Είναι ένας από τους πιο διάσημους, ταλαντούχους και επιδραστικούς ανθρώπους του Hollywood. Οι ερμηνείες του έχουν αφήσει εποχή, όπως επίσης και οι κατακτήσεις του μιας και υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους γόηδες στην ιστορία. Κι όμως, φαίνεται ότι οι γυναίκες, που τόσο πόθησε και αγάπησε στη ζωή του, κάποιες φορές με ολέθρια αποτελέσματα, ήταν και αυτές που θα τον πλήγωναν ή καλύτερα μπέρδευαν περισσότερο. Και όταν λέμε γυναίκες, αναφερόμαστε στη μητέρα και την αδερφή του.

Κι όμως, φαίνεται ότι οι γυναίκες, που τόσο πόθησε και αγάπησε στη ζωή του, κάποιες φορές με ολέθρια αποτελέσματα, ήταν και αυτές που θα τον πλήγωναν ή καλύτερα μπέρδευαν περισσότερο. Και όταν λέμε γυναίκες, αναφερόμαστε στη μητέρα και την αδερφή του.

Ο Τζακ Νίκολσον λοιπόν γεννήθηκε το 1937 από την Έθελ Μέι, η οποία είχε ήδη μία αρκετά μεγαλύτερη κόρη. Συγκεκριμένα, η αδερφή του, Τζουν, ήταν ήδη 18 ετών όταν ο Τζακ γεννήθηκε, με αποτέλεσμα να συνυπάρξουν για μόλις 4 χρόνια, μιας και η Τζουν μετακόμισε  στο Miami για να γίνει χορεύτρια.

Μεγαλώνοντας ο Νίκολσον, θέλησε να ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά βήματα της αδερφής του, με αποτέλεσμα να μετακομίσει κοντά της προκειμένου να ξεκινήσει την καριέρα του στο Hollywood. Όλοι μιλούσαν για τον ταλαντούχο νέο ηθοποιό με το αινιγματικό χαμόγελο, ο οποίος είχε ήδη κερδίσει ένα βραβείο Όσκαρ, για τη «Φωλιά του κούκου».

Ήταν το 1974, λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας, «Chinatown» όταν ο ηθοποιός δέχτηκε τηλεφώνημα από άνθρωπο του περιοδικού «Τime» το οποίο του ετοίμαζε ένα μεγάλο αφιέρωμα. Τον ενημέρωσαν ότι ο πατέρας του ήταν ζωντανός, και ότι η μητέρα του ήταν στην πραγματικότητα η γιαγιά του. Η πραγματική του μητέρα ήταν η αδερφή του Τζουν που έμεινε έγκυος στα 18 και οι γονείς της δεν μπορούσαν να διαχειριστούν στο σκάνδαλο. Ο σοκαρισμένος Νίκολσον παρακάλεσε το περιοδικό να μη βγάλουν στη δημοσιότητα τη συγκεκριμένη ιστορία, και στη συνέχεια κάλεσε τον κουνιάδο του.

Η πραγματική του μητέρα ήταν η αδερφή του Τζουν που έμεινε έγκυος στα 18 και οι γονείς της δεν μπορούσαν να διαχειριστούν στο σκάνδαλο. Ο σοκαρισμένος Νίκολσον παρακάλεσε το περιοδικό να μη βγάλουν στη δημοσιότητα τη συγκεκριμένη ιστορία, και στη συνέχεια κάλεσε τον κουνιάδο του.

Χρόνια αργότερα, ο ίδιος ο σταρ παραδέχεται ότι «δεν ήταν τόσο δραματική η αποκάλυψη όσο ακούγεται» και ότι «τόσο η Έθελ όσο και η Τζουν είχαν πεθάνει όταν το ανακάλυψα, οπότε δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να τους ζητήσω εξηγήσεις».

Κεντρική φωτογραφία: Abaca

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS