ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H ΚitKat γίνεται η πρώτη μάρκα στον κόσμο που κυκλοφορεί ροζ σοκολάτα

Οι λάτρεις έχουν πάθει φρενίτιδα για το νέο είδος που κυκλοφορεί στην αγορά.

H ΚitKat γίνεται η πρώτη μάρκα στον κόσμο που κυκλοφορεί ροζ σοκολάτα

Μία μεγάλη αλλαγή ήρθε στη βιομηχανία της σοκολάτας από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως μετά τη σοκολάτα γάλακτος, τη σοκολάτα υγείας και τη λευκή σοκολάτα ένα νέο, τέταρτο είδος μόλις ανακαλύφθηκε μετά από πάρα πολλά χρόνια. Ο λόγος για τη ροζ σοκολάτα με εντυπωσιακό χρώμα που είμαστε περίεργοι να δοκιμάσουμε από την πρώτη στιγμή που την είδαμε.

Τώρα οι λάτρεις της σοκολάτας που ζουν στη Μεγάλη Βρετανία θα έχουν την απόλαυση να την δοκιμάσουν πρώτοι απ' όλους τους κατοίκους στην Ευρώπη, αφού μετά την Ιαπωνία και την Κορέα η KitKat κυκλοφόρησε ροζ μπάρες σοκολάτες και στην χώρα τους.

Η ροζ σοκολάτα που έχει φρουτώδη γεύση κυκλοφορεί πιλοτικά στην Αγγλία σε ένα κουτί-ποικιλίας μαζί με μία γάλακτος, μία λευκή και μία μπάρα σοκολάτας υγείας, προκαλώντας περιέργεια στους καταναλωτές που σπεύδουν να την γευτούν.

H ΚitKat γίνεται η πρώτη μάρκα στον κόσμο που κυκλοφορεί ροζ σοκολάτα
Αρχικά το νέο είδος σοκολάτας έκανε την εμφάνιση του στα καταστήματα της Ιαπωνίας και της Κορέας με μεγάλη επιτυχία, κάτι που οδήγησε στην σταδιακή επέκταση της κυκλοφορίας του και στην Ευρώπη.

Τον Ιανουάριο που μας πέρασε η εταρία Nestlé πήρε πρώτη το ρίσκο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ελβετό παραγωγό κακάο Barry Callebaut για να δημιουργήσουν μαζί την πρώτη ροζ μπάρα σοκολάτας στον πλανήτη, την οποία επιμελήθηκε και τελειοποίησε ο Ιάπωνας σεφ ζαχαροπλαστικής Yasumasa Takagi.

Αρχικά το νέο είδος σοκολάτας έκανε την εμφάνιση του στα καταστήματα της Ιαπωνίας και της Κορέας με μεγάλη επιτυχία, κάτι που οδήγησε στην σταδιακή επέκταση της κυκλοφορίας του και στην Ευρώπη, ξεκινώντας από την Αγγλία.

Η ροζ σοκολάτας είναι και επίσημα το τέταρτο είδος σοκολάτας στον κόσμο και το πρώτο που έχει γνωρίσει η αγορά μετά από 80 ολόκληρα χρόνια.

Δες στο βίντεο την πρώτη ροζ KitKat του κόσμου.

Read Next

19 Ιαν 2026

Τα Thessaloniki Walking Tours κατεβαίνουν στην Αθήνα

Ένα τετραήμερο πρόγραμμα με περιπάτους και επισκέψεις σε μνημεία και χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος θα λάβει χώρα από τις 12 έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

19 Ιαν 2026

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Η τελευταία σεζόν του Queer Eye, μία πολυσυζητημένη πρεμιέρα και άλλα.

Περισσότερα από

Life

19 Ιαν 2026

"Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ" ξανά στον Σταυρό του Νότου

Η Stand-Up παράσταση "ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ" επιστρέφει γεμάτη χιούμορ, αυτοσχεδιασμούς και καυστικό πολιτικό σχολιασμό. Παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη με διαφορετικούς καλεσμένους.

19 Ιαν 2026

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" για τη Eurovision 2026;

Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

19 Ιαν 2026

Ο Γιάννης Οικονομίδης και το βιβλίο-ορόσημο της ζωής του

Καλεσμένος της Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), ο δημοφιλής σκηνοθέτης συζητά την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου το εμβληματικό βιβλίο του Ernesto Sabato, "Περί ηρώων και τάφων".

19 Ιαν 2026

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου μάς φέρνει και φέτος στην Κλαυθμώνος

Η διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών έχει ελεύθερη είσοδο και πληθώρα βιβλίων με προσφορές από 1 ευρώ.

19 Ιαν 2026

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

19 Ιαν 2026

Τα νέα εστιατόρια που πολύ σύντομα έρχονται στην Αθήνα

Καινούρια χρονιά με ολόφρεσκες αφίξεις: Τα μέρη που καταφθάνουν πολύ σύντομα στην πόλη.

19 Ιαν 2026

Βασίλης Μπισμπίκης και "Άνθρωποι και ποντίκια" συνεχίζουν: Νέες ημερομηνίες λόγω sold out

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, ξεκινάει σήμερα η προπώληση για τις παραστάσεις του έργου "Άνθρωποι και ποντίκια" στο Cartel.

19 Ιαν 2026

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

19 Ιαν 2026

Νέα γραμμή δημοτικής συγκοινωνίας που ενώνει το Ελληνικό με την Αργυρούπολη

Τα δρομολόγια συνδέονται άμεσα με τους σταθμούς του μετρό, ενώ εξυπηρετούν την μετακίνηση με 5 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.