ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μια «λεπτή», φίνα γευστικά μπίρα για να συνοδεύσεις το λατρεμένο σου sushi

Premium μπύρα με 100% malt χαρακτήρα και βύνη που παράγεται σύμφωνα με τη μέθοδο First-Press.

Μια «λεπτή», φίνα γευστικά μπίρα για να συνοδεύσεις το λατρεμένο σου sushi

Premium μπύρα με 100% malt χαρακτήρα και βύνη που παράγεται σύμφωνα με τη μέθοδο First-Press. Απαλή και πλούσια ντελικάτη γεύση με έμφαση στη λεπτομέρεια.

Σε αντίθεση με τις άλλες μπύρες, η KIRIN χρησιμοποιεί ζύθο που παράγεται μόνο από την πρώτη συμπίεση πριν το βρασμό του, ως εκ τούτου και το όνομα ICHIBAN, που στα ιαπωνικά σημαίνει πρώτος και καλύτερος.

Μια «λεπτή», φίνα γευστικά μπίρα για να συνοδεύσεις το λατρεμένο σου sushi

Η μέθοδος First Press ή όπως αποκαλείται στα Ιαπωνικά «Ichiban Shibori», εξασφαλίζει την παρασκευή μπύρας στο πιο αγνό στάδιο και στην καλύτερη γεύση, επιλέγοντας μόνο τα πιο γευστικά από τα καλύτερα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή της.

Η εταιρία Ιαπωνική Ζυθοποιία, ο πρόδρομος της KIRIN, ιδρύθηκε από Γερμανούς το 1885 και μέχρι το 1888 είχε ήδη αρχίσει την παρασκευή της σημερινής μπύρας. Η αγορά καλωσόρισε την KIRIN, αναγνωρίζοντας τότε τους έμπειρους Γερμανούς ζυθοποιούς που χρησιμοποιούσαν για την παρασκευή της συστατικά με προέλευση από τη χώρα τους. Το 1907, η Ιαπωνική Ζυθοποιία μετονομάστηκε σε ζυθοποιία KIRIN, συνεχίζοντας να κρατά υψηλά τα πρότυπα στην εξασφάλιση της καλύτερης βύνης και λυκίσκου και επενδύοντας σε νέες εγκαταστάσεις.

Αυτή η έμφαση στην ποιότητα οδήγησε την KIRIN να συγκαταλέγεται στην λίστα με τις κορυφαίες ιαπωνικές μπύρες, καταλαμβάνοντας μάλιστα το 60% της αγοράς μέχρι το 1972. Η κυκλοφορία της KIRIN ICHIBAN το 1990, που ακολουθούσε τη μοναδική μέθοδο παρασκευής First – Press, εκτόξευσε τις πωλήσεις και την έκανε ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της εταιρίας. Σήμερα, η KIRIN ICHIBAN κατέχει πλέον ιδιαίτερη θέση στις καρδιές εκατομμυρίων φίλων της μπύρας στην Ιαπωνία αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Η ιαπωνική κουζίνα φημίζεται για τις λεπτές γεύσεις που εστιάζουν στη λεπτομέρεια και ακριβώς το ίδιο καταφέρνει και η KIRIN ICHIBAN. Συνήθως, μια μπύρα 100% malt έχει δυνατή και βαριά γεύση αλλά με τη διαδικασία ζύμωσης που ακολουθεί η KIRIN, είναι η τέλεια συνοδεία για ιαπωνική κουζίνα, η οποία είναι γνωστή για τις λεπτές και απαλές της γεύσεις.

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

Read Next

05 Σεπ 2025

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη 'Βουγονία' του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

05 Σεπ 2025

Η παράσταση των συνεχόμενων sold out επιστρέφει για 10η χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη

Μια ασφυκτικά καφκική ανάκριση λαμβάνει χώρα από τις 10 Οκτωβρίου 2025.

Περισσότερα από

Life

05 Σεπ 2025

Τα άχαστα της πόλης για τις επόμενες εβδομάδες

Με τον Σεπτέμβρη να σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν, η πόλη γεμίζει ξανά με πολιτιστικές προτάσεις που αγκαλιάζουν κάθε μορφή τέχνης - από μουσική και θέατρο μέχρι κινηματογράφο και εικαστικά.

04 Σεπ 2025

Greece Race for the Cure® 2025: Οι εγγραφές άνοιξαν!

Στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού…κάθε βήμα μετράει! ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού!

04 Σεπ 2025

Φτιάξε σπιτική πραλίνα φουντουκιού με μόλις 4 υλικά

Απόλαυσε βελούδινη πραλίνα φουντουκιού στο σπίτι εύκολα, γρήγορα και χωρίς περιττά υλικά!

04 Σεπ 2025

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

04 Σεπ 2025

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

04 Σεπ 2025

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

03 Σεπ 2025

Kiosko Mercado Tapas: Μια φιέστα για όλο τον Σεπτέμβριο στο 'Walk In Athens'

Στο δημοφιλές σποτ της οδού Μαυρομιχάλη παίζουν guest chefs, ωραία κρασιά και αλεγρία.

03 Σεπ 2025

Στη Λάρισα υπάρχει ένα φεστιβάλ που δε θέλει να μοιάσει σε κανένα άλλο

Λίγο πριν φτιάξουμε βαλίτσες για τη θεσσαλική πρωτεύουσα, μιλάμε με τον Μέλανδρο Γκανά για όλα όσα θα δούμε φέτος στο πολυθεματικό LA Comics Festival.

03 Σεπ 2025

Η νέα φουρνιά των αθηναϊκών μπαρ

Άνοιξαν τους τελευταίους μήνες, με μπάρες, ποτά και μουσικές που έχουν κάτι να πουν.