ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Έκανα ακριβώς αυτό που κάνουν οι celebrities και επιτέλους εξαφάνισα κάθε ίχνος κυτταρίτιδας»

«Είναι εφικτό να διώξεις μακριά κάθε ίχνος κυτταρίτιδας, αποτοξινώνοντας το σώμα σου, φέρνοντας στην επιφάνεια το λίπος και "καίγοντας το"».

«Έκανα ακριβώς αυτό που κάνουν οι celebrities και επιτέλους εξαφάνισα κάθε ίχνος κυτταρίτιδας»

Όσο δυσάρεστη και μόνιμη κι αν μοιάζει στην όψη (αλλά και στο μυαλό μας) η κυτταρίτιδα, στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για τίποτα περισσότερο από μικρά κομμάτια λίπους εγκλωβισμένα κάτω από τα στρώματα του δέρματος μας.

Τι πρέπει να κάνουμε, λοιπόν, για να την ξεφορτωθούμε; Μία beauty vlogger που έχει δικό της κανάλι στο YouTube με την ονομασία Victoria Victoria εξηγεί ότι είναι εφικτό να διώξεις μακριά κάθε ίχνος κυτταρίτιδας, αποτοξινώνοντας το σώμα σου, φέρνοντας στην επιφάνεια το λίπος και «καίγοντας το». Πώς; Με τη μέθοδο των celebrities.

Αρχικά ένα scrub από καφέ είναι απαραίτητο σε κάθε προσπάθεια να εξαφανίσουμε την κυτταρίτιδα από πάνω μας. Ο λόγος είναι απλός ένα απολεπιστικό scrub σώματος περιέχει υψηλή ποσότητα καφεϊνης, ένα βασικό συστατικό στην αποτοξίνωση του σώματος.

Δες το εδώ

«Έκανα ακριβώς αυτό που κάνουν οι celebrities και επιτέλους εξαφάνισα κάθε ίχνος κυτταρίτιδας»
Organic Brazilian Coffee & Sugar Body Scrub 250ml

Δες το εδώ

Αφού έχουμε κάνει εντατικό μασάζ στα πόδια και τους γλουτούς με το συγκεκριμένο scrub καλό είναι να εφαρμόσουμε στο σώμα μας ένα συσφικτικό λάδι που ανορθώνει και αναπλάθει το δέρμα. Το καλύτερο είναι αυτό από καρπό σταφυλιού, το οποίο λέγεται πως κάνει θαύματα ειδικά σε συνδυασμό με το παραπάνω scrub.

Αυτό, όμως, που φέρνει το μέγιστο αποτέλεσμα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά όλων των celebrities, το κόλπο που όλες κάνουν προκειμένου να στεγνώσουν εντελώς το λεμφικό τους σύστημα. Μιλάμε για τις βεντούζες, μία μέθοδο που ναι μεν αφήνει προσωρινά σημάδια, αλλά οδηγεί πολύ γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Την ολοκληρωτική εξαφάνιση της κυτταρίτιδας από το σώμα. Μάλιστα, η Τζένιφερ Άνιστον έχει «συλληφθεί» μερικές φορές με σημάδια από βεντούζες στην πλάτη, καθώς πρόκειται για μία θεραπεία που είναι διαθέσιμη στα μεγαλύτερα κέντρα αισθητικής στον κόσμο. Εμείς, ωστόσο, μπορούμε να την δοκιμάσουμε σπίτι, με πιο ήπιες, χαλαρές κινήσεις σε συνδυασμό με ένα λάδι σύσφιξης. Σε αυτό το σημείο, σημαντικό είναι να θυμώμαστε πάντα να πίνουμε πολύ νερό για να μην αφυδατωθεί ο οργανισμός μας.

Τέλος, ένα βούτυρο βαθιάς ενυδάτωσης ολοκληρώνει αυτή την πολύ αποτελεσματική, σπιτική θεραπεία και αφήνει το δέρμα λείο και απαλό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κεντρική φωτογραφία: unsplash

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

Life

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.

11 Απρ 2024

Λευκό ψωμί: Το τρώμε ή όχι; Τι απαντά κορυφαία διαιτολόγος

Το ψωμί είναι σημαντική πηγή θρεπτικών συστατικών για τον οργανισμό. Η Αναστασία Κόκκαλη, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος εξηγεί τι ισχύει για το λευκό ψωμί.

11 Απρ 2024

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η εντυπωσιακή τελετή απονομής μιας νέας εποχής

Την πρώτη σελίδα ενός νέου κεφαλαίου έγραψαν το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου οι Χρυσοί Σκούφοι. Ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας γιόρτασε την 31η απονομή του, τιμώντας τους κορυφαίους της ελληνικής εστίασης, σε μια λαμπερή βραδιά που ξεκίνησε με ένα ανατρεπτικό θεατρο-γαστρονομικό κουίζ και ολοκληρώθηκε με ένα συναρπαστικό 4 hands dîner de gala πολλών αστέρων.

11 Απρ 2024

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Στον αστερισμό του Κωνσταντίνου Καρύδη

Διευθύνοντας την ορχήστρα δωματίου της Ευρώπης: Στο πιάνο ο Γιαν Λισέτσκι

10 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

10 Απρ 2024

Χανιά: Πρόστιμο-μαμούθ σε τεχνίτρια νυχιών - Την "τσίμπησαν" από αναρτήσεις στα social media

Το κλιμάκιο της ΑΑΔΕ επέβαλε συνολικό πρόστιμο 35.000 ευρώ στη γυναίκα που δούλευε στο σπίτι της.

09 Απρ 2024

Τι είναι η ομελέτα ταμάγκο; Η εύκολη συνταγή για την ασιατική ομελέτα

Η ομελέτα ταμάγκο ή Tamagoyaki είναι η ασιατική εκδοχή της ομελέτας.

09 Απρ 2024

Μέγαρο Μουσικής: Ζανίν Γιάνσεν- Ντενίς Καζούχιν

Οι δύο χαρισματικοί δεξιοτέχνες επιστρέφουν στην Αθήνα επιστροφή στο Φεστιβάλ της Άνοιξης