ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Galaxy Bar & Restaurant στο Hilton: θέα για τους πιο απαιτητικούς

Στον τελευταίο όροφο του Hilton, η εντυπωσιακή βεράντα με θέα τη μαγευτική Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό άνοιξε πάλι τις πόρτες της και υπόσχεται υπέροχες νύχτες.

Galaxy Bar & Restaurant στο Hilton: θέα για τους πιο απαιτητικούς

Στον τελευταίο όροφο του Hilton, η εντυπωσιακή βεράντα με θέα τη μαγευτική Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό άνοιξε πάλι τις πόρτες της και υπόσχεται υπέροχες νύχτες κάτω από τ’ αστέρια.

Ο executive chef Κώστας Αθανασίου, για ακόμα μια χρονιά εντυπωσιάζει με τις πρωτότυπες ιδέες του για το φετινό μενού. Ξεκινήστε το δείπνο σας με ταρτάρ τόνου με κρύα σούπα από αρακά και πεπόνι και γευτείτε όλη την φρεσκάδα και τα αρώματα της θάλασσας. Στη συνέχεια, το καρπάτσιο από χταπόδι με φρυγανισμένο ψωμί αντσούγιας, η παραδοσιακή χορτόπιτα με ξινομυζήθρα Νάξου και η σαλάτα του Καίσαρα με αστακό θα δώσουν στο δείπνο σας μια ξεχωριστή μεσογειακή νότα. Η ταλιάτα από μοσχαρίσιο χτένι Black Angus με ψητά λαχανικά ήδη έχει αναδειχθεί σ’ ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα, ενώ ευχάριστη γευστική έκπληξη αποτελεί ο κόκορας παστιτσάδα με αφρό από φρέσκο καϊμάκι. Το Sushi bar του Galaxy και φέτος θα ικανοποιήσει απόλυτα τους fan του είδους με τις κλασικές αγαπημένες ποικιλίες σε σούσι, σασίμι και νιγκίρι αλλά και πιο πρωτότυπους συνδυασμούς, όπως το Dragon roll με γαρίδα panko και αβοκάντο, το Hamachi California Roll με ψάρι χαμάτσι και σος λεμονιού yuzu και το Eel Maki με χέλι και μπρικ.

Galaxy Bar & Restaurant στο Hilton: θέα για τους πιο απαιτητικούς
Sushi με θέα την Ακρόπολη
Coconut millfeuille

Οι καινούργιες “αφίξεις” στα επιδόρπια, όπως το μιλφέιγ καρύδας με σος αλμυρής καραμέλας, ο κύλινδρος σοκολάτας Valrhona με σος κουμ κουάτ και οι τραγανοί λουκουμάδες γεμιστοί με μους μαστίχας, που συνοδεύονται από σος ελληνικού καφέ και παγωτό καϊμάκι, θα αποτελέσουν τον τέλειο επίλογο γι’ αυτή την όμορφη γευστική εμπειρία.

Από τις 18:00 μ.μ, η υπέροχη βεράντα του Galaxy Bar σας περιμένει για κοκτέιλ με θέα το ηλιοβασίλεμα. Δοκιμάστε ένα από τα καινούρια cocktail infusions, όπως το Honeymoon με τζιν αρωματισμένο με τζίντζερ και ραβέντι και το Carpe Noctem με παλαιωμένο ρούμι αρωματισμένο μ' εσπεριδοειδή.

Για πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 210-7281407

Hilton Athens

Facebook Hilton Athens

Λουκουμάδες
Green's pie
Από τις 18:00 μ.μ, η υπέροχη βεράντα του Galaxy Bar σας περιμένει για κοκτέιλ με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Read Next

20 Ιαν 2026

Southern DISCOmfort: Ένα pop up εστιατόριο για λίγες εμφανίσεις στο Bios

Σερβίρει κάθε από Πέμπτη μέχρι Κυριακή, έως τις 31 Ιανουαρίου.

20 Ιαν 2026

Arthrosis: Ο δρόμος της αντίστασης και της απώλειας στη νέα σκηνική σύνθεση της Κατερίνας Ελοσίτου

Πρεμιέρα κάνει στο Studio Μαυρομιχάλη η νέα πρόταση της Κατερίνας Ελοσίτου, που μεταφέρει τον θεατή σε γνώριμα τοπία και οικείες διαδρομές.

Περισσότερα από

Life

20 Ιαν 2026

Το φινάλε του 'Ριφιφί' σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης

Η παραγωγή της Cosmote TV, που ολοκληρώθηκε χθες, συγκέντρωσε τις περισσότερες προβολές τόσο στο κανάλι μετάδοσής της, όσο και στην οn demand υπηρεσία.

20 Ιαν 2026

"Το τρίτο στεφάνι" μεταφέρεται σε νέα στέγη λόγω μεγάλης προσέλευσης

Μετά τα συνεχόμενα sold out, η παράσταση "Το τρίτο στεφάνι", σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού, βασισμένη στο εμβληματικό έργο του Κώστα Ταχτσή, μεταφέρεται στο Σύγχρονο Θέατρο.

20 Ιαν 2026
20 Ιαν 2026

Πρώτη στάση στην ευρωπαϊκή περιοδεία του Τζακ Σαβορέτι η Αθήνα

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού με αφορμή το άλμπουμ "We Will Always Be The Way We Were", που αναμένεται στις 10 Απριλίου.

20 Ιαν 2026

Μπορεί το κρύο να σε αρρωστήσει; Τι λέει πραγματικά η επιστήμη

Τι πραγματικά συμβαίνει στον οργανισμό σου όταν πέφτει η θερμοκρασία και γιατί αρρωσταίνεις πιο συχνά τον χειμώνα.

20 Ιαν 2026

Το Abi Rouge είναι το νέο, εκλεπτυσμένο club restaurant της Αθήνας

Ένα... κόκκινο άλογο καλπάζει στη Λεωφόρο Συγγρού, εντός ενός θεατράλε σκηνικού και σερβίροντας μια κουζίνα που εξετάζει τη γαλλική γεύση με μοντέρνο βλέμμα.

20 Ιαν 2026

Cottage cheese vs. γιαούρτι: Ποιο είναι το καλύτερο για εσένα; - Κάνουμε τη σύγκριση

Ποιο είναι καλύτερο για την υγεία σου; Cottage cheese ή γιαούρτι; Στη σύγκριση των δύο θα δεις τα οφέλη και τις διαφορές τους!

20 Ιαν 2026

Οι Dalkadance στήνουν ένα "After Valentines Party"

Στο Σταυρό του Νότου Club θα στηθεί ένα πάρτι για όσους σιχαίνονται το love bombing του Αγίου Βαλεντίνου

20 Ιαν 2026

"Οι Δικοί μου Άνθρωποι": Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ-ύμνο στην αγάπη και το θάρρος

Στις 22 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την The Film Group το ντοκιμαντέρ της Άννας Ρεζάν που φωτίζει τη λησμονημένη ιστορία των Ελλήνων Εβραίων.