Είναι μία γυναίκα θρύλος, που έχει αφήσει ιστορία, όχι μόνο στον παγκόσμιο κινηματογράφο αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία, μιας και υπήρξε σύμβολο της γυναικείας χειραφέτησης και της ελεύθερης έκφρασης της γυναικείας σεξουαλικότητας.

Θα περίμενε λοιπόν κανείς, ένα τέτοιο άτομο, να είναι ευαίσθητο και να αγαπάει πραγματικά τους ανθρώπους. Ωστόσο, φαίνεται ότι η ευαισθησία της ΜπεΜπε εξαντλείται στα ζώα, μιας και δεν δείχνει να τρέφει αντίστοιχη αγάπη προς τους ανθρώπους, ή για να είμαστε πιο ακριβείς προς τους ανθρώπους που δεν είναι σαν αυτή.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η ευαισθησία της ΜπεΜπε εξαντλείται στα ζώα, μιας και δεν δείχνει να τρέφει αντίστοιχη αγάπη προς τους ανθρώπους, ή για να είμαστε πιο ακριβείς προς τους ανθρώπους που δεν είναι σαν αυτή.

Η 86χρονη Μπαρντό, έχει στο ενεργητικό της καταδίκες για ρατσιστικές επιθέσεις σε μουσουλμάνους, εβραίους αλλά και ένα σωρό αντισημιτικά σχόλια. Μάλιστα είναι στενή φίλη του Ζαν Μαρί Λεπέν, του ιδρυτή του ακροδεξιού κόμματος, «Εθνικό Μέτωπο».

Στο διά ταύτα τώρα, η ασταμάτητη ΜπεΜπε, εξύβρισε τον επικεφαλής της γαλλικής ομοσπονδίας κυνηγών με αποτέλεσμα να της επιβληθεί πρόστιμο των 5.000 ευρώ. Επιπλέον, θα πρέπει να καταβάλει στον Ουιλί Σραέν 1.000 ευρώ αλλά και άλλα 1.000 ευρώ ως δικαστικά έξοδα!

«Υπανθρώπους αξιοθρήνητης δειλίας» είχε χαρακτηρίσει τους κυνηγούς σε άρθρο της το 2019, ενώ αποκάλεσε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, «χαρακτηριστικό παράδειγμα του παραπάνω ισχυρισμού».

Και ας πούμε, ότι αυτό ήταν η λιγότερο επιλήψιμη από τις πράξεις της.

Κεντρική φωτογραφία: EPA/OLIVER WEIKEN

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS