ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μια «λεπτή», φίνα γευστικά μπίρα για να συνοδεύσεις το λατρεμένο σου sushi

Premium μπύρα με 100% malt χαρακτήρα και βύνη που παράγεται σύμφωνα με τη μέθοδο First-Press.

Μια «λεπτή», φίνα γευστικά μπίρα για να συνοδεύσεις το λατρεμένο σου sushi

Premium μπύρα με 100% malt χαρακτήρα και βύνη που παράγεται σύμφωνα με τη μέθοδο First-Press. Απαλή και πλούσια ντελικάτη γεύση με έμφαση στη λεπτομέρεια.

Σε αντίθεση με τις άλλες μπύρες, η KIRIN χρησιμοποιεί ζύθο που παράγεται μόνο από την πρώτη συμπίεση πριν το βρασμό του, ως εκ τούτου και το όνομα ICHIBAN, που στα ιαπωνικά σημαίνει πρώτος και καλύτερος.

Μια «λεπτή», φίνα γευστικά μπίρα για να συνοδεύσεις το λατρεμένο σου sushi

Η μέθοδος First Press ή όπως αποκαλείται στα Ιαπωνικά «Ichiban Shibori», εξασφαλίζει την παρασκευή μπύρας στο πιο αγνό στάδιο και στην καλύτερη γεύση, επιλέγοντας μόνο τα πιο γευστικά από τα καλύτερα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή της.

Η εταιρία Ιαπωνική Ζυθοποιία, ο πρόδρομος της KIRIN, ιδρύθηκε από Γερμανούς το 1885 και μέχρι το 1888 είχε ήδη αρχίσει την παρασκευή της σημερινής μπύρας. Η αγορά καλωσόρισε την KIRIN, αναγνωρίζοντας τότε τους έμπειρους Γερμανούς ζυθοποιούς που χρησιμοποιούσαν για την παρασκευή της συστατικά με προέλευση από τη χώρα τους. Το 1907, η Ιαπωνική Ζυθοποιία μετονομάστηκε σε ζυθοποιία KIRIN, συνεχίζοντας να κρατά υψηλά τα πρότυπα στην εξασφάλιση της καλύτερης βύνης και λυκίσκου και επενδύοντας σε νέες εγκαταστάσεις.

Αυτή η έμφαση στην ποιότητα οδήγησε την KIRIN να συγκαταλέγεται στην λίστα με τις κορυφαίες ιαπωνικές μπύρες, καταλαμβάνοντας μάλιστα το 60% της αγοράς μέχρι το 1972. Η κυκλοφορία της KIRIN ICHIBAN το 1990, που ακολουθούσε τη μοναδική μέθοδο παρασκευής First – Press, εκτόξευσε τις πωλήσεις και την έκανε ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της εταιρίας. Σήμερα, η KIRIN ICHIBAN κατέχει πλέον ιδιαίτερη θέση στις καρδιές εκατομμυρίων φίλων της μπύρας στην Ιαπωνία αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Η ιαπωνική κουζίνα φημίζεται για τις λεπτές γεύσεις που εστιάζουν στη λεπτομέρεια και ακριβώς το ίδιο καταφέρνει και η KIRIN ICHIBAN. Συνήθως, μια μπύρα 100% malt έχει δυνατή και βαριά γεύση αλλά με τη διαδικασία ζύμωσης που ακολουθεί η KIRIN, είναι η τέλεια συνοδεία για ιαπωνική κουζίνα, η οποία είναι γνωστή για τις λεπτές και απαλές της γεύσεις.

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

Read Next

21 Οκτ 2025

Κινηματογράφος με εισιτήριο €2 στη φετινή Γιορτή του Σινεμά

Η πιο αγαπημένη κινηματογραφική συνήθεια επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά, σε όλα τα σινεμά της χώρας, όπου όλες οι ταινίες και όλες οι προβολές θα έχουν ενιαίο εισιτήριο στο δίευρο.

21 Οκτ 2025

'Maggie Cassidy': Το νέο μπαρ της Πανόρμου έχει κάτι από '7 Jokers'

Οι Αρμελίνα Αντωναροπούλου, Μικαέλα Τσικουδάκη και Σπύρος Αναγνώστου παρουσιάζουν ένα ολόφρεσκο μπαρ γειτονιάς στους Αμπελόκηπους.

Περισσότερα από

Life

21 Οκτ 2025

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.

21 Οκτ 2025

4 φράσεις του Jack Kerouac που έφυγε σαν σήμερα (21/10) από τη ζωή

Εμβληματικές φράσεις από τα βιβλία του, που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία και τις ανησυχίες του σημαντικού συγγραφέα.

21 Οκτ 2025

Λάχανο σαλάτα με τζίντζερ + σουσάμι: Η viral συνταγή που θα λατρέψεις αυτή τη σεζόν

Πώς να φτιάξεις τη λαχταριστή σαλάτα λάχανου με τζίντζερ και σουσάμι που έχει κατακτήσει το TikTok και θα φέρει φρεσκάδα στο τραπέζι σου.

21 Οκτ 2025

4 τροφές που εντείνουν το άγχος - Και τι να καταναλώσεις αντί γι’ αυτές

Ποιες συνηθισμένες τροφές αυξάνουν το άγχος σου και πώς μπορείς να τις αντικαταστήσεις με επιλογές που στηρίζουν την ψυχική σου ηρεμία.

21 Οκτ 2025

Το Athens Science Festival φορά τα γιορτινά του στο Ωδείο Αθηνών

Τι γίνεται όταν το Greekonomics, η Κατερίνα Βρανά, ο Σπήλιος Φλώρος και "Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ" συναντιούνται στο The Christmas Lab;

21 Οκτ 2025
21 Οκτ 2025

Τι πρέπει να προσέχεις αν χρησιμοποιείς έλαια στο skincare σου

Τα έλαια στο πρόσωπο δεν είναι μόδα, είναι εργαλείο. Και όπως κάθε εργαλείο, δουλεύουν άψογα όταν ξέρεις πότε, πόσο και ποιο.

21 Οκτ 2025

Ορθοπεδικός αποκαλύπτει: Οι 3 απλές ασκήσεις που μειώνουν τον πόνο στη μέση στο σπίτι

Μάθε πώς να ανακουφίσεις τη μέση σου με απλές κινήσεις, ενδυνάμωση κορμού και χαλαρωτικό περπάτημα, σύμφωνα με ειδικούς.

21 Οκτ 2025

Πόση πρωτεΐνη κρύβεται σε ένα αυγό; Τι λένε οι διατροφολόγοι

Μάθε πόση πρωτεΐνη περιέχει κάθε μέγεθος αυγού και πώς να την εκμεταλλευτείς καθημερινά.

21 Οκτ 2025

Στη 'Λέσβο' των Εξαρχείων ζει ακόμα το αυθεντικό ουζερί

Αγαπημένο στέκι δικηγόρων και φοιτητών, το μυτιληνιό ουζερί της Εμμανουήλ Μπενάκη μετράει πάνω από μισό αιώνα ζωής χωρίς να χάσει την ουσία, την εικόνα και τον παλμό του, σε πείσμα των καιρών.