ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Nice n Easy Seaside: Πήγαμε και περάσαμε ήρεμα και όμορφα στην παραλία του Αστέρα

Organic sustainable κουζίνα, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, instragramική θέα –ειδικά την ώρα που ο ήλιος βουτά μέσα στην θάλασσα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Nice n Easy Seaside: Πήγαμε και περάσαμε ήρεμα και όμορφα στην παραλία του Αστέρα

Η παραλία του Αστέρα στην Βουλιαγμένη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς της πόλης. Μπορεί να πέφτει λίγο μακριά και για να φτάσει κανείς εκεί θα πρέπει να διασχίσει όλη την Αθήνα –έκτος από τους τυχερούς που μένουν στα νότια- όμως η όποια τυχόν ταλαιπωρία αξίζει τον κόπο. Δεν είναι μόνο η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, η instragramική θέα –ειδικά την ώρα που ο ήλιος βουτά μέσα στην θάλασσα- αλλά και η χαλαρή ατμόσφαιρα που προσφέρει. Σε όλο αυτό λοιπόν, το σύνολο προσθέστε και την organic sustainable κουζίνα του Nice n Easy και θα έχετε το πιο καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

Nice n Easy Seaside: Πήγαμε και περάσαμε ήρεμα και όμορφα στην παραλία του Αστέρα
Στην κουζίνα τώρα θα συναντούμε νεαρό chef Δημήτρη Φέτση που παραμένει πιστός στη φιλοσοφία farm to table που έχει καθιερώσει εδώ και χρόνια ο όμιλος Nice n Easy.
Τα πιάτα δίνουν έμφαση στις προσεγμένες –πάντα βιολογικές- πρώτες ύλες, δεν είναι «φλύαρα» δηλαδή έχουν απλά στησίματα και ποντάρουν στην νοστιμιά.

Για δεύτερη χρονιά λοιπόν, στις εγκαταστάσεις της Astir Beach επιστρέφει το «εναλλακτικό» και γοητευτικό Νice n Εasy Seaside προσφέρει καλοφτιαγμένα πιάτα πάνω ακριβώς στην άμμο. Φέτος όμως υπάρχουν και αλλάγες. Ένα εντυπωσιακό άκρως καλοκαιρινό lounge bar με λιτή διακόσμηση, σε λευκούς και γήινους χρωματισμούς με πολλά πανιά και μαξιλάρια δημιουργεί μιας άκρως κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα.

Ένα εντυπωσιακό άκρως καλοκαιρινό lounge bar με λιτή διακόσμηση, σε λευκούς και γήινους χρωματισμούς με πολλά πανιά και μαξιλάρια δημιουργεί μιας άκρως κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα.

Στην κουζίνα τώρα θα συναντούμε νεαρό chef Δημήτρη Φέτση που παραμένει πιστός στη φιλοσοφία farm to table που έχει καθιερώσει εδώ και χρόνια ο όμιλος Nice n Easy. Βασισμένο στην organic sustainable κουζίνα, ο φετινός κατάλογος «παίζει» με την μεσογειακή κουζίνα. Τα πιάτα δίνουν έμφαση στις προσεγμένες –πάντα βιολογικές- πρώτες ύλες, δεν είναι «φλύαρα» δηλαδή έχουν απλά στησίματα και ποντάρουν στην νοστιμιά.

Ενδιαφέρον λοιπόν έχει να δοκιμάσετε την burrata, αυτό το μαλακό, βελούδινο λευκό τυρί που φτιάχνετε από βουβαλίσιο γάλα, που σερβίρεται με πέστο φιστικιού, κουκούς από ρεβύβια και στη βάση έχει κόκκινη φακή. Το ίδιο δροσερό πιάτο είναι και η σαλάτα Caesar’s με τραγανές όμορφα παναρισμένες φέτες κοτόπουλου, φλούδες από παλαιωμένο κασέρι Ξάνθης και προσούτο Δράμας.

Από τα κυρίως νόστιμο ήταν το φιλέτο από μαγιάτικο που συνοδευόταν από gnocchi γλυκοπατάτας και μια σαλάτα από τραγανά ελαφρώς αλμυρά φύκια. Όσο για το Black Angus rib-eye με καπνιστή πατάτα, miso βουτύρου, καπνιστή γραβιέρα ίσως να είναι το πιο «δυνατό» πιάτο του καταλόγου.

Και έφτασε η ώρα για τα γλυκά. Ο Νικόλας Στράγγας –ίσως το όνομα του να σας λέει κάτι από την παρουσία του σε γνωστή εκπομπή ζαχαροπλαστικής ως κριτής- είναι αυτός που ευθύνεται για όλες τις γλυκές αμαρτίες. Και είναι αμαρτίες! Κρέμα με βασιλικό και compote φράουλας, έλαιο βασιλικού, κρυσταλλοποιημένη λευκή σοκολάτα και παγωτό γιαούρτι, Προφιτερόλ "seaside’’ με παγωτό βανίλια και κρέμα σοκολάτας Gianduja, κρέμα σοκολάτας αρωματισμένη με raspberry, μους από τόνγκα και παγωτό βανίλια, κρέμα λεμονιού με θυμάρι και παγωτό φιστικί καθώς και τάρτα με αλατισμένη καραμέλα, γκανάς σοκολάτας γάλακτος και παγωτό φουντούκι, θα σας κερδίσουν με την πρώτη κουταλιά. Κάπως έτσι την πάτησα και εγώ και δεν μπορούσα να σταματήσω.

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, τηλ. 2108901625

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

20 Ιαν 2026

Southern DISCOmfort: Ένα pop up εστιατόριο για λίγες εμφανίσεις στο Bios

Σερβίρει κάθε από Πέμπτη μέχρι Κυριακή, έως τις 31 Ιανουαρίου.

20 Ιαν 2026

Arthrosis: Ο δρόμος της αντίστασης και της απώλειας στη νέα σκηνική σύνθεση της Κατερίνας Ελοσίτου

Πρεμιέρα κάνει στο Studio Μαυρομιχάλη η νέα πρόταση της Κατερίνας Ελοσίτου, που μεταφέρει τον θεατή σε γνώριμα τοπία και οικείες διαδρομές.

Περισσότερα από

Life

20 Ιαν 2026

Το φινάλε του 'Ριφιφί' σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης

Η παραγωγή της Cosmote TV, που ολοκληρώθηκε χθες, συγκέντρωσε τις περισσότερες προβολές τόσο στο κανάλι μετάδοσής της, όσο και στην οn demand υπηρεσία.

20 Ιαν 2026

"Το τρίτο στεφάνι" μεταφέρεται σε νέα στέγη λόγω μεγάλης προσέλευσης

Μετά τα συνεχόμενα sold out, η παράσταση "Το τρίτο στεφάνι", σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού, βασισμένη στο εμβληματικό έργο του Κώστα Ταχτσή, μεταφέρεται στο Σύγχρονο Θέατρο.

20 Ιαν 2026
20 Ιαν 2026

Πρώτη στάση στην ευρωπαϊκή περιοδεία του Τζακ Σαβορέτι η Αθήνα

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού με αφορμή το άλμπουμ "We Will Always Be The Way We Were", που αναμένεται στις 10 Απριλίου.

20 Ιαν 2026

Μπορεί το κρύο να σε αρρωστήσει; Τι λέει πραγματικά η επιστήμη

Τι πραγματικά συμβαίνει στον οργανισμό σου όταν πέφτει η θερμοκρασία και γιατί αρρωσταίνεις πιο συχνά τον χειμώνα.

20 Ιαν 2026

Το Abi Rouge είναι το νέο, εκλεπτυσμένο club restaurant της Αθήνας

Ένα... κόκκινο άλογο καλπάζει στη Λεωφόρο Συγγρού, εντός ενός θεατράλε σκηνικού και σερβίροντας μια κουζίνα που εξετάζει τη γαλλική γεύση με μοντέρνο βλέμμα.

20 Ιαν 2026

Cottage cheese vs. γιαούρτι: Ποιο είναι το καλύτερο για εσένα; - Κάνουμε τη σύγκριση

Ποιο είναι καλύτερο για την υγεία σου; Cottage cheese ή γιαούρτι; Στη σύγκριση των δύο θα δεις τα οφέλη και τις διαφορές τους!

20 Ιαν 2026

Οι Dalkadance στήνουν ένα "After Valentines Party"

Στο Σταυρό του Νότου Club θα στηθεί ένα πάρτι για όσους σιχαίνονται το love bombing του Αγίου Βαλεντίνου

20 Ιαν 2026

"Οι Δικοί μου Άνθρωποι": Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ-ύμνο στην αγάπη και το θάρρος

Στις 22 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την The Film Group το ντοκιμαντέρ της Άννας Ρεζάν που φωτίζει τη λησμονημένη ιστορία των Ελλήνων Εβραίων.