ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Φόρεσε σωστά τα δαχτυλίδια σου για να πετύχεις τους στόχους σου

Δεισιδαιμονίες και προλήψεις ή «καθημερινή μαγεία»; Ας δούμε τι λένε για αυτό κάποιοι που «τα πιστεύουν».

Φόρεσε σωστά τα δαχτυλίδια σου για να πετύχεις τους στόχους σου

Σύμφωνα με τη μαγεία, το δαχτυλίδι είναι σύμβολο δύναμης. Σχετίζεται με τον χρόνο και την ολότητα επειδή ένας κύκλος είναι το «Τέλειο Σχήμα» των αλχημιστών. Το δαχτυλίδι σχετίζεται με τον Ουροβόρο, το φίδι που δαγκώνει την ουρά του. Μάγοι και αλχημιστές ξέρουν ότι κάθε δάχτυλο έχει μια ξεχωριστή σύνδεση με μια μαγική ιδιότητα. Λοιπόν, ναι, είναι σημαντικό το πώς φοράμε τα δαχτυλίδια. Να σας υπενθυμίσω πως φοράμε τη βέρα σε ένα συγκεκριμένο δάχτυλο και υπάρχει λόγος γι' αυτό.

Σε ποια δάχτυλα φοράμε δαχτυλίδια σύμφωνα με αυτό που επιδιώκουμε;

Για να το απαντήσουμε σε αυτό χρειάζεται να θυμηθούμε πως κάθε δάχτυλο σχετίζεται με έναν Θεό/ Θεά και Πλανήτη.

Ας θυμηθούμε τα παρακάτω πριν συνεχίσουμε. Τα δάχτυλα και οι Μαγικές τους Συνδέσεις με Θεούς, Θεές και Πλανήτες.

 • Ο αντίχειρας κατέχει και εκφράζει την δύναμη της Αφροδίτης.
 • Ο δείκτης κατέχει και εκφράζει την δύναμη του Δία.
 • Ο μεσαίος την δύναμη του Κρόνου.
 • Ο παράμεσος την δύναμη του Απόλλωνα- Ήλιου
 • Το μικρό την δύναμη του Ερμή
 • Ο Άρης και η Σελήνη δεν σχετίζονται με κάποιο δάχτυλο, οπότε αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα μαγικό δαχτυλίδι με την δύναμη τους θα πρέπει να το φορέσετε σε ένα συμβατό δάχτυλο για τους σκοπούς του δαχτυλιδιού.

Τώρα που έχουμε δει τις συνδέσεις των δαχτύλων, ας κοιτάξουμε με τι σχετίζεται κάθε Θεός/Θεά/Πλανήτης.

 • Ο Δίας σχετίζεται με την Εκπαίδευση, τις Ευκαιρίες, την Καλή Τύχη, την Αφθονία και την Βελτίωση. Έτσι, επιλέγουμε τον δείκτη γα κάθε είδους υλικής ή διανοητικής ανάπτυξης και εξέλιξης.
 • Ο Κρόνος σχετίζεται με την Σοφία και την Αιωνιότητα. Έτσι, χρησιμοποιούμε το μεσαίο δάκτυλο για να κάνουμε τα πράγματα να κρατήσουν για πάντα.
 • Ο Απόλλωνας- Ήλιος, σχετίζεται με την Ευτυχία, τις Μαγικές Τέχνες/ Μαντεία, την Ευημερία, την Εκπλήρωση και την Καλή Υγεία.
 • Ο Απόλλωνας μας ευλογεί με μια τέλεια ευδαιμονία. Γι αυτό χρησιμοποιούμε τον παράμεσο για την βέρα. Για να κάνουμε τον γάμο ευτυχισμένο και ολοκληρωμένο.
 • Η Αφροδίτη σχετίζεται με την Γαλήνη, την Ομορφιά και την Αγάπη. Επομένως, χρησιμοποιούμε τον αντίχειρα για να προσελκύσουμε αγάπη και ικανοποίηση.
 • Ο Ερμής σχετίζεται με την Επικοινωνία, τα Ταξίδια και τις Οικονομικές Συναλλαγές. Έτσι, χρησιμοποιούμε το μικρό δάχτυλο, για καλύτερη κατανόηση, ασφαλή ταξίδια και συναλλαγές.

Δύο χέρια, δύο πολώσεις

 • Ναι έχουμε δύο –σχεδόν πανομοιότυπα- χέρια.
 • Όχι, δεν είναι το ίδιο μαγικά.
 • Αν είμαστε δεξιόχειρες, συνήθως το δεξί χέρι είναι αυτό που προβάλλει- το αρσενικό- το γιανγκ.
 • Χρησιμοποιούμε αυτό το χέρι για να στείλουμε ένα μήνυμα στο Σύμπαν. Για να προβάλλουμε κάτι στο Σύμπαν. Ή ίσως για να επηρεάσουμε κάτι εκεί έξω.
 • Επίσης, αν είμαστε δεξιόχειρες, συνήθως το αριστερό είναι αυτό που δέχεται- το θηλυκό- το γινγκ. Χρησιμοποιούμε αυτό το χέρι για να δεχτούμε ενέργεια.
 • Στους αριστερόχειρες συνήθως συμβαίνει το αντίθετο. Έτσι, το δεξί δέχεται και το αριστερό προβάλλει. Για πολλούς ανθρώπους αυτό δεν εφαρμόζεται εύκολα καθώς χρησιμοποιούν το ίδιο και τα δύο χέρια τους. Έτσι και τα δύο χέρια προβάλλουν και δέχονται το ίδιο.

Πώς να φοράμε δαχτυλίδια

Μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσουμε με ένα παράδειγμα. Ας πούμε πως επιθυμείτε καλύτερη ερωτική ζωή. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον Αντίχειρα. Όπως είδαμε, ο αντίχειρας συνδέεται με την Αφροδίτη και έτσι θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα δαχτυλίδι φτιαγμένο είτε από μέταλλο ή από πέτρα που αντιστοιχεί στην Αφροδίτη. Ένα δαχτυλίδι από κράμα χαλκού και/ή με ένα σμαράγδι. Αυτό θα ενισχύσει τον σκοπό σας.

Τώρα, ας δούμε ποιο μέταλλο αντιστοιχεί με κάθε δάχτυλο- πλανήτη.

 • Ο Δίας και ο δείκτης σχετίζονται με τον κασσίτερο. Επίσης, σχετίζονται με πολύτιμους λίθους και πέτρες όπως το ζαφείρι, τον αμέθυστο, το τοπάζι και με όλες τις μπλε πέτρες.
 • Ο Κρόνος και ο μεσαίος σχετίζονται αλχημικά με τον μόλυβδο. Επίσης, σχετίζονται με πολύτιμους λίθους και πέτρες όπως τον οψιδιανό, τον Λάπις Λάζουλι και με όλες τις μαύρες πέτρες (όπως τον όνυχα).
 • Ο Απόλλωνας- Ήλιος και ο παράμεσος σχετίζονται με τον χρυσό. Επίσης, σχετίζονται με πολύτιμους λίθους και πέτρες όπως το Ρουμπίνι, τον γρανάτη, το οπάλιο και με όλες τις κίτρινες πέτρες.
 • Η Αφροδίτη και ο αντίχειρας σχετίζονται με τον χαλκό. Επίσης, σχετίζονται με πολύτιμους λίθους και πέτρες όπως τον σάρδιο λίθο, τον ροζ χαλαζία, το σμαράγδι, τον ροδοχρωσίτη και τον μαλαχίτη (μαζί με τον Δία και τον Κρόνο).
 • Ο Ερμής και το μικρό δάχτυλο σχετίζονται με τον υδράργυρο (που είναι δηλητηριώδης και υγρός, έτσι δεν μπορούμε και δεν πρέπει να τον χρησιμοποιούμε) και το ασήμι (που στην πραγματικότητα σχετίζεται με την Σελήνη αλλά λόγω της φύσης του μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για οποιοδήποτε άλλο υποκατάστατο). Άλλοι πολύτιμοι λίθοι και πέτρες που συνδέονται με τον Ερμή είναι το κεχριμπάρι, ο Κιτρίνης, ο φορστερίτης, ο σταχτί χαλαζίας και ο Ροδοχρωσίτης.

Σημαντική συμβουλή: Καθώς είναι πολύ απίθανο να κατασκευάσουμε δαχτυλίδι από χαλκό, χρησιμοποιούμε το ασήμι ως υποκατάστατο για οποιοδήποτε άλλο μέταλλο (εκτός από τον χρυσό). Το ασήμι ήταν το αγαπημένο μέταλλο των μαγισσών επειδή είχε μαγικές ιδιότητες και μπορούσαν να το μαγέψουν με όποιον τρόπο ήθελαν.

Μετάφραση – επιμέλεια: L.C.

Πηγή: awakengr.com

Read Next

02 Οκτ 2023

10 Χρόνια Wise Greece – 10 Χρόνια κοινωνικής προσφοράς

Η πολυβραβευμένη μη κερδοσκοπική Κίνηση έκλεισε τα 10 χρόνια δράσης και κοινωνικής προσφοράς και τα γιόρτασε αναδεικνύοντας τα επιτεύγματα της Κοινωνίας των Πολιτών, της τελευταίας δεκαετίας!

02 Οκτ 2023

Η ZARA γιόρτασε 30 χρόνια στην Ελλάδα- Οι λαμπερές παρουσίες

Το εορταστικό δείπνο στο βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin εστιατόριο Delta στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Περισσότερα από

Life

02 Οκτ 2023

Τα κολοκυθάκια γεμιστά αλλιώς: Μια νόστιμη και ελαφριά πρόταση για μεσημεριανό

Ένας εναλλακτικός τρόπος να προσθέσεις τα κολοκύθια στο διατροφικό σου πλάνο.

01 Οκτ 2023

Friends: Οι 12 διάσημοι guest stars που πέρασαν από την πιο αγαπημένη σειρά της τηλεόρασης

Και μας έκαναν να πέσουμε κάτω από τα γέλια. Τους θυμάστε;

01 Οκτ 2023

Μια σούπερ συνταγή του Άκη: Χοιρινές μπριζόλες λεμονάτες με πατάτες στον φούρνο (+ ένα μυστικό tip)

O Άκης Πετρετζίκης μας δίνει μια καταπληκτική συνταγή για ένα "κλασικό" πιάπο.

29 Σεπ 2023

Koyaniskaatsi: Υπερθέαμα μουσικής και κινηματογράφου, με φόντο την Ακρόπολη

Ένα πολυθέαμα με διαχρονικό και πανανθρώπινο μήνυμα παρουσιάζεται το Σάββατο στο Ηρώδειο

28 Σεπ 2023

Ντακότα Τζόνσον: Στο υπέροχο καταφύγιο της στο Λος Άντζελες είναι σα να βρίσκεσαι μόνιμα σε διακοπές

Το σπίτι της διάσημης ηθοποιού στο Χόλιγουντ απέχει πάρα πολύ από αυτό ενός τυπικού σταρ της δικής της εμβέλειας.

26 Σεπ 2023

Κατερίνα Βουρλάκη: "Θέλω να αλλάξει το "τίποτα δεν αλλάζει σε αυτή τη χώρα".

Η Κατερίνα Βουρλάκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό "Το Μαρούσι Ψηλά" μιλά στο Womatoc για την συμμετοχή των γυναικών στα κοινά. Με όσες δυσκολίες κι αν αυτό συνεπάγεται.

25 Σεπ 2023

6 λόγοι που εξηγούν γιατί η περίοδός σου αργεί (εκτός από την εγκυμοσύνη)

Μήπως να ψάξεις τις αιτίες μακριά από τα τεστ εγκυμοσύνης;