Υλικά:
- 4 αυγά
- 1 ποτήρι ηλιέλαιο
- 1 ποτήρι γάλα
- 3 φλιτζάνια αλεύρι φαρίνα
- αλάτι και πιπέρι
- 500 γρ σπανάκι
- 300 γρ φέτα
Εκτέλεση:
1. Πλένουμε και καθαρίζουμε το σπανάκι κόβοντας το σε μικρά κομμάτια. το βράζουμε λίγο ή το σωτάρουμε
2. Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το λάδι, το γάλα και το αλατοπίπερο
3. Ρίχνουμε το σπανάκι και την φέτα ανακατεύοντας
4. Προσθέτουμε το αλεύρι μέχρι να γίνει μια πηχτή ζύμη
5. Λαδώνουμε ένα ταψί (όχι πολύ μικρό για να μην φουσκώσει πολύ) και αδειάζουμε το μείγμα. Μπορούμε να βάλουμε και τη φόρμα του κέικ
6. Ψήνουμε 30-40 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει και αν βάλουμε ένα μαχαίρι μέσα να βγαίνει καθαρό
Δείτε το αναλυτικό βίντεο της συνταγής:
Πηγή: dolmadaki gr