Είτε είσαι μεγάλος fan του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» είτε όχι, η λέξη «Ορκ» μπορεί να έχει φτάσει στα αυτιά σου. Στη μεγάλη κινηματογραφική τριλογία, ο τερατόμορφος στρατός των Ορκ αποτέλεσε μεγάλο μπελά για τον Frodo και την παρέα του. Η αποκρουστική τους μορφή ήταν απόρροια επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο οι πιο πρόσφατες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία διαφορετική ιστορία.

Παραγωγός του «Άρχοντα» ήταν ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, ο οποίος φέρεται να δοκίμαζε την υπομονή τόσο του δημιουργού της ταινίας Πίτερ Τζάκσον όσο και των υπολοίπων συντελεστών της. Όταν τελικά τα δικαιώματα της ταινίας άλλαξαν χέρια, ο κινηματογραφιστής και η ομάδα του βρήκαν έναν τρόπο να πάρουν πίσω το αίμα τους.

Όταν τελικά τα δικαιώματα της ταινίας άλλαξαν χέρια, ο κινηματογραφιστής και η ομάδα του βρήκαν έναν τρόπο να πάρουν πίσω το αίμα τους.

Πιο συγκεκριμένα, δύο εβδομάδες αφότου ο Γουαϊνστάιν δήλωσε αθώος σε μία ακόμη κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης στο Λος Αντζελες, ο πρωταγωνιστής Ελάιτζα Γουντ αποκάλυψε πως ο παραγωγός «δικάστηκε» από τον «Άρχοντα» πολύ καιρό πριν, εν αγνοία του.

Μιλώντας λοιπόν στον Νταξ Σέπαρντ και το podcast του, μοιράστηκε πως ένα συγκεκριμένο Ορκ δημιουργήθηκε πάνω στον Γουαϊνστάιν. Ο συμπρωταγωνιστής του Σον Όστιν μάλιστα, εντόπισε τη συγκεκριμένη μάσκα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Μία από τις μάσκες των orc, και το θυμάμαι έντονα, σχεδιάστηκε για να μοιάζει στον Χάρβεϊ Γουάνστιν. Ήταν ένα είδος εκδίκησης. Νομίζω ότι είναι εντάξει να το πούμε τώρα, ο τύπος είναι φυλακισμένος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 40χρονος πλέον Frodo.

Κεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το womantoc στο instagram

TAGS