ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Nice n Easy Seaside: Πήγαμε και περάσαμε ήρεμα και όμορφα στην παραλία του Αστέρα

Organic sustainable κουζίνα, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, instragramική θέα –ειδικά την ώρα που ο ήλιος βουτά μέσα στην θάλασσα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Nice n Easy Seaside: Πήγαμε και περάσαμε ήρεμα και όμορφα στην παραλία του Αστέρα

Η παραλία του Αστέρα στην Βουλιαγμένη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς της πόλης. Μπορεί να πέφτει λίγο μακριά και για να φτάσει κανείς εκεί θα πρέπει να διασχίσει όλη την Αθήνα –έκτος από τους τυχερούς που μένουν στα νότια- όμως η όποια τυχόν ταλαιπωρία αξίζει τον κόπο. Δεν είναι μόνο η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, η instragramική θέα –ειδικά την ώρα που ο ήλιος βουτά μέσα στην θάλασσα- αλλά και η χαλαρή ατμόσφαιρα που προσφέρει. Σε όλο αυτό λοιπόν, το σύνολο προσθέστε και την organic sustainable κουζίνα του Nice n Easy και θα έχετε το πιο καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

Nice n Easy Seaside: Πήγαμε και περάσαμε ήρεμα και όμορφα στην παραλία του Αστέρα
Στην κουζίνα τώρα θα συναντούμε νεαρό chef Δημήτρη Φέτση που παραμένει πιστός στη φιλοσοφία farm to table που έχει καθιερώσει εδώ και χρόνια ο όμιλος Nice n Easy.
Τα πιάτα δίνουν έμφαση στις προσεγμένες –πάντα βιολογικές- πρώτες ύλες, δεν είναι «φλύαρα» δηλαδή έχουν απλά στησίματα και ποντάρουν στην νοστιμιά.

Για δεύτερη χρονιά λοιπόν, στις εγκαταστάσεις της Astir Beach επιστρέφει το «εναλλακτικό» και γοητευτικό Νice n Εasy Seaside προσφέρει καλοφτιαγμένα πιάτα πάνω ακριβώς στην άμμο. Φέτος όμως υπάρχουν και αλλάγες. Ένα εντυπωσιακό άκρως καλοκαιρινό lounge bar με λιτή διακόσμηση, σε λευκούς και γήινους χρωματισμούς με πολλά πανιά και μαξιλάρια δημιουργεί μιας άκρως κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα.

Ένα εντυπωσιακό άκρως καλοκαιρινό lounge bar με λιτή διακόσμηση, σε λευκούς και γήινους χρωματισμούς με πολλά πανιά και μαξιλάρια δημιουργεί μιας άκρως κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα.

Στην κουζίνα τώρα θα συναντούμε νεαρό chef Δημήτρη Φέτση που παραμένει πιστός στη φιλοσοφία farm to table που έχει καθιερώσει εδώ και χρόνια ο όμιλος Nice n Easy. Βασισμένο στην organic sustainable κουζίνα, ο φετινός κατάλογος «παίζει» με την μεσογειακή κουζίνα. Τα πιάτα δίνουν έμφαση στις προσεγμένες –πάντα βιολογικές- πρώτες ύλες, δεν είναι «φλύαρα» δηλαδή έχουν απλά στησίματα και ποντάρουν στην νοστιμιά.

Ενδιαφέρον λοιπόν έχει να δοκιμάσετε την burrata, αυτό το μαλακό, βελούδινο λευκό τυρί που φτιάχνετε από βουβαλίσιο γάλα, που σερβίρεται με πέστο φιστικιού, κουκούς από ρεβύβια και στη βάση έχει κόκκινη φακή. Το ίδιο δροσερό πιάτο είναι και η σαλάτα Caesar’s με τραγανές όμορφα παναρισμένες φέτες κοτόπουλου, φλούδες από παλαιωμένο κασέρι Ξάνθης και προσούτο Δράμας.

Από τα κυρίως νόστιμο ήταν το φιλέτο από μαγιάτικο που συνοδευόταν από gnocchi γλυκοπατάτας και μια σαλάτα από τραγανά ελαφρώς αλμυρά φύκια. Όσο για το Black Angus rib-eye με καπνιστή πατάτα, miso βουτύρου, καπνιστή γραβιέρα ίσως να είναι το πιο «δυνατό» πιάτο του καταλόγου.

Και έφτασε η ώρα για τα γλυκά. Ο Νικόλας Στράγγας –ίσως το όνομα του να σας λέει κάτι από την παρουσία του σε γνωστή εκπομπή ζαχαροπλαστικής ως κριτής- είναι αυτός που ευθύνεται για όλες τις γλυκές αμαρτίες. Και είναι αμαρτίες! Κρέμα με βασιλικό και compote φράουλας, έλαιο βασιλικού, κρυσταλλοποιημένη λευκή σοκολάτα και παγωτό γιαούρτι, Προφιτερόλ "seaside’’ με παγωτό βανίλια και κρέμα σοκολάτας Gianduja, κρέμα σοκολάτας αρωματισμένη με raspberry, μους από τόνγκα και παγωτό βανίλια, κρέμα λεμονιού με θυμάρι και παγωτό φιστικί καθώς και τάρτα με αλατισμένη καραμέλα, γκανάς σοκολάτας γάλακτος και παγωτό φουντούκι, θα σας κερδίσουν με την πρώτη κουταλιά. Κάπως έτσι την πάτησα και εγώ και δεν μπορούσα να σταματήσω.

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, τηλ. 2108901625

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

21 Οκτ 2025

Κινηματογράφος με εισιτήριο €2 στη φετινή Γιορτή του Σινεμά

Η πιο αγαπημένη κινηματογραφική συνήθεια επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά, σε όλα τα σινεμά της χώρας, όπου όλες οι ταινίες και όλες οι προβολές θα έχουν ενιαίο εισιτήριο στο δίευρο.

21 Οκτ 2025

'Maggie Cassidy': Το νέο μπαρ της Πανόρμου έχει κάτι από '7 Jokers'

Οι Αρμελίνα Αντωναροπούλου, Μικαέλα Τσικουδάκη και Σπύρος Αναγνώστου παρουσιάζουν ένα ολόφρεσκο μπαρ γειτονιάς στους Αμπελόκηπους.

Περισσότερα από

Life

21 Οκτ 2025

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.

21 Οκτ 2025

4 φράσεις του Jack Kerouac που έφυγε σαν σήμερα (21/10) από τη ζωή

Εμβληματικές φράσεις από τα βιβλία του, που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία και τις ανησυχίες του σημαντικού συγγραφέα.

21 Οκτ 2025

Λάχανο σαλάτα με τζίντζερ + σουσάμι: Η viral συνταγή που θα λατρέψεις αυτή τη σεζόν

Πώς να φτιάξεις τη λαχταριστή σαλάτα λάχανου με τζίντζερ και σουσάμι που έχει κατακτήσει το TikTok και θα φέρει φρεσκάδα στο τραπέζι σου.

21 Οκτ 2025

4 τροφές που εντείνουν το άγχος - Και τι να καταναλώσεις αντί γι’ αυτές

Ποιες συνηθισμένες τροφές αυξάνουν το άγχος σου και πώς μπορείς να τις αντικαταστήσεις με επιλογές που στηρίζουν την ψυχική σου ηρεμία.

21 Οκτ 2025

Το Athens Science Festival φορά τα γιορτινά του στο Ωδείο Αθηνών

Τι γίνεται όταν το Greekonomics, η Κατερίνα Βρανά, ο Σπήλιος Φλώρος και "Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ" συναντιούνται στο The Christmas Lab;

21 Οκτ 2025
21 Οκτ 2025

Τι πρέπει να προσέχεις αν χρησιμοποιείς έλαια στο skincare σου

Τα έλαια στο πρόσωπο δεν είναι μόδα, είναι εργαλείο. Και όπως κάθε εργαλείο, δουλεύουν άψογα όταν ξέρεις πότε, πόσο και ποιο.

21 Οκτ 2025

Ορθοπεδικός αποκαλύπτει: Οι 3 απλές ασκήσεις που μειώνουν τον πόνο στη μέση στο σπίτι

Μάθε πώς να ανακουφίσεις τη μέση σου με απλές κινήσεις, ενδυνάμωση κορμού και χαλαρωτικό περπάτημα, σύμφωνα με ειδικούς.

21 Οκτ 2025

Πόση πρωτεΐνη κρύβεται σε ένα αυγό; Τι λένε οι διατροφολόγοι

Μάθε πόση πρωτεΐνη περιέχει κάθε μέγεθος αυγού και πώς να την εκμεταλλευτείς καθημερινά.

21 Οκτ 2025

Στη 'Λέσβο' των Εξαρχείων ζει ακόμα το αυθεντικό ουζερί

Αγαπημένο στέκι δικηγόρων και φοιτητών, το μυτιληνιό ουζερί της Εμμανουήλ Μπενάκη μετράει πάνω από μισό αιώνα ζωής χωρίς να χάσει την ουσία, την εικόνα και τον παλμό του, σε πείσμα των καιρών.