ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νέο Στραγγιστό γιαούρτι από τη Δέλτα, φτιαγμένο με ουσία …

Με το γάλα που μεγαλώσαμε, το γάλα της Δέλτα

Νέο Στραγγιστό γιαούρτι από τη Δέλτα, φτιαγμένο με ουσία …

Η ΔΕΛΤΑ γιορτάζει τα 70 χρόνια παρουσίας της στην Ελληνική αγορά και λανσάρει το νέο Στραγγιστό γιαούρτι, με πλούσια υφή και γεμάτη γεύση, φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα. Γιατί για το καλό γιαούρτι υπάρχουν πολλές θεωρίες, η θεωρία της παράδοσης, η θεωρία της τεχνικής, αλλά και η θεωρία της μυστικής συνταγής. Υπάρχει όμως και η ουσία που λέει ότι, πάνω από όλα, το καλό γιαούρτι φτιάχνεται από καλό γάλα.

Όλη η πείρα και η γνώση της ΔΕΛΤΑ συμπυκνώνονται σε αυτό το μοναδικό στραγγιστό γιαούρτι, που φτιάχνεται με ιδιαίτερη αγάπη από φρέσκο γάλα, που συλλέγεται καθημερινά από φάρμες της Ελλάδας. Γι’ αυτό και έχει αυτή την τόσο πλούσια, γεμάτη γεύση! Διατίθεται σε πολυσυσκευασίες κυπέλλων 200γρ. και οικονομική συσκευασία 1 κιλού.

Το στραγγιστό γιαούρτι της ΔΕΛΤΑ ενώνει την παράδοση με τη σύγχρονη εποχή, τη φυσική γεύση και την πυκνή υφή με την απόλαυση και την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, που ο σημερινός καταναλωτής αναζητά. Το γιαούρτι έχει τον δικό του ξεχωριστό διατροφικό πλούτο: πλούσιο σε πρωτεΐνες γάλακτος υψηλής βιολογικής αξίας και σε ασβέστιο, ενώ παράλληλα περιέχει ωφέλιμους μικροοργανισμούς. Ως γεύμα, χορταίνει χωρίς να φορτώνει τον οργανισμό με περιττές θερμίδες.

Ιδανικό για όλες τις χρήσεις, σκέτο, με μέλι, δημητριακά ή ξηρούς καρπούς, αλλά και κατάλληλο για γαστρονομικές δημιουργίες σε απλές και πιο σύνθετες συνταγές. Πηγή έμπνευσης για όλους, ιδανικό για αναμίξεις και πειραματισμούς!

Συνεχίζοντας την πολυετή παράδοση, η ΔΕΛΤΑ, εδώ και 70 χρόνια, προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, σε κάθε σημείο της Ελλάδας! Ακολουθεί τις νέες τάσεις στη διατροφή, προτείνοντας νέα γευστικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Και όλα αυτά, με ευθύνη και ευαισθησία προς τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Το νέο ΔΕΛΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ, είναι διαθέσιμο σε όλη τη χώρα και θα προβάλλεται μέσα από μια έξυπνη καμπάνια, με τίτλο «Οι Θεωρίες», υπογραμμίζοντας μας πως πέρα από τις διάφορες θεωρίες για το πως φτιάχνεται ένα καλό γιαούρτι, υπάρχει και η ουσία, που λέει ότι το καλό γιαούρτι φτιάχνεται από καλό γάλα.

Μπορείτε να δείτε την νέα καμπάνια του “ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟΥ» γιαουρτιού ΔΕΛΤΑ στο link: https://youtu.be/cxSsIBS3Fgg

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΔΕΛΤΑ: www.delta.gr

Νέο Στραγγιστό γιαούρτι από τη Δέλτα, φτιαγμένο με ουσία …

Λίγα λόγια για την εταιρεία: Η ΔΕΛΤΑ ιδρύθηκε το 1952. Επί σειρά ετών κατέχει την πρώτη θέση στο Φρέσκο Γάλα στη χώρα μας και ηγετική παρουσία στις περισσότερες κατηγορίες που δραστηριοποιείται. Διαθέτει ευρεία προϊοντική γκάμα, που περιλαμβάνει γάλα, γιαούρτι, χυμούς, παγωμένο τσάι, φυτικά και τυροκομικά προϊόντα. Με γνώμονα τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης, η εταιρία στηρίζει έμπρακτα την ελληνική κτηνοτροφία, την κοινωνία και την οικονομία. Η ΔΕΛΤΑ είναι θυγατρική της Vivartia.

Read Next

21 Οκτ 2025

Κινηματογράφος με εισιτήριο €2 στη φετινή Γιορτή του Σινεμά

Η πιο αγαπημένη κινηματογραφική συνήθεια επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά, σε όλα τα σινεμά της χώρας, όπου όλες οι ταινίες και όλες οι προβολές θα έχουν ενιαίο εισιτήριο στο δίευρο.

21 Οκτ 2025

'Maggie Cassidy': Το νέο μπαρ της Πανόρμου έχει κάτι από '7 Jokers'

Οι Αρμελίνα Αντωναροπούλου, Μικαέλα Τσικουδάκη και Σπύρος Αναγνώστου παρουσιάζουν ένα ολόφρεσκο μπαρ γειτονιάς στους Αμπελόκηπους.

Περισσότερα από

Life

21 Οκτ 2025

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.

21 Οκτ 2025

4 φράσεις του Jack Kerouac που έφυγε σαν σήμερα (21/10) από τη ζωή

Εμβληματικές φράσεις από τα βιβλία του, που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία και τις ανησυχίες του σημαντικού συγγραφέα.

21 Οκτ 2025

Λάχανο σαλάτα με τζίντζερ + σουσάμι: Η viral συνταγή που θα λατρέψεις αυτή τη σεζόν

Πώς να φτιάξεις τη λαχταριστή σαλάτα λάχανου με τζίντζερ και σουσάμι που έχει κατακτήσει το TikTok και θα φέρει φρεσκάδα στο τραπέζι σου.

21 Οκτ 2025

4 τροφές που εντείνουν το άγχος - Και τι να καταναλώσεις αντί γι’ αυτές

Ποιες συνηθισμένες τροφές αυξάνουν το άγχος σου και πώς μπορείς να τις αντικαταστήσεις με επιλογές που στηρίζουν την ψυχική σου ηρεμία.

21 Οκτ 2025

Το Athens Science Festival φορά τα γιορτινά του στο Ωδείο Αθηνών

Τι γίνεται όταν το Greekonomics, η Κατερίνα Βρανά, ο Σπήλιος Φλώρος και "Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ" συναντιούνται στο The Christmas Lab;

21 Οκτ 2025
21 Οκτ 2025

Τι πρέπει να προσέχεις αν χρησιμοποιείς έλαια στο skincare σου

Τα έλαια στο πρόσωπο δεν είναι μόδα, είναι εργαλείο. Και όπως κάθε εργαλείο, δουλεύουν άψογα όταν ξέρεις πότε, πόσο και ποιο.

21 Οκτ 2025

Ορθοπεδικός αποκαλύπτει: Οι 3 απλές ασκήσεις που μειώνουν τον πόνο στη μέση στο σπίτι

Μάθε πώς να ανακουφίσεις τη μέση σου με απλές κινήσεις, ενδυνάμωση κορμού και χαλαρωτικό περπάτημα, σύμφωνα με ειδικούς.

21 Οκτ 2025

Πόση πρωτεΐνη κρύβεται σε ένα αυγό; Τι λένε οι διατροφολόγοι

Μάθε πόση πρωτεΐνη περιέχει κάθε μέγεθος αυγού και πώς να την εκμεταλλευτείς καθημερινά.

21 Οκτ 2025

Στη 'Λέσβο' των Εξαρχείων ζει ακόμα το αυθεντικό ουζερί

Αγαπημένο στέκι δικηγόρων και φοιτητών, το μυτιληνιό ουζερί της Εμμανουήλ Μπενάκη μετράει πάνω από μισό αιώνα ζωής χωρίς να χάσει την ουσία, την εικόνα και τον παλμό του, σε πείσμα των καιρών.