ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κάνε το τεστ: Διάλεξε ένα κάστρο και αυτό θα αποκαλύψει τα πάντα για τον χαρακτήρα σου

Δείτε παρακάτω τι αποκαλύπτει το κάστρο που φτιάχνετε για την προσωπικότητά σας.

Κάνε το τεστ: Διάλεξε ένα κάστρο και αυτό θα αποκαλύψει τα πάντα για τον χαρακτήρα σου

Ένα από τα πιο ωραία πράγματα του καλοκαιριού είναι, ότι μπορούμε να βάλουμε το μαγιό μας και να πάμε στην παραλία. Υπάρχει κάτι τόσο όμορφο στο να λιαζόμαστε στην παραλία και να παίζουμε με την άμμο. Ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις για να περνάει την ώρα του στην παραλία. Κάποιοι μπορεί να κάθονται και να λιάζονται σε μια παραλία, άλλοι να παίζουν ρακέτες και άλλοι να χτίζουν κάστρα στην άμμο. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει φτιάξει ή να μην του αρέσει να φτιάχνει κάστρα στην άμμο. Άλλωστε, οι επιλογές στα σχέδια των κάστρων είναι άπειρες. Μάλιστα, μερικές πόλεις διοργανώνουν διαγωνισμούς με κάστρα από άμμο, στους οποίους οι επαγγελματίες που συμμετέχουν δημιουργούν εντυπωσιακά σχέδια. Δείτε παρακάτω τι αποκαλύπτει το κάστρο που φτιάχνετε για την προσωπικότητά σας.

Κάνε το τεστ: Διάλεξε ένα κάστρο και αυτό θα αποκαλύψει τα πάντα για τον χαρακτήρα σου
1.Κλασικό Laura Caseley

Αν προτιμήσατε αυτό το κάστρο σημαίνει, ότι είστε ένας δυνατός και σταθερός άνθρωπος. Οι φίλοι σας, σας εμπιστεύονται και βρίσκεστε πάντα δίπλα τους, όταν το χρειάζονται. Είστε αξιόπιστοι και όλοι ξέρουν, ότι μπορείτε να κρατάτε μυστικά.

2.Μοντέρνο Laura Caseley

Αν επιλέξατε το μοντέρνο κάστρο, σας αρέσουν οι σαφείς γραμμές και είστε ένας οργανωτικός άνθρωπος, που επικεντρώνεται στην διατήρηση της απλότητας και της κομψότητας στην ζωή του. Επίσης, είστε φιλόδοξοι και επικεντρώνεστε στην καριέρα σας.

3.Γοργόνα Laura Caseley

Αν επιλέξατε αυτό το κάστρο σημαίνει, ότι είστε αρκετά ευαισθητοποιημένοι με περιβαλλοντικά θέματα. Σας αρέσει να ζείτε μια πιο φυσική ζωή και να περνάτε χρόνο έξω. Σας αρέσουν δραστηριότητες, όπως η πεζοπορία και οτιδήποτε έχει να κάνει με την φύση.

4.Μεσαιωνικό Laura Caseley

Αν σας αρέσει αυτό το κάστρο, τότε σας αρέσει να μαθαίνετε συνέχεια. Πάντα σας αρέσει να μαθαίνετε καινούργια πράγματα για την ιστορία, τον κόσμο και τους πολιτισμούς άλλων χωρών.

5.Εξωτικό Laura Caseley

Αν επιλέξατε αυτό το κάστρο, σας αρέσει να ταξιδεύετε. Είστε πάντα πρόθυμοι να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Αν κάποιος σας πρότεινε να πάρετε το πρώτο αεροπλάνο και να πάτε ένα ταξίδι οπουδήποτε, θα πηγαίνατε χωρίς δεύτερη σκέψη.

6.Παραμυθένιο Laura Caseley

Αν προτιμήσατε αυτό το κάστρο, τότε έχετε ζωηρή φαντασία, είστε γοητευτικοί και τρυφεροί άνθρωποι. Οι άλλοι σας περιγράφουν ως ονειροπόλους. Χάνεστε με τα βιβλία, την μουσική και τις ταινίες. Επίσης, σας αρέσει να μελετάτε πίνακες ζωγραφικής και γλυπτά του παρελθόντος.

7.Φάρος Laura Caseley

Αν επιλέξατε αυτό το κάστρο, είστε ένας δυνατός άνθρωπος που ενθαρρύνετε τους ανθρώπους δίπλα σας. Σίγουρα, έχετε αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες και τις έχετε ξεπεράσει με χάρη. Η ζωή σας μπορεί να μην ήταν εύκολη, αλλά είστε ευχαριστημένοι με το πως εξελίχθηκε στο τέλος.

8.Παιδικό Laura Caseley

Αν επιλέξατε αυτό το κάστρο, είστε ένας άνθρωπος που του αρέσουν τα απλά πράγματα και ευχαριστιέται εύκολα. Είστε ενεργητικοί και φιλικοί άνθρωποι και οι άλλοι σας συμπαθούν εύκολα.

9.Φυσικό Laura Caseley

Αν σας άρεσε αυτό το κάστρο, είστε ένας εξωστρεφής άνθρωπος που του αρέσει να περιβάλλεται συνέχεια από φίλους. Επίσης, είστε φιλόζωος και ονειρεύεστε να μείνετε σε ένα σπίτι γεμάτο κατοικίδια.

10.Σπίτι Laura Caseley

Αν επιλέξατε αυτό το σπίτι, τότε είστε παραδοσιακός άνθρωπος που είναι προσανατολισμένος στην οικογένεια. Ανέκαθεν ονειρευόσασταν μια ήρεμη ζωή στα προάστια με μια ευτυχισμένη οικογένεια και μπάρμπεκιου με τους γείτονες.

Read Next

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

Περισσότερα από

Life

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.