ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νέο Στραγγιστό γιαούρτι από τη Δέλτα, φτιαγμένο με ουσία …

Με το γάλα που μεγαλώσαμε, το γάλα της Δέλτα

Νέο Στραγγιστό γιαούρτι από τη Δέλτα, φτιαγμένο με ουσία …

Η ΔΕΛΤΑ γιορτάζει τα 70 χρόνια παρουσίας της στην Ελληνική αγορά και λανσάρει το νέο Στραγγιστό γιαούρτι, με πλούσια υφή και γεμάτη γεύση, φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα. Γιατί για το καλό γιαούρτι υπάρχουν πολλές θεωρίες, η θεωρία της παράδοσης, η θεωρία της τεχνικής, αλλά και η θεωρία της μυστικής συνταγής. Υπάρχει όμως και η ουσία που λέει ότι, πάνω από όλα, το καλό γιαούρτι φτιάχνεται από καλό γάλα.

Όλη η πείρα και η γνώση της ΔΕΛΤΑ συμπυκνώνονται σε αυτό το μοναδικό στραγγιστό γιαούρτι, που φτιάχνεται με ιδιαίτερη αγάπη από φρέσκο γάλα, που συλλέγεται καθημερινά από φάρμες της Ελλάδας. Γι’ αυτό και έχει αυτή την τόσο πλούσια, γεμάτη γεύση! Διατίθεται σε πολυσυσκευασίες κυπέλλων 200γρ. και οικονομική συσκευασία 1 κιλού.

Το στραγγιστό γιαούρτι της ΔΕΛΤΑ ενώνει την παράδοση με τη σύγχρονη εποχή, τη φυσική γεύση και την πυκνή υφή με την απόλαυση και την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, που ο σημερινός καταναλωτής αναζητά. Το γιαούρτι έχει τον δικό του ξεχωριστό διατροφικό πλούτο: πλούσιο σε πρωτεΐνες γάλακτος υψηλής βιολογικής αξίας και σε ασβέστιο, ενώ παράλληλα περιέχει ωφέλιμους μικροοργανισμούς. Ως γεύμα, χορταίνει χωρίς να φορτώνει τον οργανισμό με περιττές θερμίδες.

Ιδανικό για όλες τις χρήσεις, σκέτο, με μέλι, δημητριακά ή ξηρούς καρπούς, αλλά και κατάλληλο για γαστρονομικές δημιουργίες σε απλές και πιο σύνθετες συνταγές. Πηγή έμπνευσης για όλους, ιδανικό για αναμίξεις και πειραματισμούς!

Συνεχίζοντας την πολυετή παράδοση, η ΔΕΛΤΑ, εδώ και 70 χρόνια, προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, σε κάθε σημείο της Ελλάδας! Ακολουθεί τις νέες τάσεις στη διατροφή, προτείνοντας νέα γευστικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Και όλα αυτά, με ευθύνη και ευαισθησία προς τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Το νέο ΔΕΛΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ, είναι διαθέσιμο σε όλη τη χώρα και θα προβάλλεται μέσα από μια έξυπνη καμπάνια, με τίτλο «Οι Θεωρίες», υπογραμμίζοντας μας πως πέρα από τις διάφορες θεωρίες για το πως φτιάχνεται ένα καλό γιαούρτι, υπάρχει και η ουσία, που λέει ότι το καλό γιαούρτι φτιάχνεται από καλό γάλα.

Μπορείτε να δείτε την νέα καμπάνια του “ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟΥ» γιαουρτιού ΔΕΛΤΑ στο link: https://youtu.be/cxSsIBS3Fgg

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΔΕΛΤΑ: www.delta.gr

Νέο Στραγγιστό γιαούρτι από τη Δέλτα, φτιαγμένο με ουσία …

Λίγα λόγια για την εταιρεία: Η ΔΕΛΤΑ ιδρύθηκε το 1952. Επί σειρά ετών κατέχει την πρώτη θέση στο Φρέσκο Γάλα στη χώρα μας και ηγετική παρουσία στις περισσότερες κατηγορίες που δραστηριοποιείται. Διαθέτει ευρεία προϊοντική γκάμα, που περιλαμβάνει γάλα, γιαούρτι, χυμούς, παγωμένο τσάι, φυτικά και τυροκομικά προϊόντα. Με γνώμονα τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης, η εταιρία στηρίζει έμπρακτα την ελληνική κτηνοτροφία, την κοινωνία και την οικονομία. Η ΔΕΛΤΑ είναι θυγατρική της Vivartia.

Read Next

05 Σεπ 2025

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη 'Βουγονία' του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

05 Σεπ 2025

Η παράσταση των συνεχόμενων sold out επιστρέφει για 10η χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη

Μια ασφυκτικά καφκική ανάκριση λαμβάνει χώρα από τις 10 Οκτωβρίου 2025.

Περισσότερα από

Life

05 Σεπ 2025

Τα άχαστα της πόλης για τις επόμενες εβδομάδες

Με τον Σεπτέμβρη να σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν, η πόλη γεμίζει ξανά με πολιτιστικές προτάσεις που αγκαλιάζουν κάθε μορφή τέχνης - από μουσική και θέατρο μέχρι κινηματογράφο και εικαστικά.

04 Σεπ 2025

Greece Race for the Cure® 2025: Οι εγγραφές άνοιξαν!

Στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού…κάθε βήμα μετράει! ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού!

04 Σεπ 2025

Φτιάξε σπιτική πραλίνα φουντουκιού με μόλις 4 υλικά

Απόλαυσε βελούδινη πραλίνα φουντουκιού στο σπίτι εύκολα, γρήγορα και χωρίς περιττά υλικά!

04 Σεπ 2025

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

04 Σεπ 2025

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

04 Σεπ 2025

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

03 Σεπ 2025

Kiosko Mercado Tapas: Μια φιέστα για όλο τον Σεπτέμβριο στο 'Walk In Athens'

Στο δημοφιλές σποτ της οδού Μαυρομιχάλη παίζουν guest chefs, ωραία κρασιά και αλεγρία.

03 Σεπ 2025

Στη Λάρισα υπάρχει ένα φεστιβάλ που δε θέλει να μοιάσει σε κανένα άλλο

Λίγο πριν φτιάξουμε βαλίτσες για τη θεσσαλική πρωτεύουσα, μιλάμε με τον Μέλανδρο Γκανά για όλα όσα θα δούμε φέτος στο πολυθεματικό LA Comics Festival.

03 Σεπ 2025

Η νέα φουρνιά των αθηναϊκών μπαρ

Άνοιξαν τους τελευταίους μήνες, με μπάρες, ποτά και μουσικές που έχουν κάτι να πουν.