ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η στοά του Noel μεταμορφώθηκε σε ολάνθιστο κήπο

Το γιορτινό bar της οδού Κολοκοτρώνη μας υποδέχεται στην ανοιχτή, πολύχρωμη, χαρούμενη και δροσερή του στοά.

Η στοά του Noel μεταμορφώθηκε σε ολάνθιστο κήπο

Το «Noel» αξιοποίησε και με το παραπάνω το διάστημα που έμεινε κλειστό και μεταμόρφωσε ολόκληρη τη στοά του σε έναν ολάνθιστο κήπο: Πολύχρωμα λουλούδια σκαρφαλώνουν στους τοίχους, γεμίζουν όλο τον φρεσκαρισμένο χώρο και συνδυασμό με τον φρέσκο αέρα που μπαίνει από την ανοιχτή οροφή, μοιράζουν απλόχερα σε όλους τους επισκέπτες τους θετική ενέργεια και καλή διάθεση.

Δίνοντας τη δική του νότα αισιοδοξίας στην επανεκκίνηση της εστίασης, το bar της οδού Κολοκοτρώνη δημιούργησε μια ολόδροση και πολύχρωμη αλέα σαν από παραμύθι, βάζοντας, στην ομορφιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, τη δική του πινελιά.

Η στοά του Noel μεταμορφώθηκε σε ολάνθιστο κήπο

Τηρώντας, πάντα, όλα τα μέτρα και τους κανονισμούς υγιεινής και με απόλυτο σεβασμό και προτεραιότητα την ασφάλεια όλων των επισκεπτών του, δημιούργησε, και αυτό το καλοκαίρι, ένα θεατρικό διαφορετικό σκηνικό, με πρωταγωνιστή τα χρώματα της φύσης.

Στη λίστα των cocktails, την οποία υπογράφει ο Θοδωρής Καϊσίδης, θα βρεις παραλλαγές αγαπημένων συνταγών όπως η Pina Colada ενώ μπορείς να απολαύσεις κλασικές συνταγές, μοναδικά εκτελεσμένες από την ομάδα των bartenders.

Όσο για τη μουσική, δε χρειάζονται συστάσεις, με την υπογραφή της ποιότητας και της διαχρονικότητας που την ξεχωρίζει, αποτελεί, χρόνια τώρα, την αδιαφιλονίκητη οικοδέσποινα του χώρου.

Όπως δηλώνει και η ομάδα του Holiday Bar «αυτό το καλοκαίρι θέλαμε να κάνουμε τα «Καλοκαιρινά Χριστούγεννα της πόλης», γιατί μπορεί φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών η αρχή της άνοιξης να μας βρήκε στα σπίτια μας, για το Noel όμως το να ξεκινήσει την επαναλειτουργία του χωρίς τα στοιχεία της άνοιξης ήταν αδιανόητο!»

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Ιαν 2026

Τα Thessaloniki Walking Tours κατεβαίνουν στην Αθήνα

Ένα τετραήμερο πρόγραμμα με περιπάτους και επισκέψεις σε μνημεία και χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος θα λάβει χώρα από τις 12 έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

19 Ιαν 2026

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Η τελευταία σεζόν του Queer Eye, μία πολυσυζητημένη πρεμιέρα και άλλα.

Περισσότερα από

Life

19 Ιαν 2026

"Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ" ξανά στον Σταυρό του Νότου

Η Stand-Up παράσταση "ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ" επιστρέφει γεμάτη χιούμορ, αυτοσχεδιασμούς και καυστικό πολιτικό σχολιασμό. Παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη με διαφορετικούς καλεσμένους.

19 Ιαν 2026

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" για τη Eurovision 2026;

Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

19 Ιαν 2026

Ο Γιάννης Οικονομίδης και το βιβλίο-ορόσημο της ζωής του

Καλεσμένος της Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), ο δημοφιλής σκηνοθέτης συζητά την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου το εμβληματικό βιβλίο του Ernesto Sabato, "Περί ηρώων και τάφων".

19 Ιαν 2026

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου μάς φέρνει και φέτος στην Κλαυθμώνος

Η διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών έχει ελεύθερη είσοδο και πληθώρα βιβλίων με προσφορές από 1 ευρώ.

19 Ιαν 2026

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

19 Ιαν 2026

Τα νέα εστιατόρια που πολύ σύντομα έρχονται στην Αθήνα

Καινούρια χρονιά με ολόφρεσκες αφίξεις: Τα μέρη που καταφθάνουν πολύ σύντομα στην πόλη.

19 Ιαν 2026

Βασίλης Μπισμπίκης και "Άνθρωποι και ποντίκια" συνεχίζουν: Νέες ημερομηνίες λόγω sold out

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, ξεκινάει σήμερα η προπώληση για τις παραστάσεις του έργου "Άνθρωποι και ποντίκια" στο Cartel.

19 Ιαν 2026

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

19 Ιαν 2026

Νέα γραμμή δημοτικής συγκοινωνίας που ενώνει το Ελληνικό με την Αργυρούπολη

Τα δρομολόγια συνδέονται άμεσα με τους σταθμούς του μετρό, ενώ εξυπηρετούν την μετακίνηση με 5 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.