ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Με αυτά τα τρικ θα μαλακώσει το μοσχαρίσιο κρέας και θα γίνει πιο τρυφερό

Γνωρίζουμε πολύ καλά τη συμπεριφορά του μοσχαρίσιου κρέατος όταν θέλουμε να το μαγειρέψουμε και να γίνει μαλακό.

Με αυτά τα τρικ θα μαλακώσει το μοσχαρίσιο κρέας και θα γίνει πιο τρυφερό

Γνωρίζουμε πολύ καλά τη συμπεριφορά του μοσχαρίσιου κρέατος όταν θέλουμε να το μαγειρέψουμε και να γίνει μαλακό. Τις περισσότερες φορές περιμένουμε με τις ώρες και τελικά το κρέας μοιάζει να έχει πεισμώσει.

Για να γίνει λοιπόν πιο τρυφερό, ακολουθήστε κάποια από τα παρακάτω τρικ.

1. Βάλτε το κομμένο σε κομματάκια για 4-5 ώρες και ακόμα καλύτερα από ολόκληρο βράδυ στην εξής μαρινάτα:

1 κούπα λάδι,

1/2 κούπα ξίδι,

1 /2 κούπα κρασί,

1 κ. γλυκού αλάτι,

πιπέρι, αρωματικά χόρτα και λιωμένο σκόρδο.

Με αυτά τα τρικ θα μαλακώσει το μοσχαρίσιο κρέας και θα γίνει πιο τρυφερό

2. Μια άλλη πιο απλή και γρήγορη λύση είναι να το αλείψετε με ένα μείγμα από λάδι και ξίδι και να το αφήσετε έτσι για 2-3 ώρες.

3. Εάν δεν έχετε καθόλου χρόνο να το μαρινάρετε τότε απλά προσθέστε μια κουταλιά ζάχαρη στη σάλτσα.

Πηγή: neadiatrofis.gr

Read Next

21 Οκτ 2025

Ορθοπεδικός αποκαλύπτει: Οι 3 απλές ασκήσεις που μειώνουν τον πόνο στη μέση στο σπίτι

Μάθε πώς να ανακουφίσεις τη μέση σου με απλές κινήσεις, ενδυνάμωση κορμού και χαλαρωτικό περπάτημα, σύμφωνα με ειδικούς.

21 Οκτ 2025

Πόση πρωτεΐνη κρύβεται σε ένα αυγό; Τι λένε οι διατροφολόγοι

Μάθε πόση πρωτεΐνη περιέχει κάθε μέγεθος αυγού και πώς να την εκμεταλλευτείς καθημερινά.

Περισσότερα από

Life

21 Οκτ 2025

Στη 'Λέσβο' των Εξαρχείων ζει ακόμα το αυθεντικό ουζερί

Αγαπημένο στέκι δικηγόρων και φοιτητών, το μυτιληνιό ουζερί της Εμμανουήλ Μπενάκη μετράει πάνω από μισό αιώνα ζωής χωρίς να χάσει την ουσία, την εικόνα και τον παλμό του, σε πείσμα των καιρών.

21 Οκτ 2025

Στο Σταυρού του Νότου με την Ιουλία Καραπατάκη

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, η δημοφιλής ερμηνεύτρια επιστρέφει, τον Νοέμβριο, στην Κεντρική Σκηνή.

21 Οκτ 2025

Τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στο "Euphoria"

Η δημοφιλής εφηβική σειρά του Σαμ Λέβινσον ενηλικώνεται για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων της.

21 Οκτ 2025

Lorenzo Antinori, τι σημαίνει να 'τρέχεις' το κορυφαίο μπαρ του πλανήτη;

Μία κουβέντα με τον Ιταλό γευσιπλάστη, με αφορμή τον θρίαμβο του Bar Leone στα The World's 50 Best Bars 2025.

20 Οκτ 2025

"Δεν το ’χω σήμερα": Η μικρή επανάσταση της παρουσίας απέναντι στο άγχος και το "πρέπει"

Μάθε πώς να μένεις παρούσα με τα συναισθήματά σου και να απελευθερώνεσαι από την πίεση του "πρέπει".

20 Οκτ 2025

Φθινοπωρινό restart: Το fitness πρόγραμμα που κρατά την Άννα Βίσση πάντα σε φόρμα

Η Άννα Βίσση δείχνει πώς ξαναμπαίνεις σε φόρμα με ενέργεια και πειθαρχία

20 Οκτ 2025

Ο Juergen Teller ισχυρίζεται ότι είναι "φυσιολογικός άνθρωπος" αλλά οι φωτογραφίες του σίγουρα δεν είναι

Το Ίδρυμα Ωνάση μετέτρεψε ένα παλιό εργοστάσιο στο Ρέντη σε μια εντυπωσιακή κοιτίδα πολιτισμού και το επισκεφτήκαμε για να δούμε τη νέα έκθεση του εμβληματικού Γερμανού φωτογράφου.

20 Οκτ 2025

Τι νέο θα δούμε στους κινηματογράφους από αυτή την Πέμπτη

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν, το ντεμπούτο του Χάρις Ντίκινσον και ένα αινιγματικό horror προσεχώς (από 23/10) στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

20 Οκτ 2025

LDL χοληστερόλη: Το "αρχαίο" ρόφημα που μπορεί να την καταπολεμήσει

Ένα αρχαίο ρόφημα μπορεί να γίνει σύμμαχός σου ενάντια στην υψηλή χοληστερίνη.