ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Imany έρχεται για συναυλία στην Αθήνα στις 29 Ιουνίου και η προπώληση εισιτήριων ξεκίνησε

Η τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών «You will never know», «Don't be so shy» και πολλών ακόμη μάς δίνει ραντεβού στο «Ακρωτήρι» για ένα υπέροχο live.

Η Imany έρχεται για συναυλία στην Αθήνα στις 29 Ιουνίου και η προπώληση εισιτήριων ξεκίνησε

Η Ιmany επιστρέφει στην Αθήνα για μια ακόμα συναυλία, που, όπως αναμένεται, θα μας μείνει (και αυτή) αξέχαστη.

Πρόκειται από τις περιπτώσεις καλλιτεχνών που κερδίζουν από την πρώτη στιγμή τον ακροατή και τον καθιστούν φανατικό θαυμαστή τους. Ποιος δεν έχει τραγουδήσει το «You will never know», το πρώτο της single που αγαπήθηκε από την αρχική μετάδοσή του στα FM σκαρφαλώνοντας απευθείας στην υψηλότερη θέση του chart και παραμένοντας στην κορυφή των προτιμήσεων του ελληνικού κοινού; Ποιος δεν έχει χορέψει στο ρυθμό του εθιστικού «Don't be so shy» που παίζεται μανιωδώς στα ελληνικά ραδιόφωνα; Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της EP album με τίτλο «There were tears», ανυπομονούμε να δούμε ποιο θα είναι το νέο μας... «κόλλημα».

Πέρα από όλα αυτά, οι συναυλίες που έχει δώσει ως τώρα στη χώρα μας, έχουν αποτελέσει talk of the town και ακόμη και η ίδια ισχυρίζεται ότι η επαφή της με το ελληνικό κοινό είναι μοναδική, καθιστώντας την Ελλάδα έναν από τους αγαπημένους της σταθμούς. Γι' αυτό και επιστρέφει διαρκώς στην Αθήνα με όλα τα live της να είναι sold out, επιβεβαιώνοντας την αδυναμία της στο αθηναϊκό κοινό.

Αυτή τη φορά θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την εξωτική, νοσταλγική, ρομαντική, ευαίσθητη, αποφασισμένη, μελαγχολική, αινιγματική, αφοπλιστικά όμορφη Ιmany κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα. Την Τετάρτη 29 Ιουνίου, λοιπόν, έχουμε ραντεβού μαζί της στο Estate Seaside @ Ακρωτήρι για ένα καταπληκτικό live, από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Τη συναυλία θα ανοίξει η – επίσης, αγαπημένη μας – Angelika Dusk.

Η Imany έρχεται για συναυλία στην Αθήνα στις 29 Ιουνίου και η προπώληση εισιτήριων ξεκίνησε

Το ταξίδι της Imany

Η Imany, ένα από τα παιδιά μιας 10μελούς οικογένειας, είναι Γαλλίδα που κατάγεται από τα νησιά Κομόρο της Αφρικής και μεγάλωσε στα προάστια του Παρισιού. Το πραγματικό της όνομα είναι Nadia Mladjao και σε μία από τις πρώτες συνεντεύξεις της εκμυστηρεύτηκε: «Να τραγουδάω. Ό,τι ακριβώς ήθελα περισσότερο από τότε που ήμουν επτά ετών. Τότε, βέβαια, πίστευα ότι αυτό είναι κάτι που κάνουν οι άλλοι άνθρωποι και όχι εγώ». Και εξήγησε: «Όταν ήμουν μικρή, κανείς δεν μου έλεγε ότι η φωνή μου ήταν καλή. Έλεγαν μόνο ότι ήταν “δυνατή” κι έτσι δεν πίστεψα ότι το τραγούδι ταίριαζε σε μένα».

Κάθε σκέψη για να προωθήσει τα παιδικά της όνειρα παραμερίστηκε όταν ανακάλυψαν τη «Νάντια» στο μετρό του Παρισιού, οπότε ακολούθησαν επτά χρόνια modelling κατά τη διάρκεια των οποίων όταν δεν εργαζόταν, έγραφε τα δικά της τραγούδια. Στη συνέχεια, η Nadia έγινε «Ιmany» (μια λέξη που σημαίνει «πίστη» στα σουαχίλι). Και αυτή η επιλογή αποδείχθηκε σωστή εκ των υστέρων. «Χωρίς πίστη δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα», επισημαίνει.

Μετά από τρία χρόνια παραμονής στη Νέα Υόρκη, η Imany αποφάσισε να επιστρέψει στο Παρίσι, έχοντας στις αποσκευές της όμορφα ρούχα, ένα portfolio με φωτογραφίες, αλλά και ένα demo cd με έξι τραγούδια που η ίδια είχε επιμεληθεί. Τότε, αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με τη μουσική και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της επί σκηνής. Οι πρώτες εμφανίσεις της στο Παρίσι δημιούργησαν γρήγορα έναν πιστό πυρήνα θαυμαστών της. Οι κριτικές έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στη μελαγχολική γλυκύτητα της φωνής της, ενώ δεν έλειψαν και οι συγκρίσεις με την Tracy Chapman και τη Billie Holiday. Το όνομα «Imany» άρχισε να συζητιέται και εκτός Παρισιού. Απέκτησε φήμη, είχε και έτοιμα τραγούδια, ο δρόμος έμοιαζε πλέον ανοιχτός. Ηχογράφησε άμεσα το πρώτο της άλμπουμ και, παραμένοντας καλλονή, κατάφερε να ξαφνιάσει την Ευρώπη με την ειλικρίνεια των τραγουδιών της. Σύντομα, οι περισσότεροι πρόσεχαν τη φωνή της παρά την ομορφιά της. Είχε κερδίσει το στοίχημα.

Info για τη συναυλία της Imany στην Αθήνα:

Η Imany στο Estate Seaside @ Ακρωτήρι, Βασ. Γεωργίου Β΄ 5, παραλία Αγίου Κοσμά, Άλιμος | Tηλ: 210 9859147

Τιμές εισιτηρίων:

Όρθιοι: Early Bird - 16ευρώ, Προπώληση - 19ευρώ, Ταμείο - 23ευρώ
Καθήμενοι: Προπώληση Β' ζώνη - 39ευρώ, Α' Ζώνη - 49ευρώ / Ταμείο Β' ζώνη - 45ευρώ, Α' Ζώνη - 55 ευρώ

Τιμές για το hama restaurant θα ανακοινωθούν σύντομα.

Προπώληση εισιτηρίων:

Αγοράστε τα εισιτήριά σας online εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την Imany

Επίσημο site: ImanyMusic.com

Σελίδες στα social media:

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube

Read Next

24 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Απόσπασμα, από τον πρώτο τόμο του αυτοβιογραφικού έργου της Πηνελόπης Δέλτα, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 24 Απριλίου 1874.

23 Απρ 2024

Ο θυελλώδης έρωτας της Τζέσικα Λανγκ με τον Τομ Σέπαρντ

"Αγαπώ αυτή την γυναίκα με έναν τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω" έγραφε εκείνος σε έναν φίλο του.

Περισσότερα από

Stories

23 Απρ 2024

Ποιος σκότωσε τον Αλέξανδρο Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Πίσω στο 1973 ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα. Τα πορίσματα δείχνουν δολοφονία και οι θεωρίες συνομωσίας κάνουν το γύρο του κόσμου.

22 Απρ 2024

Μάνος Χατζιδάκις : "Μπορεί κανείς να φανταστεί ποτές, πως μια βραδιά κεφιού του, είναι δυνατόν να την καλύψει μια Σονάτα του Mπετόβεν;"

Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις άλλαξε την πορεία της ελληνικής μουσικής μιλώντας για το ρεμπέτικο.

22 Απρ 2024

Όταν ο Φιλοποίμην Φίνος ήθελε να υιοθετήσει τη Ζωή Λάσκαρη: "Εγώ του το αρνήθηκα"

"Είχα πει τότε ότι αφού δεν έχω γονείς δεν θέλω να υιοθετηθώ από κανέναν".

22 Απρ 2024

Hey Jude: H ιστορία του χιτ των Beatles που έμεινε 9 εβδομάδες στο No1 των charts είναι βαθιά προσωπική

Το τραγούδι συνέθεσε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ προσπαθώντας να παρηγορήσει τον γιο του Τζον Λένον.

22 Απρ 2024

"Οι γέφυρες του Μάντισον": Όλα όσα δεν ξέραμε για την ταινία που μας ράγισε την καρδιά

Ο Κλιντ Ίστγουντ όχι μόνο πρωταγωνιστούσε ως ερωτευμένος φωτογράφος του National Geographic, αλλά σκηνοθετούσε παράλληλα τον εαυτό του και τη Μέριλ Στριπ- ενώ για τον ρόλο της απορρίφθηκαν άλλες διάσημες ηθοποιοί.

22 Απρ 2024

Τζακ Νίκολσον: Μεγάλωσε πιστεύοντας ότι η μητέρα του ήταν η αδερφή του

Σήμερα ο εκκεντρικός ηθοποιός του Χόλιγουντ με τα 3 Όσκαρ κλείνει τα 87

21 Απρ 2024

"Ελισάβετ, η αμόρφωτη βασίλισσα": Η ελλιπής εκπαίδευση και η ανασφάλεια που ένιωθε

Η Ελισάβετ ξέροντας ότι υστερεί σε γνώσεις και μόρφωση αισθανόταν πολύ άβολα να συμμετέχει σε συζητήσεις με καλλιεργημένους ανθρώπους.

21 Απρ 2024

Τζόαν Κρόφορντ: Η μεγάλη ερμηνεύτρια, η σταρ σκέτο… δηλητήριο

Δεν ήταν απλώς μία μοιραία γυναίκα. Ήταν μία δηλητηριώδης, τοξική σταρ, που όλοι είχαν να πουν έναν κακό λόγο γι' αυτή, αλλά και να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για το πηγαίο ταλέντο της.

21 Απρ 2024

Οι περίφημες "φαμ φατάλ" των φιλμ νουάρ – Δέκα θρυλικές και αξέχαστες πρωταγωνίστριες

Γυναίκες- δηλητήριο που έλιωναν τα αρσενικά με ένα και μόνο βλέμμα.