ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Nestlé Ελλάς: Δωρεά 6 ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Η εταιρεία έχει τον άνθρωπο και την οικογένεια στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της. Πόσο μάλλον τώρα, που οι ανάγκες για περίθαλψη έχουν μεγαλώσει.

Nestlé Ελλάς: Δωρεά 6 ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Η Nestlé Ελλάς προχωράει σε μια σημαντική δωρεά 6 παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία». Με τη δωρεά αυτή θα δημιουργηθούν 3 νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και θα αναβαθμιστούν πλήρως άλλες 3 υπάρχουσες, αφήνοντας έτσι μια μόνιμη παρακαταθήκη για το νοσοκομείο και το σύστημα υγείας στην ιατρική περίθαλψη των παιδιών.

Nestlé Ελλάς: Δωρεά 6 ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Η εταιρεία έχει τον άνθρωπο και την οικογένεια στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της. Πόσο μάλλον τώρα, που οι ανάγκες για περίθαλψη έχουν μεγαλώσει. «Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία μας. Η εταιρία μας αποτελεί μέλος της ελληνικής κοινωνίας και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια επικεντρώνεται στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Ελλάς, Νίκος Εμμανουηλίδης.

Σήμερα, με αίσθημα ευθύνης, η εταιρεία ανταποκρίνεται στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και συμμετέχει στην εθνική προσπάθεια για την κάλυψη έκτακτων αναγκών.

Η Nestlé Ελλάς, που μετρά περισσότερα από 120 χρόνια ιστορίας στην Ελλάδα καθώς τα πρώτα της προϊόντα κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά στα τέλη του 19ου αιώνα, μένει πιστή στη δέσμευσή της πάνω στον ίδιο σκοπό: Να αναδεικνύει τη δύναμη της διατροφής με στόχο να ενισχύει την ποιότητα ζωής για όλους, σήμερα και στο μέλλον.

Τα θεμέλια για τη σχέση φροντίδας της Nestlé με τα παιδιά μπήκαν όταν ο Henri Nestlé δημιούργησε τη Farine Lactée, την πρώτη τροφή για βρέφη, ένα μίγμα από ψωμί, γάλα και ζάχαρη.

Η Nestlé στην Ελλάδα απασχολεί 875 υπαλλήλους και διαθέτει 1 εργοστάσιο νερού και 1 εργοστάσιο καφέ, που λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια από 100% από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η Nestlé Ελλάς έχει θέσει ως προτεραιότητα τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διεύρυνση των δράσεών της προς την κατεύθυνση των βιώσιμων λύσεων με όραμα ένα μέλλον χωρίς απορρίμματα. Έχει δεσμευθεί για πλήρως ανακυκλώσιμες ή επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες έως το 2025 και για μηδενικές καθαρές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου έως το 2050, ενώ αναπτύσσει και υποστηρίζει προγράμματα για την αντιμετώπιση της θαλάσσιας πλαστικής ρύπανσης.

Sponsored by Nestlé

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

20 Ιαν 2026

Οι βασικές ασκήσεις για να ρίξεις φυσικά την "κακή" χοληστερίνη

Τι πρέπει να κάνεις για να μειώσεις τη χοληστερόλη και να ενισχύσεις την καρδιοαγγειακή σου υγεία.

20 Ιαν 2026

Τα πιο υγιεινά δημητριακά για τη διατροφή – Και ποιες εναλλακτικές πρέπει να αποφεύγεις

Οι καλύτερες επιλογές δημητριακών που ενισχύουν την υγεία σου και ποια να αφήνεις εκτός της διατροφής σου.

Περισσότερα από

Life

20 Ιαν 2026

H Χριστίνα Μαξούρη τραγουδά για "Χίλιες Γυναίκες" σε μουσική Μίνου Μάτσα

Διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες είναι το νέο τραγούδι, τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Θοδωρής Γκόνης.

20 Ιαν 2026

Το χιόνι επιστρέφει: Πέντε ξεχωριστοί αλπικοί προορισμοί σε όλη την Ευρώπη

Το χιόνι επιστρέφει και η χειμερινή σεζόν ξεκινά! Ξεχωριστά χιονοδρομικά στην Ευρώπη μας περιμένουν με πίστες και cosy σαλέ για λευκές μέρες γεμάτες περιπέτεια.

20 Ιαν 2026

Παρέλαση αστέρων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κατά το πρώτο τρίμηνο του 2026

Με δυνατές προτάσεις κλασικής μουσικής και όχι μόνο ξεκινά το πρόγραμμα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς.

20 Ιαν 2026

Agrios: Μια χασαποταβέρνα εισβάλλει στα σικ Ιλίσια πεδία

Η άφιξη του Agrios The Dirty Butcher έφερε την τσίκνα της χασαποταβέρνας και μαζί μια εναλλακτική πρόταση στην πιο κυριλέ γαστρογειτονιά των Ιλισίων.

20 Ιαν 2026

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου δηλώνει πάντα ετοιμοπόλεμη

Και πιστεύει ότι ένας δρόμος χωρίς εμπόδια, πιθανότατα, δεν οδηγεί πουθενά. Μιλά για την πορεία της στο 'α'.

20 Ιαν 2026

"Cabaret": Ακρόαση για το εμβληματικό έργο του μουσικού θεάτρου

Χορευτές/τριες και τραγουδιστές με έντονη σκηνική παρουσία αναζητούν οι Θεατρικές Παραγωγές Τάγαρης για το εμβληματικό μιούζικαλ "Cabaret".

19 Ιαν 2026

8 συνήθειες καθαριότητας που τελικά κάνουν το σπίτι πιο βρώμικο - Mήπως τις έχεις κι εσύ;

Δες πώς να κάνεις έξυπνα τις δουλειές σου και πάνω απ' όλα καθαρά!

19 Ιαν 2026

Ένας μήνας χωρίς κρέας: Γιατί να δοκιμάσεις το 30-day plant-powered challenge;

Θέλεις να νιώσεις πιο ανάλαφρη, πιο καθαρή, με περισσότερη ενέργεια; Ένας μήνας φυτικής διατροφής είναι το πιο απλό challenge που μπορείς να δοκιμάσεις. Xωρίς στερήσεις, χωρίς πίεση, με μόνο στόχο να προσθέσεις περισσότερη ζωντάνια στο σώμα σου!

19 Ιαν 2026

Τα Thessaloniki Walking Tours κατεβαίνουν στην Αθήνα

Ένα τετραήμερο πρόγραμμα με περιπάτους και επισκέψεις σε μνημεία και χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος θα λάβει χώρα από τις 12 έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

19 Ιαν 2026

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Η τελευταία σεζόν του Queer Eye, μία πολυσυζητημένη πρεμιέρα και άλλα.