Από τα κινούμενα σχέδια της Disney έχουν περάσει πολλοί «κακοί» χαρακτήρες, οι οποίοι σημάδεψαν τα παιδικά μας χρόνια. Παρόλα αυτά κανείς δεν υπήρξε πιο πολυσύνθετος και ανοικτός σε πάμπολες αναγνώσεις όσο η θρυλική Κρουέλα ντε Βιλ, μία γυναίκα που ακροβατεί ανάμεσα στην απόλυτη παράνοια και την μανιασμένη αγάπη της για τα σκυλάκια Δαλματίας.

Εδώ αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό ότι η σκοτεινή ιστορία της Κρουέλα (βασισμένη στο μυθιστόρημα της Βρετανίδας Dodie Smith, «Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας») θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη στην πιο ενήλικη εκδοχή της με πρωταγωνίστρια την Έμμα Στόουν, στον ρόλο μίας νεαρής σχεδιάστριας μόδας στο Λονδίνο του 1970, η οποία σταδιακά αφήνεται στην εμμονή της με τα σκυλιά, βλέποντας τον εαυτό της οδεύει σε δρόμους εξαιρετικά επικίνδυνους. 

Κανένας κακός της Disney δεν υπήρξε ποτέ πιο πολυσύνθετος και ανοικτός σε πάμπολες αναγνώσεις όσο η θρυλική Κρουέλα ντε Βιλ.

Ο χαρακτήρας που κάποτε ενσάρκωσε μοναδικά η Γκλεν Κλόουζ έρχεται και πάλι στη μεγάλη οθόνη με μία ολοκληρωτικά μεταμορφωμένη Στόουν: καρέ, κρεπαρισμένο μαλλί, βαμμένο το μισό μαύρο και το μισό λευκό, έντονο μακιγιάζ, τρομακτικό βλέμμα και dark κοστούμια που καθηλώνουν. 

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Craig Gillespie, γνωστός από το πολυσυζητημένο «Εγώ η Τόνια» με πρωταγωνίστρια της Μάργκοτ Ρόμπι, ενώ έχει γίνει γνωστό πως η ταινία «Cruella» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη Μαΐου μετά από 5 ολόκληρα χρόνια που βρίσκεται στο στάδιο των γυρισμάτων και του μοντάζ. 

Δείτε το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS