιβλίων με προσφορές από 1 ευρώ.

19 Ιαν 2026

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

19 Ιαν 2026

Τα νέα εστιατόρια που πολύ σύντομα έρχονται στην Αθήνα

Καινούρια χρονιά με ολόφρεσκες αφίξεις: Τα μέρη που καταφθάνουν πολύ σύντομα στην πόλη.

19 Ιαν 2026

Βασίλης Μπισμπίκης και "Άνθρωποι και ποντίκια" συνεχίζουν: Νέες ημερομηνίες λόγω sold out

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, ξεκινάει σήμερα η προπώληση για τις παραστάσεις του έργου "Άνθρωποι και ποντίκια" στο Cartel.

19 Ιαν 2026

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

19 Ιαν 2026

Νέα γραμμή δημοτικής συγκοινωνίας που ενώνει το Ελληνικό με την Αργυρούπολη

Τα δρομολόγια συνδέονται άμεσα με τους σταθμούς του μετρό, ενώ εξυπηρετούν την μετακίνηση με 5 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.