ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Καταπληκτικά νέα: Ετοιμάσου να περπατήσεις μέσα στην αληθινή Φρουτοπία

Η Φρουτοπία γίνεται θεματικό πάρκο στην Αθήνα και παιδιά, αλλά κυρίως γονείς πετούν από τη χαρά τους.

Καταπληκτικά νέα: Ετοιμάσου να περπατήσεις μέσα στην αληθινή Φρουτοπία

Η Helexpo συνεργάζεται με τον γνωστό παραμυθά και δημιουργούν τους «Μυστικούς Κόσμους του Τριβιζά» στο Μαρούσι. Σε μια μοναδική συνεργασία με τον κοσμαγάπητο ποιητή παραμυθιών Ευγένιο Τριβιζά, η ΔΕΘ-Helexpo, δημιούργησε ένα θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του διεθνώς καταξιωμένου, μεγάλου Έλληνα δημιουργού. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Helexpo, με υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρντς και έντονα διαδραστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά», είναι ένα θεματικό πάρκο που υπόσχεται να ταξιδέψει τους επισκέπτες στον υπέροχο κόσμο της φαντασίας και του παραμυθιού, όπως γράφει το news247.gr

Καταπληκτικά νέα: Ετοιμάσου να περπατήσεις μέσα στην αληθινή Φρουτοπία

Το Θεματικό Πάρκο και Μουσείο που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ομάδα δημιουργίας Dream Workers θα ανοίξει τις πόρτες του στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo – Maroussi στις 3 Νοεμβρίου και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου. Ο κόσμος της Φρουτοπίας, το Νησί των Πυροτεχνημάτων, τα 33 Ροζ Ρουμπίνια, η μάγισσα Φρικαντέλα, τα τρία μικρά λυκάκια και δεκάδες ακόμη παραμύθια γίνονται πρωτότυπη, βιωματική και διδακτική εμπειρία.

Οι λάτρεις των παραμυθιών του βραβευμένου συγγραφέα, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα «επιβιβαστούν» στη «Φτερωτή Σαΐτα», το τρένο, γνωστό επίσης και ως «Τρένο που πάει παντού» και με συνεπιβάτες τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, τον Σωτήρη το καρπούζι, τον Αιμίλιο το μήλο και άλλους γνωστούς ήρωες των αγαπημένων παραμυθιών, θα απολαύσουν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές, θα ακούσουν συναρπαστικές ιστορίες, θα λύσουν αξεδιάλυτα μυστήρια και θα αψηφήσουν τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που στήνει, σε κάθε τους βήμα, ο Ρούνι Ρούνι το ύπουλο, κακό γουρούνι. To νέο, συναρπαστικό θεματικό πάρκο περιμένει τους επισκέπτες για ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και του παραμυθιού.

Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες «επιβιβάζονται» στο «Τρένο που πάει παντού», ανακαλύπτουν τους μυστικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά και παίρνουν μέρος στις πιο φανταστικές ιστορίες καθώς τα πιο αγαπημένα παραμύθια ζωντανεύουν σε μια μαγική διαδρομή.

Δες ένα επεισόδιο της θρυλικής Φρουτοπίας:

Read Next

21 Οκτ 2025

Στη 'Λέσβο' των Εξαρχείων ζει ακόμα το αυθεντικό ουζερί

Αγαπημένο στέκι δικηγόρων και φοιτητών, το μυτιληνιό ουζερί της Εμμανουήλ Μπενάκη μετράει πάνω από μισό αιώνα ζωής χωρίς να χάσει την ουσία, την εικόνα και τον παλμό του, σε πείσμα των καιρών.

21 Οκτ 2025

Στο Σταυρού του Νότου με την Ιουλία Καραπατάκη

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, η δημοφιλής ερμηνεύτρια επιστρέφει, τον Νοέμβριο, στην Κεντρική Σκηνή.

Περισσότερα από

Life

21 Οκτ 2025

Τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στο "Euphoria"

Η δημοφιλής εφηβική σειρά του Σαμ Λέβινσον ενηλικώνεται για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων της.

21 Οκτ 2025

Lorenzo Antinori, τι σημαίνει να 'τρέχεις' το κορυφαίο μπαρ του πλανήτη;

Μία κουβέντα με τον Ιταλό γευσιπλάστη, με αφορμή τον θρίαμβο του Bar Leone στα The World's 50 Best Bars 2025.

20 Οκτ 2025

"Δεν το ’χω σήμερα": Η μικρή επανάσταση της παρουσίας απέναντι στο άγχος και το "πρέπει"

Μάθε πώς να μένεις παρούσα με τα συναισθήματά σου και να απελευθερώνεσαι από την πίεση του "πρέπει".

20 Οκτ 2025

Φθινοπωρινό restart: Το fitness πρόγραμμα που κρατά την Άννα Βίσση πάντα σε φόρμα

Η Άννα Βίσση δείχνει πώς ξαναμπαίνεις σε φόρμα με ενέργεια και πειθαρχία

20 Οκτ 2025

Ο Juergen Teller ισχυρίζεται ότι είναι "φυσιολογικός άνθρωπος" αλλά οι φωτογραφίες του σίγουρα δεν είναι

Το Ίδρυμα Ωνάση μετέτρεψε ένα παλιό εργοστάσιο στο Ρέντη σε μια εντυπωσιακή κοιτίδα πολιτισμού και το επισκεφτήκαμε για να δούμε τη νέα έκθεση του εμβληματικού Γερμανού φωτογράφου.

20 Οκτ 2025

Τι νέο θα δούμε στους κινηματογράφους από αυτή την Πέμπτη

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν, το ντεμπούτο του Χάρις Ντίκινσον και ένα αινιγματικό horror προσεχώς (από 23/10) στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

20 Οκτ 2025

LDL χοληστερόλη: Το "αρχαίο" ρόφημα που μπορεί να την καταπολεμήσει

Ένα αρχαίο ρόφημα μπορεί να γίνει σύμμαχός σου ενάντια στην υψηλή χοληστερίνη.

20 Οκτ 2025

Οι πιο ασυνήθιστοι θησαυροί του Λούβρου - εκτός από αυτούς που έκλεψαν

Μεταξύ των 30.000 έργων που εκτίθενται μέσα στο Λούβρο, κρύβονται πολλές θαυμαστές δημιουργίες που διαθέτουν τεράστια καλλιτεχνική, ιστορική και πολιτισμική αξία. Αλλά όχι μόνο.

20 Οκτ 2025

Ένα εστιατόριο-έκπληξη στο Γαλάτσι: Ο Μιχάλης Μερζένης υπογράφει το μενού στο 'Elea'

Ο "Άσωτος" σεφ επιμελείται μια πρόταση γεύσης με πιάτα όπου τίποτα δεν είναι περιττό αλλά ούτε και τυχαίο, σε ένα σχετικά φρέσκο και ενδιαφέρον μέρος της πόλης.