Όταν η Κayla Filoon, μία φοιτήτρια που εργάζεται εθελοντικά σε έναν καταφύγιο ζώων στην Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών, είδε για πρώτη φορά τον Russ ήξερε πως μεταξύ τους θα αναπτυχθεί μία πολύ ξεχωριστή σχέση.

«Όταν τον φέρανε στο καταφύγιο ήταν σε κακή κατάσταση και πάρα πολύ χτυπημένος,» λέει η Fillon. «Του έλειπε τρίχωμα από την ουρά και από τα αυτιά του. Επίσης ήταν υπερβολικά αδύνατος. Καθόταν τρομαγμένος σε μία γωνία και με κοιτούσε μέσα στα μάτια. Και τότε σκέφτηκα ότι πρέπει να τον πάρω σπίτι».

Η Kayla ήξερε πως έπρεπε να δράσει πολύ γρήγορα καθώς το καταφύγιο είχε πρόσφατα υποχρεωθεί να θέσει σε ευθανασία 15 σκυλιά που ήταν πολύ άρρωστα. «Ήξερα πως ο Russ ήταν σε κακή κατάσταση, αλλά δεν ήθελα να τον χάσω».

Την επόμενη κι όλας μέρα η 20χρονη γυναίκα συμπλήρωσε τα χαρτιά υιοθεσίας του πίτμπουλ και τον πήρε μαζί της στο σπίτι. «Το πρώτο βράδυ καθόμουν σε μία καρέκλα και διάβαζα για το πανεπιστήμιο όταν ο Russ με πλησίασε προσπαθώντας να βρει τρόπο να με αγκαλιάσει».

Από εκείνη την στιγμή ο Russ γεμάτος αγάπη και ευγνωμοσύνη για την Kayla δεν έχει σταματήσει να την αγκαλιάζει και να την φιλάει.

Δες τις γλυκιές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η γυναίκα στα social media:

 

 

 

 

TAGS