ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Nestlé παγωτά: Τα παγωτά που αξίζουν τα παιδιά μας

Η Nestlé δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παιδική σειρά παγωτών της, βοηθώντας τα παιδιά να θέσουν τα σωστά θεμέλια για μία καλή μελλοντική ζωή.

Nestlé παγωτά: Τα παγωτά που αξίζουν τα παιδιά μας

Εχοντας ως βασική αρχή την «Καλή Διατροφή Καλύτερη Ζωή», η Nestlé προάγει την ισορροπημένη διατροφή εφαρμόζοντας συνεχείς ελέγχους σε όλη την γκάμα των παγωτών της και βελτιώνοντας διαρκώς τις συνταγές με βάση αυστηρά διατροφικά κριτήρια.

Ενα τρόφιμο, άλλωστε, έχει αξία όταν πέραν της γευστικής ικανοποίησης που προκαλεί, περιέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που διασφαλίζουν μια ισορροπημένη διατροφή. Αυτό ακριβώς ισχύει και για τα παγωτά της Nestlé!

Με σεβασμό στην υγεία και τις απαιτήσεις των καταναλωτών, η Nestlé επανεξετάζει διαρκώς τα παγωτά της, ελέγχοντας τις θερμίδες, τα λιπαρά, τα κορεσμένα λιπαρά και τη ζάχαρη, προσφέροντας παράλληλα υπέροχες γεύσεις στους καταναλωτές. Με αυτό τον τρόπο, καθιστά το παγωτό ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.

Nestlé παγωτά: Τα παγωτά που αξίζουν τα παιδιά μας

Παράλληλα, η Nestlé δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παιδική σειρά παγωτών της, βοηθώντας τα παιδιά να θέσουν τα σωστά θεμέλια για μία καλή μελλοντική ζωή.

Το ειδικό λογότυπο «Quality for kids» σηματοδοτεί πως το προϊόν έχει λιγότερες από 110 Kcal ανά μερίδα και αποτελεί μία επιλογή, ενταγμένη πλήρως σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Τα παιδικά παγωτά της Nestlé είναι πλούσια σε γάλα, ενώ περιέχουν λιγότερα σάκχαρα, λιπαρά και θερμίδες σε σχέση με τα υπόλοιπα ατομικά παγωτά της εταιρίας. Χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα χρώματα και αρώματα, οι γονείς μπορούν να προσφέρουν χωρίς ενοχές στα παιδιά τους το αγαπημένο τους σνακ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τα παγωτά της Nestlé εντάσσονται ιδανικά στο διαιτολόγιό μας. Μαθαίνοντας τη θρεπτική αξία του κάθε παγωτού από τον πίνακα θρεπτικών συστατικών, είμαστε σε θέση να επιλέξουμε το προϊόν που ανταποκρίνεται στις δικές μας προσωπικές ανάγκες και να το εντάξουμε συνειδητά στη διατροφή μας.

Συγκεκριμένα, η Nestlé έχει αναπτύξει μία μέθοδο αξιολόγησης της διατροφικής αξίας των προϊόντων της, το Διατροφικό Σύστημα αξιολόγησης της Nestlé, που βασίζεται σε διεθνείς οργανισμούς υγείας, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Πρόκειται για ένα σύστημα που αξιολογεί τη διατροφική αξία κάθε προϊόντος βάσει του ρόλου που διαδραματίζει σε μία ισορροπημένη διατροφή, των συστατικών του, καθώς και της μερίδας που καταναλώνεται από ενήλικες και παιδιά.

Αναζητήστε τις αγαπημένες σας γεύσεις παγωτών στα πράσινα ψυγεία της Nestlé για ένα καλοκαίρι γεμάτο δροσερή απόλαυση χωρίς ενοχές!

Read Next

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

Περισσότερα από

Life

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.

11 Απρ 2024

Λευκό ψωμί: Το τρώμε ή όχι; Τι απαντά κορυφαία διαιτολόγος

Το ψωμί είναι σημαντική πηγή θρεπτικών συστατικών για τον οργανισμό. Η Αναστασία Κόκκαλη, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος εξηγεί τι ισχύει για το λευκό ψωμί.

11 Απρ 2024

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η εντυπωσιακή τελετή απονομής μιας νέας εποχής

Την πρώτη σελίδα ενός νέου κεφαλαίου έγραψαν το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου οι Χρυσοί Σκούφοι. Ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας γιόρτασε την 31η απονομή του, τιμώντας τους κορυφαίους της ελληνικής εστίασης, σε μια λαμπερή βραδιά που ξεκίνησε με ένα ανατρεπτικό θεατρο-γαστρονομικό κουίζ και ολοκληρώθηκε με ένα συναρπαστικό 4 hands dîner de gala πολλών αστέρων.

11 Απρ 2024

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Στον αστερισμό του Κωνσταντίνου Καρύδη

Διευθύνοντας την ορχήστρα δωματίου της Ευρώπης: Στο πιάνο ο Γιαν Λισέτσκι

10 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.