ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έκανα κι εγώ μασάζ με 10 ευρώ στο Le Μassage και κατέληξα ότι η φτηνή πολυτέλεια είναι πιο γλυκιά

«Γιατί είναι τόσο οικονομικό; Κάποιο λάκκο έχει η φάβα». Η φιλυποψία μου μετατράπηκε σε καθολική απόλαυση με μνημόνιο γύρω-γύρω.

Έκανα κι εγώ μασάζ με 10 ευρώ στο Le Μassage και κατέληξα ότι η φτηνή πολυτέλεια είναι πιο γλυκιά

Γεια σας, ένα ραντεβού για μασάζ θα ήθελα.

-Τι μασάζ; Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε χαλαρωτικό, αθλητικό, μυοχαλαρωτικό, ρεφλεξολογία και λοιπά και λοιπά.

-Ας ξεκινήσουμε με χαλαρωτικό.

Σάββατο πρωί, την ίδια ώρα που το πείραμα με τον ήλιο του καύσωνα να ψήνει αυγό στο τηγάνι διεξαγόταν με επιτυχία, στη Λάρισα, εγώ περνούσα την πόρτα του Le Massage, του Ελληνικού. Η δροσιά του κλιματισμού με καθησυχάζει. Όλα θα πάνε καλά. Το πολύ πολύ εάν δε σου αρέσει ντύνεσαι και φεύγεις, σκέφτομαι. Η αισθητική της ταμπέλας έξω από την αλυσίδα των μασατζίδικων ευθέως ανάλογη του δεκάευρου -κόστος για κάθε μασάζ. Κάποιος βιαστικός γραφίστας έβγαλε εύκολα μεροκαματάκι. Το εσωτερικό του χώρου το ίδιο. Το λιτό, σοσιαλιστικό πνεύματος, δωμάτιο, δε γνώριζε τι θα πει περιττό. Όλα ήταν εκεί για κάποιο λόγο. Το κρεβάτι, η λάμπα-κρυφός φωτισμός, η μία ραφιέρα με τα λάδια και τις πετσέτες, το ένα σκαμπό, το ένα χαλάκι για τα πόδια. Οι τοίχοι γκρι αλλά η τύχη μου σομόν.

Έκανα κι εγώ μασάζ με 10 ευρώ στο Le Μassage και κατέληξα ότι η φτηνή πολυτέλεια είναι πιο γλυκιά
Δωμάτιο του Le Massage στο Παγκράτι.

Η κοπέλα που θα μου έκανε μασάζ με ρώτησε εάν κρυώνω ή εάν θέλω λιγότερα φώτα και ξεκίνησε. Στην αρχή από μπροστά και μετά μπρούμυτα. Η τρύπα στο κρεβάτι που είναι για το πρόσωπο όταν είσαι μπρούμυτα έβλεπε ένα γκρι πάτωμα. Έχοντας αφεθεί αρκετές φορές, στο παρελθόν, στη χειρομάλαξη διαφόρων ειδικών, διαπίστωσα με ευχαρίστηση ότι ετούτη εδώ ήταν pro. Μια νεαρή επαγγελματίας με όρεξη. Απάντησε μόνο σε κάποια πράγματα που ρώτησα, σχετικά με τα είδη του μασάζ και μετά κομμένη η κουβέντα. Το 45λεπτο που υπόσχεται το διαφημιστικό φυλλάδιο -έτσι έμαθα αρχικά για τα Le Massasge- τηρήθηκε με την ίδια ευλάβεια που διαφυλάσει ο νυχτοφύλακας το ωράριό του.

Πάντα καταλήγω να φεύγω από το μασάζ νιώθοντας σαν πιπεριά Φλωρίνης στο λάδι της.

Υπάρχει ένα τελετουργικό που ακολουθείται από τους μασέρ όταν κοντεύουν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμά τους. Σέρνουν τα χέρια τους πάνω στις γάμπες με φόρα προς τα κάτω, θέλοντας να διώξουν μακριά τα αρνητικά ιόντα και να ξορκίσουν το κακό, από τις φτέρνες. Αυτό το επαναλαμβάνουν μερικές φορές σαν σωματικό χαϊκού ευεξίας. Με άφησε να σκουπιστώ με την πετσέτα, μια διαδικασία που ποτέ δεν αποδίδει στο 100% -πάντα καταλήγω να φεύγω από το μασάζ νιώθοντας σαν πιπεριά Φλωρίνης στο λάδι της.

Ο στόχος είχε επιτευχθεί. Το σώμα μου είχε ξυπνήσει. Το μασάζ είχε πιάσει τόπο και το δεκάευρω είχε κεφαλαιοποιηθεί έξυπνα. Σε μερικές μέρες ξαναχτύπησα:

-Γεια σας, ένα ραντεβού για μασάζ κυτταρίτιδας θα ήθελα.

-Το μασάζ κυτταρίτιδας πονάει, το γνωρίζεται;

-Ναι καλέ, σιγά.

Αυτό το «σιγά» δεν έπρεπε να το πω. Το επόμενο Σάββατο πρωί με βρίσκει στην Ηλιούπολη, να ανεβαίνω στον πρώτο όροφο μιας μεσοαστικής πολυκατοικίας. Το συγκεκριμένο Le Massage είναι πιο ψαγμένο και πιο «πρώην διαμέρισμα». Η κουρτίνα στο δωμάτιο είχε στάμπα μια τουριστική φωτογραφία με ένα κόκκινο, δίπατο, Λονδρέζικο λεωφορείο. Το καδράκι στον τοίχο ασορτί. Θα δουλέψουμε την περιοχή των γλουτών, λέει η μασέρ, μια αδύνατη, συμπαθέστατη κοπέλα, με κοκάλινο σκελετό γυαλιών μυωπίας. Μπορείς να είσαι όσο επιθετική θέλεις, λέω. Η κυτταρίτιδα είναι ένα τέρας που θέλει σκότωμα.

Δωμάτιο του Le Massage στην Ηλιούπολη.

Δεν ξέρω εάν έφταιγε η ενθάρρυνση μου ή εάν αυτό ήταν το στυλ της, αλλά πόνεσα τόσο πολύ που σε πέντε λεπτά ξεστόμισα την ήττα μου. Καλά, όχι και τόσο επιθετική, μια κουβέντα είπαμε. Στην μπρούμυτη φάση δε, έχασα τόσο πολύ την επαφή με την πραγματικότητα, που νόμιζα ότι η αδύνατη αυτή, συμπαθέστατη κοπέλα έβγαλε κρυφά ακονισμένες πέτρες από την τσέπη της και τις έτριβε στα τρυφερά μου μπούτια.

Και μετά πώς ξεκουράζεις τα χέρια σου, ρωτάω, κυρίως για να πω κάτι αντί για ουρλιαχτό. Με πάγο. Καλό θα ήταν να κάνω και κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωση, αλλά δεν προλαβαίνω, απαντάει. Σε λίγα χρόνια θα έχω πρόβλημα, δεν είναι μια δουλειά που μπορείς να την κάνεις για όλη σου τη ζωή. Σταμάτα τη τώρα, σταμάτα τη να σωθείς κοπέλα μου, ήθελα να φωνάξω, αλλά δεν το έκανα. Έχωσα το κεφάλι μου μέσα στην τρύπα του κρεβατιού και μετρούσα τις αποχρώσεις στο μαύρο μωσαϊκό.

Παρά το «ξύλο» το μασάζ είχε αποτέλεσμα και αν κάνω ολοκληρωμένο το πρόγραμμα των επαναλήψεων, η καθιστική ζωή θα χτυπηθεί συθέμελα, με low budget προϋπολογισμό. Και θα έχω καβατζάρει και χρήματα για low calories παγωτό.

Facebook Le Massage

Υποδοχή του Le Massage στην Ηλιούπολη

Read Next

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

19 Απρ 2024

Αυτό το τρόφιμο συνδέεται με την απώλεια βάρους και πιο λεπτή μέση

Μπόνους: Bοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης τροφίμων χαμηλά σε θρεπτικά συστατικά

Περισσότερα από

Life

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.