ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Είναι αυτός ο μεγαλύτερος μύθος γύρω από το σεξ; Αυτό που όλοι ψάχνουμε αλλά δεν υπάρχει

Κάτι που όλοι αναζητάμε σα να είναι σίγουρο και δεδομένο αποτελεί, σύμφωνα με τους ειδικούς, τον μεγαλύτερο μύθο γύρω από το σεξ.

Είναι αυτός ο μεγαλύτερος μύθος γύρω από το σεξ; Αυτό που όλοι ψάχνουμε αλλά δεν υπάρχει

Μία νέα έρευνα από τη Μεγάλη Βρετανία έρχεται να μας σοκάρει καθώς, απ' ό,τι φαίνεται, υποστηρίζει πως όλοι τόσο καιρό στο κρεβάτι ψάχνουμε κάτι που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει.

Ο λόγος για το περιβόητο σημείο G, αυτό που οι άντρες οι οποίοι σέβονται τον εαυτό τους ισχυρίζονται πως και καλά ξέρουν απ' έξω και ανακατωτά που βρίσκεται, αυτό που οι γυναίκες θεωρούν τόσο σημαντικό για την κορύφωση τους.

Σύμφωνα λοιπόν με Βρετανούς επιστήμονες το επίμαχο αυτό σημείο δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν ωραίο αστικό μύθο. Oι μελετητές του Κing΄s College στο Λονδίνο υποστηρίζουν ότι το σημείο G υπάρχει στην πραγματικότητα μόνο στη φαντασία των γυναικών, των περιοδικών και των σεξολόγων, ενώ κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα από έρευνα που πραγματοποίησαν σε δείγμα περισσοτέρων από 1.800 γυναικών. «Αυτή είναι η μεγαλύτερη έρευνα που πραγματοποιήθηκε ποτέ και δείχνει πως κατά πάσα πιθανότητα το σημείο G είναι υποκειμενικό», σημειώνει στην εφημερίδα «Times» του Λονδίνου ο επικεφαλής της έρευνας,

Οι ειδικοί επίσης εξηγούν ότι τα αποτελέσματα της έρευνας τους είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να απαλαχθούν επιτέλους οι γυναίκες από το συναίσθηση προβληματισμού και ανεπάρκειας που τους προκαλεί δυσκολία εντοπισμού του συγκεκριμένου σημείου και να αρχίσου κατ'επέκταση να απολαμβάνουν πιο άνετα και ελεύθερα το σεξ.

Read Next

19 Ιαν 2026

Τα Thessaloniki Walking Tours κατεβαίνουν στην Αθήνα

Ένα τετραήμερο πρόγραμμα με περιπάτους και επισκέψεις σε μνημεία και χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος θα λάβει χώρα από τις 12 έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

19 Ιαν 2026

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Η τελευταία σεζόν του Queer Eye, μία πολυσυζητημένη πρεμιέρα και άλλα.

Περισσότερα από

Life

19 Ιαν 2026

"Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ" ξανά στον Σταυρό του Νότου

Η Stand-Up παράσταση "ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ" επιστρέφει γεμάτη χιούμορ, αυτοσχεδιασμούς και καυστικό πολιτικό σχολιασμό. Παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη με διαφορετικούς καλεσμένους.

19 Ιαν 2026

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" για τη Eurovision 2026;

Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

19 Ιαν 2026

Ο Γιάννης Οικονομίδης και το βιβλίο-ορόσημο της ζωής του

Καλεσμένος της Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), ο δημοφιλής σκηνοθέτης συζητά την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου το εμβληματικό βιβλίο του Ernesto Sabato, "Περί ηρώων και τάφων".

19 Ιαν 2026

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου μάς φέρνει και φέτος στην Κλαυθμώνος

Η διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών έχει ελεύθερη είσοδο και πληθώρα βιβλίων με προσφορές από 1 ευρώ.

19 Ιαν 2026

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

19 Ιαν 2026

Τα νέα εστιατόρια που πολύ σύντομα έρχονται στην Αθήνα

Καινούρια χρονιά με ολόφρεσκες αφίξεις: Τα μέρη που καταφθάνουν πολύ σύντομα στην πόλη.

19 Ιαν 2026

Βασίλης Μπισμπίκης και "Άνθρωποι και ποντίκια" συνεχίζουν: Νέες ημερομηνίες λόγω sold out

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, ξεκινάει σήμερα η προπώληση για τις παραστάσεις του έργου "Άνθρωποι και ποντίκια" στο Cartel.

19 Ιαν 2026

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

19 Ιαν 2026

Νέα γραμμή δημοτικής συγκοινωνίας που ενώνει το Ελληνικό με την Αργυρούπολη

Τα δρομολόγια συνδέονται άμεσα με τους σταθμούς του μετρό, ενώ εξυπηρετούν την μετακίνηση με 5 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.