ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Μέμος Μπεγνής ανοίγει το σπίτι του και μιλάει για τα λάθος πρότυπα με τα οποία έχουμε μεγαλώσει

«Έχουμε μια κοινωνία που δεν έχει καμία παιδεία και δεν υπάρχει καμία κατάρτιση. Για αυτό και υπάρχουν αντιδράσεις».

Ο Μέμος Μπεγνής ανοίγει το σπίτι του και μιλάει για τα λάθος πρότυπα με τα οποία έχουμε μεγαλώσει

«Είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Έχω πολλές φορές παρεξηγηθεί ως σνομπ και περίεργος άνθρωπος. Γιατί όταν γνωρίζω έναν άνθρωπο δεν μπορώ να κάνω χαρούλες. Δεν τον ξέρω. Αγκαλιές, φιλιά. Αγγίγματα, δεν μπορώ να το κάνω. Όταν σε γνωρίσω και μου κάνεις σαν άνθρωπος, γιατί μπορεί να μη μου κάνεις, είμαι το πιο σούργελο που μπορείς να φανταστείς. Αν γνωρίσεις τους φίλους μου τους κολλητούς είμαι σούργελο, δεν είμαι καλά» εξομολογείται ο Μέμος Μπεγνής στην Ειρήνη Γκανιάτσου, όταν εκείνη του εκμυστηρεύτηκε πως δεν ήταν πολύ άνετη στην σκέψη αυτής της συνάντησης.

Στο σπίτι – υπερπαραγωγή που έχει φτιάξει ο ηθοποιός για τα χριστούγεννα, ο ίδιος δηλώνει πως δεν θα συγκατοικούσε. «Δεν μπορώ με άνθρωπο στο σπίτι μου. Να τον βλέπω τον άλλον να ξυπνάω κάθε μέρα, όλη μέρα, δεν υπάρχει περίπτωση. Πας στη δουλειά σου γυρίζεις, τον βλέπεις, την άλλη μέρα τον βλέπεις, περνάνε δύο χρόνια, δεν θες να τον σκοτώσεις; Θες να τον πετάξεις από τον 5ο. Ή θα τον βλέπεις σαν αδελφάκι σου. Υπάρχει ερωτική επιθυμία; Όχι. Μη μου πεις ναι, θα μου πεις ψέματα. Όταν δεν ζεις με τον άλλον υπάρχει και έντονη έλξη. Θα τον αγαπάς τον άλλον για χρόνια, δεν θα ερωτευτείς κάτι άλλο; Θα καταπιέζεις τον εαυτό σου επειδή υπάρχει αγάπη να μην ερωτευτείς; Δεν είναι ο άνθρωπος μονογαμικό ον. Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους.»

Ο Μέμος Μπεγνής δηλώνει ακόμα πως έχει αποφασίσει πως δεν θα κάνει παιδιά και θεωρεί πως όλα αυτά είναι κατάλοιπα μια παλιακής κοινωνίας.

«Μεγαλώνουμε με τελείως λάθος πρότυπα. Όλα αυτά είναι απομεινάρια μιας παλιακής κοινωνίας που χρειάζεται γκρέμισμα από τα θεμέλια και ξανά χτίσιμο και μιας παλιακής θρησκείας που επίσης χρειάζεται το ίδιο. Έχουμε μια κοινωνία που δεν έχει καμία παιδεία και δεν υπάρχει καμία κατάρτιση. Για αυτό και υπάρχουν αντιδράσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε νοιάζει εσένα όταν εγώ θέλω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης με την γκόμενα μου ή με τον γκόμενο μου γιατί έτσι γουστάρω; Ποιο είναι το πρόβλημα το δικό σου; Είναι πάρα πολύ απλό το πράγμα.»

Δείτε το βίντεο:

Πηγή; zappit.gr

Read Next

19 Ιαν 2026

Τα Thessaloniki Walking Tours κατεβαίνουν στην Αθήνα

Ένα τετραήμερο πρόγραμμα με περιπάτους και επισκέψεις σε μνημεία και χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος θα λάβει χώρα από τις 12 έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

19 Ιαν 2026

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Η τελευταία σεζόν του Queer Eye, μία πολυσυζητημένη πρεμιέρα και άλλα.

Περισσότερα από

Life

19 Ιαν 2026

"Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ" ξανά στον Σταυρό του Νότου

Η Stand-Up παράσταση "ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ" επιστρέφει γεμάτη χιούμορ, αυτοσχεδιασμούς και καυστικό πολιτικό σχολιασμό. Παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη με διαφορετικούς καλεσμένους.

19 Ιαν 2026

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" για τη Eurovision 2026;

Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

19 Ιαν 2026

Ο Γιάννης Οικονομίδης και το βιβλίο-ορόσημο της ζωής του

Καλεσμένος της Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), ο δημοφιλής σκηνοθέτης συζητά την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου το εμβληματικό βιβλίο του Ernesto Sabato, "Περί ηρώων και τάφων".

19 Ιαν 2026

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου μάς φέρνει και φέτος στην Κλαυθμώνος

Η διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών έχει ελεύθερη είσοδο και πληθώρα βιβλίων με προσφορές από 1 ευρώ.

19 Ιαν 2026

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

19 Ιαν 2026

Τα νέα εστιατόρια που πολύ σύντομα έρχονται στην Αθήνα

Καινούρια χρονιά με ολόφρεσκες αφίξεις: Τα μέρη που καταφθάνουν πολύ σύντομα στην πόλη.

19 Ιαν 2026

Βασίλης Μπισμπίκης και "Άνθρωποι και ποντίκια" συνεχίζουν: Νέες ημερομηνίες λόγω sold out

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, ξεκινάει σήμερα η προπώληση για τις παραστάσεις του έργου "Άνθρωποι και ποντίκια" στο Cartel.

19 Ιαν 2026

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

19 Ιαν 2026

Νέα γραμμή δημοτικής συγκοινωνίας που ενώνει το Ελληνικό με την Αργυρούπολη

Τα δρομολόγια συνδέονται άμεσα με τους σταθμούς του μετρό, ενώ εξυπηρετούν την μετακίνηση με 5 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.