Huracán: έτσι αποκαλούσαν τον θεό του ανέμου και των τυφώνων οι Μάγιας. Με το ίδιο όνομα έχει βαφτίσει η Lamborghini ένα από τα πιο ακριβά και γρήγορα κουπέ-σπόρ μοντέλα της. Στην ελληνική όμως πραγματικότητα, έτσι λέγεται το καινούργιο bar restaurant που ανοίγει, εκεί όπου βρισκόταν πριν το MoMix, τις πόρτες του σήμερα, 25 Μαΐου, που ξεκινούν να επαναλειτουργούν οι χώροι της εστίασης. Στην κουζίνα του θα συναντήσουμε τον Θάνο Στασίνο που επιστρέφει σερβίροντας nikkei πιάτα, δηλαδή φαγητό που πατάει στην γαστρονομική κουλτούρα δύο χωρών: του Περού και της Ιαπωνίας.
Σε ένα κήπο με πέτρα, μπαμπού και βουκαμβίλιες θα γευτούμε σεβίτσε -από τον Θάνο έχω δοκιμάσει ένα από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει στην Αθήνα- τιραντίτο αλλά και άλλες Λατινοαμερικάνικες σπεσιαλιτέ. Από ότι μαθαίνω δεν θα λείπει από το μενού και το σουσί. Την λίστα με τα κοκτέιλ, που θα συμβαδίζουν στην φιλοσοφία του φαγητού, έχει ετοιμάσει η νεαρή Πένη Αγριμανάκη. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας έχω σύντομα, όταν φιλοξενηθώ και εγώ με την σειρά στον όμορφο γλυφαδιώτικο κήπο του Huracán.
Λεωφόρος Ποσειδώνος 81, Γλυφάδα, τηλ.: 2108940080