Μία-μία οι μεγαλύτερες και ομορφότερες πρωτεύουσες του πλανήτη αλλάζουν πρόσωπο και μεταμορφώνονται στην πιο γιορτινή, την πιο αστραφτερή εκδοχή τους για να υποδεχθούν την πολυαναμενόμενη περίοδο των Χριστουγέννων

Στο Παρίσι το έναυσμα για την αρχή της πιο λαμπερή περιόδου κάθε χρόνου δόθηκε εχθές με έναν εντυπωσιακό στολισμό σε μία από τις διασημότερες λεωφόρους του κόσμου. Τα Ηλύσία Πεδία. 

Ο φαρδύς, αριστοκρατικός δρόμος που περιβάλλεται δεξία και αριστερά από ψηλά, καταπράσινα, περήφανα δέντρα άναψε και φέτος τα κόκκινα και μόβ φώτα του, ενώ πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να απολαύσει από κοντά την μαγική στιγμή, Εκεί και η ηθοποιός Ludivine Sagnier, μαζί με τη δήμαρχο του Παρισιού, Anne Hidalgo, οι οποίες πάτησαν το κουμπί που φωταγώγησε το κέντρο της πόλης.

Συνολικά, 2,2 χιλιόμετρα της λεωφόρου θα παραμείνουν φωτισμένα μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Τα περισσότερα από 500 διακοσμημένα δέντρα, με κόστος ενός εκατομμυρίου ευρώ  θα φωτίζονται κάθε βράδυ μέχρι τις 2 π.μ. πρωί, εκτός από τις γιορτές όπου θα αναβοσβήνουν όλη τη νύχτα.

Δες ένα βίντεο από την φωταγώγηση στα Ηλύσια Πεδία.

 

Φωτογραφίες: Reuters.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS