Ήταν Απρίλιος του 2017, όταν η Κατερίνα Βρανά, η πιο αστεία γυναίκα κωμικός του πλανήτη στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand-up comedy «Το Πιο Αστείο Άτομο του Κόσμου» που διοργάνωσε το Laugh Factory, βρισκόταν στη Μαλαισία για παραστάσεις. Εκεί αρρώστησε βαριά, φτάνοντας σε σημείο να κινδυνέψει η ζωή της.

Η Κατερίνα σώθηκε αλλά ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, την όραση και την ομιλία της. Αυτό, όμως, δεν τη σταματά απ’ το ν’ ανεβαίνει στη σκηνή ή να προσαρμόζεται σε κάθε συνθήκη, χαρίζοντας γέλιο - τώρα και διαδικτυακά. Γιατί το χιούμορ της έμεινε αλώβητο, όπως άλλωστε και το μαλλί της.

Η Κατερίνα σώθηκε αλλά ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, την όραση και την ομιλία της. Αυτό, όμως, δεν τη σταματά απ’ το ν’ ανεβαίνει στη σκηνή ή να προσαρμόζεται σε κάθε συνθήκη

Σε εορταστικό πνεύμα λοιπόν επιστρέφει με νέα παράσταση και μας εύχεται «Καλή Βρανοχρονιά» μέσα από ένα ολοκαίνουριο New year’s special comedy show. Μια ανάλαφρη και διασκεδαστική παράσταση, «γεμάτη trivia που δεν ξέρατε ότι θέλατε να γνωρίζετε» σύμφωνα με την περιγραφή της, σε γιορτινή ατμόσφαιρα και με σουρεαλιστική διάθεση.

Θα προβληθεί σε live streaming αλλά και θα βιντεοσκοπηθεί, οπότε μπορούμε να την απολαύσουμε από την άνεση του καναπέ μας, για να ξορκίσουμε το κακό, να αποχαιρετήσουμε (χωρίς μεγάλη στεναχώρια) το 2020 και να υποδεχτούμε το 2021 με χιούμορ, αισιοδοξία και μελομακάρονα.

Info

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 22:00 (ώρα Ελλάδας) σε live streaming. Διάρκεια: 70 λεπτά. Εισιτήριο: 10 ευρώ. Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας και παρακολουθήστε μέσω του Viva.gr  Μπορείτε να δείτε την παράσταση βιντεοσκοπημένη τις επόμενες δύο ημέρες, 29 και 30 Δεκεμβρίου στις 12:00, 18:00, 22:00 και 02.00

Σε εορταστικό πνεύμα η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει με νέα παράσταση και μας εύχεται «Καλή Βρανοχρονιά» μέσα από ένα ολοκαίνουριο, New year’s special comedy show.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


 

TAGS